Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Savory @ 2012 10 31, 17:01)
noisy-b, tai kaip suprantu, su baltos balansu nesusitvarkiau? g.gif ir kaip dabar istaisyt? labai buciau dekinta uz paaiskinima 4u.gif

Tiesiog dbr pastumdyk color balance iš mėlynos į geltoną smile.gif

Kaži, kaip nufotografuoti su jausmu? Čia galiu aš sakyti, kad bandžiau, ale nepavyko nė sykio ir nežinau kaip tai padaryti. Nu noriu ir bandau, bet gaunasi šnipštas, matyt ne man tas, o pastangų dedu tikrai daug, kol galiausiai lieku prie "komforto zonos" - gražios mergytės...
Tai belieka į komercininkes eiti, nieko nepadarysiu, tikiuosi, kad mane įdarbins LT dujose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 31 spalio 2012 - 23:22
QUOTE(RytineSaule @ 2012 10 31, 22:09)
Mintį pagavau. Pas jus jokių nukrypimų hihihi.gif taip kaip pavyzdyje pateiktą taip ir reik daryt. OK. Man nesunku  bigsmile.gif

ne nukrypimuose esme, o kad pati suvoktum kas yra kas ir ka duoda smile.gif

Kas cia su tom Rytinem kavom, saulem, dabar as nebesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 31, 23:22)
Kas cia su tom Rytinem kavom, saulem, dabar as nebesuprantu  biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 01, 00:22)
ne nukrypimuose esme, o kad pati suvoktum kas yra kas ir ka duoda  smile.gif

Kas cia su tom Rytinem kavom, saulem, dabar as nebesuprantu  biggrin.gif

ne tos pačios esame lotuliukas.gif
aš juk tik dėl idėjos pasiklausti norėjau. Atsakėt, kad netinkama ir man viskas aišku ax.gif nėra ko čia kelt triukšmo dėl niekų. Merginos, nereik bash.gif taika 000189.gif
aciuks.gif už išsakytas mintis ir pastabas.
Atsakyti
Nu va, o db įkvėpk- iškvėpk ir ryt perdaryk, nebūk kaip aš.. Nesiardyk, daugiau laimėsi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 31, 23:53)
Aj va.. sena auto atnešu.. Nerodžiau tai parodysiu.. Aš kaip visad vulgari.... biggrin.gif 

Nemoku komentuoti tokiu nuotrauku, bet pameginsiu..... jei jau vulgaru, tai tebunie iki galo, nuklonuociau triusikeliu krasteli ir padailinciau rauksle ties kirksnimi. Labai nefotogeniskos pagaves. Noretusi kazkurioje dayje ikomponuoti graziai sugofruota silkine paklode...gal but krintancia per lovos krasta (norecia tu silkiniu paklodziu ir pati namuose tureti... blush2.gif ) pati kompozicija man labai labai!
Papildyta:
Kazkas rase apie apykakle, kaip tik tokia viena turiu.

user posted image

Vis bandziau pagauti veja plaukuose...nesekmingai...ir pacia erzina raudona palaidinuke.
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 01, 00:50)
Noretusi kazkurioje dayje ikomponuoti graziai sugofruota silkine paklode...gal but krintancia per lovos krasta (norecia tu silkiniu paklodziu ir pati namuose tureti...  blush2.gif )

As mastau ateiciai su tom silkinem paklodem (kai prades geriau sektis su fotografavimu), nes dar neispakuota visa komplekta turim.
Is vienos puses noreciau ieskot, ka paguldyt i jas, is kitos puses nenoreciau kad kas mano pataluose voliotus biggrin.gif

O tokiuose baltuose pataluose graziai atrodytu seimyna ryte su mazais vaikais, su pizamom, metymasis pagalvem rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 01, 00:56)
Vis bandziau pagauti veja plaukuose...nesekmingai...ir pacia erzina raudona palaidinuke.

O man iskart krito i akis fonas kaip nukirstas, vienoj pusej viena, kitoj kita.
Patiktu rankos ryskesnes.
Grazios spalvos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 31, 23:20)
Tai belieka į komercininkes eiti, nieko nepadarysiu, tikiuosi, kad mane įdarbins LT dujose...

mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 10 31, 23:56)
http://farm9.staticf...399411491_z.jpg[/img]

Labai labai labai blogai sad.gif Veidas visas oranžinis, rankos oranžinės, tokių žmonių nebūna! Būna rudų įdegusių, bet čia nebent to parodija.
Antra bluras ant rankų biggrin.gif Dar kartą pasikartosiu. Darai sluoksnį, nublurini JEI REIKIA ir mažini per pusę ar net daugiau opacity, kad būtų natūralu, nes dabar, atleisk. Iš apačios - negerai, tiktų iš apačios ne taip tiesmukai apačioj, bet nuo pvz kairio kampo. Ką galiu pasakyt unsure.gif Juodai reikia pasitempt:
1. Ekspozicija - jos šventa trejybė. Nes nežinau kodėl čia taip ruda. Gal tamsinai, kokius nors išdegimus tvarkei? Nes lyg blizga iš po tos spalvos.
3. Kompozicija ir konkrečiai - portretų kompozicija.
3. Monitorių susikalibruojam ar dioptrijas pasikeičiam.
4. Sutvarkius nuotrauką einam miegot, atsikeliam iš ryto ir pasižiūrim kas išėjo, o jei viskas ok, dedam rodyt.
5. Retušavimo pamokos, arba nekišam nagų prie photoshopo.

Pradėk iš naujo, neforsuok, - skubos darbus velniai gaudo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 01 lapkričio 2012 - 01:06
Dincelis, ačiū... mirksiukas.gif ot ta klostė.. blink.gif tik db pamačiau...lašiakas... scare.gif lotuliukas.gif
Dėl šilko,tai turiu tokios patalynės kelis komplektus.. ir baltos ir geletos ale vintažo ir juodos...bet... man su jom nesidraugauja..blizga..negražiai suguls ar kokia raukšlė viską pagadins.
.jau runtuli savo fotkinau... mega_shok.gif aš už baltą medvilnę... man steriliai balta patalynė atrodo.. blush2.gif
O žinai kas man mano foto kliūna.... blink.gif tik db pamačiau... nu fujjjjj.... :lotuliukas:kaop nevaleika..NAGAI... blink.gif vienas pasilaupes... lotuliukas.gif nu nespeju lakuot. doh.gif

Tavo foto neišbaigta.. rankos išplauke...nežinau..pjaunasi modelis su fonu... kažko trūksta...

Va pagrindinė bėda, kaip sugaudyt kad viskas derėtu ir mintis kad būtu, o ne banalūs pykšt... xxx pažintim... drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 11 01, 00:36)
Labai labai labai blogai sad.gif Veidas visas oranžinis, rankos oranžinės, tokių žmonių nebūna! Būna rudų įdegusių, bet čia nebent to parodija.
Antra bluras ant rankų biggrin.gif Dar kartą pasikartosiu. Darai sluoksnį, nublurini JEI REIKIA ir mažini per pusę ar net daugiau opacity, kad būtų natūralu, nes dabar, atleisk. Iš apačios - negerai, tiktų iš apačios ne taip tiesmukai apačioj, bet nuo pvz kairio kampo.  Ką galiu pasakyt  unsure.gif  Juodai reikia pasitempt:
1. Ekspozicija - jos šventa trejybė.
3. Kompozicija ir konkrečiai - portretų kompozicija.
3. Monitorių susikalibruojam ar dioptrijas pasikeičiam.
4. Sutvarkius nuotrauką einam miegot, atsikeliam iš ryto ir pasižiūrim kas išėjo, o jei viskas ok, dedam rodyt.
5. Retušavimo pamokos, arba nekišam nagų prie photoshopo.

Pradėk iš naujo, neforsuok, - skubos darbus velniai gaudo tongue.gif

Dėk ir man tokios kalbos. Labai plyz. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 01, 00:44)
Dėk ir man tokios kalbos. Labai plyz. blush2.gif
Nenoriu prasidėt blush-anim-cl.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 01 lapkričio 2012 - 01:15
QUOTE(rG. @ 2012 11 01, 02:01)
Nenoriu prasidėt  blush-anim-cl.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti