Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2012 11 01, 12:14)
Kas visiškai?  g.gif
Čia ta nuotrauka.
Dabar kai pažiūriu, tai suprantu ko trūksta, kas ne taip.  rolleyes.gif
Aha, bet buvo įvairių reakcijų.  smile.gif Visokių jų ir reikia.  smile.gif

Klausiau ar visiskai nuogas.
Atsakyti
Su skrybelaite ir kojinem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 31, 22:53)
Aj va.. sena auto atnešu.. Nerodžiau tai parodysiu.. Aš kaip visad vulgari.... biggrin.gif 

Na man šioje foto jokio vulgarumo. O tik nepatogiai išsirangiusi ir akis dar nepatogiau užvertusi mergina bandanti išlaužti kažką seksualaus. Nei vulgarumo, nei seksualumo, nei kažko tokio aš čia nematau. Apskritai nėr jokios nuotraukos nuotaikos kuriamos, viskas kažkaip paviršutiniškai dirbtina, matosi, kad neapgalvota fotosesija. Ir kas čia komentavo dėl kelnaičių juostelės ir kažkokios raukšlės, tai briedas galiu pasakyt...čia tokia maža nepastebima detalė ir visai nereikšminga, kad neverta prie jos ir terliotis, nuo to nuotrauka nepagerės nė per nago juodymą.

Labiausiai kas šioje foto negražu - užverstos akys...sunku net žiūrėt.

O tu esi bandžiusi paprastą savo auto pasidaryt? Be didelių išsiraitymų, išsikraipymų ir pan? g.gif

Mano požiūriu padaryti sexy nuotrauką, kuri trauktų tyrinėti, kuri "neštų" kažkokią informaciją yra gana sunku g.gif Jei jau taip labai norisi, tai reikia bandyt, bandyt ir dar kartą bandyt kažką tokio, dėlioti pozas, žiūrėti, kaip kūnas "gula", kokios jo linijos, kur dėti rankas ir kaip suraityti kojas...kokias detales akcentuoti, kaip visame tame žaidžia šviesa.
Jei yra noro, tai pasieksi ir rezultatą 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 10 31, 23:20)
Kaži, kaip nufotografuoti su jausmu? Čia galiu aš sakyti, kad bandžiau, ale nepavyko nė sykio ir nežinau kaip tai padaryti. Nu noriu ir bandau, bet gaunasi šnipštas, matyt ne man tas, o pastangų dedu tikrai daug, kol galiausiai lieku prie "komforto zonos" - gražios mergytės...
Tai belieka į komercininkes eiti, nieko nepadarysiu, tikiuosi, kad mane įdarbins LT dujose...

Bandyt daugiau apgalvoti fotosesiją...ne tik kad pasivaikščiosi po senamiestį su modeliuku, bet nutarti dėl aprangos...apgalvoti ir kuriamą nuotaiką fotosesijoje, fotografavimo vietą, makiažą ir pan. Pažiūrėk fotosesija su kryžiais ir kiek komentarų sulaukė, ir kiek peržiūrų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 01 lapkričio 2012 - 12:11
Isora - ne tave vieną ignoruoja smile.gif. Antrai nuotraukai nė bla bla nesulaukiu. Tikriausiai nevertos net komentarų. lotuliukas.gif Aj, bet nevertos, tai nevertos. Žiūriu į priekį ir kada nors įmesiu ką nors vertesnio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RytineSaule @ 2012 10 31, 22:43)
2. knyga šita. Aš kalbu apie pačią idėją. Pats autorius yra pateikęs tokį pavyzdį, o kuriam puslapyje tai žinok negaliu pasakyti, nes knygą buvau tik pasiskolinusi 4u.gif

Na perverčiau vakar tą knyga, kalba ten vien apie kompozicijas. Pavyzdžio neaptikau, bet nesakau kad nėra, gali būti jog pražiūrėjau. Įdomi knyga, tik sunkiai skaitoma - reikės turint laiko daugiau pavartyt. Žinau pradėjau, bet taip ir nesugebėjau pabaigt perskaityt 4u.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti visoms dalyvavusioms konkurse. Jūs tiek nuostabių kadrų išieškojote, suradote, sukūrėte. Tiek rudeninių jausmų.. ir kiekvienas savitas, unikalus. Džiaugiuosi! wub.gif Ir gal jau nebekalbėsiu kaip sunku buvo išrinkti vieną nugalėtoją.. Noriu tik pasakyti, kad nelaimėjusios nenusimintų, nenuleistų rankų, dalyvautų kituose konkursuose ir siektų geriausių rezultatų. 4u.gif
Nugalėtoja skelbiu Erikamaja. 4u.gif
Atsakyti

sveikinu Eriką, laimėjusią su tikrai nuostabia nuotrauka bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilnis, jei negavai komentarų,vadinasi foto eilinė, paptrasta, nieko įspūdingo,arba nieko blogo,kad kabinėtis mirksiukas.gif Man kontrasto gal trūko ax.gif

Sveikinimai Erikamajai 4u.gif Dabar lauksim naujo konkurso biggrin.gif
Nors net nenustebau,visgi ir man Erikamajos ir Gottes buvo patys įspūdingiausi wub.gif
Atsakyti
O kur galima konkurso nuotraukas pamatyti ?
Atsakyti
Sveikinu Eriką smile.gif 4u.gif
Laukiama nauja tema smile.gif cool.gif
Atsakyti
Ačiū visoms.
Ačiū Ka už nuostabią temą, nuostabų prizą, na ir už tai, kad patiko mano darbelis.
Say, pakeičiau šiek tiek, jei rūpi, žvilgterk .

Dabar apie temą ir prizą...
Tai ups...bet labai nuoširdžiai, nesitikėjau laimėti, todėl kol kas nei mažiausios minties neturiu nei apie temą, nei apie prizą.
Pasistengsiu kuo greičiau kažką sugalvoti.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 01, 13:29)
Ačiū visoms.
Ačiū Ka už nuostabią temą, nuostabų prizą, na ir už tai, kad patiko mano darbelis.
Say, pakeičiau šiek tiek, jei rūpi, žvilgterk .

Dabar apie temą ir prizą...
Tai ups...bet labai nuoširdžiai, nesitikėjau laimėti, todėl kol kas nei mažiausios minties neturiu nei apie temą, nei apie prizą.
Pasistengsiu kuo greičiau kažką sugalvoti.

mačiau..smile.gif
bet jei rinktis tarp tų dviejų, man pirmasis variantas atrodė geriau smile.gif
nors antrojo mintis gera smile.gif

galvok galvok.. kol visos tokios aktyvios..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 11 01, 14:05)
Noriu tik pasakyti, kad nelaimėjusios nenusimintų, nenuleistų rankų, dalyvautų kituose konkursuose ir siektų geriausių rezultatų.  4u.gif
Nugalėtoja skelbiu Erikamaja4u.gif

drinks_cheers.gif
ir sveikinimai nugalėtojai smile.gif
Atsakyti