QUOTE(isora @ 2012 10 31, 22:53)
Aj va.. sena auto atnešu.. Nerodžiau tai parodysiu.. Aš kaip visad vulgari....
Na man šioje foto jokio vulgarumo. O tik nepatogiai išsirangiusi ir akis dar nepatogiau užvertusi mergina bandanti išlaužti kažką seksualaus. Nei vulgarumo, nei seksualumo, nei kažko tokio aš čia nematau. Apskritai nėr jokios nuotraukos nuotaikos kuriamos, viskas kažkaip paviršutiniškai dirbtina, matosi, kad neapgalvota fotosesija. Ir kas čia komentavo dėl kelnaičių juostelės ir kažkokios raukšlės, tai
briedas galiu pasakyt...čia tokia maža nepastebima detalė ir visai nereikšminga, kad neverta prie jos ir terliotis, nuo to nuotrauka nepagerės nė per nago juodymą.
Labiausiai kas šioje foto negražu - užverstos akys...sunku net žiūrėt.
O tu esi bandžiusi paprastą savo auto pasidaryt? Be didelių išsiraitymų, išsikraipymų ir pan?
Mano požiūriu padaryti sexy nuotrauką, kuri trauktų tyrinėti, kuri "neštų" kažkokią informaciją yra gana sunku
Jei jau taip labai norisi, tai reikia bandyt, bandyt ir dar kartą bandyt kažką tokio, dėlioti pozas, žiūrėti, kaip kūnas "gula", kokios jo linijos, kur dėti rankas ir kaip suraityti kojas...kokias detales akcentuoti, kaip visame tame žaidžia šviesa.
Jei yra noro, tai pasieksi ir rezultatą
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 31, 23:20)
Kaži, kaip nufotografuoti su jausmu? Čia galiu aš sakyti, kad bandžiau, ale nepavyko nė sykio ir nežinau kaip tai padaryti. Nu noriu ir bandau, bet gaunasi šnipštas, matyt ne man tas, o pastangų dedu tikrai daug, kol galiausiai lieku prie "komforto zonos" - gražios mergytės...
Tai belieka į komercininkes eiti, nieko nepadarysiu, tikiuosi, kad mane įdarbins LT dujose...
Bandyt daugiau apgalvoti fotosesiją...ne tik kad pasivaikščiosi po senamiestį su modeliuku, bet nutarti dėl aprangos...apgalvoti ir kuriamą nuotaiką fotosesijoje, fotografavimo vietą, makiažą ir pan. Pažiūrėk fotosesija su kryžiais ir kiek komentarų sulaukė, ir kiek peržiūrų