QUOTE(exangel @ 2013 01 08, 16:23)
Laba laba. Vakar vakare pastebejau kad mano katyte viduriavo su kraujuku. Siaip ji skystokai visad daro, dabar seriu hills i/d, turiu ir probiotiku tabletemis, bet niekas nesukietina to kakio. Na buvo metas kai isvis "purske" ji, o ne kakojo, tai hills'as gal kiek padejo. Bet va dabar del to kraujuko pergyvenu, ko gero jau virskinimo sistemai kazkas negerai visai...Siaip jauciasi ji normaliai, nepanasu kad paliudus butu. Gal zinok kuo galeciau jai padeti, ar ko dar griebtis? Gal ryziu isvirt? Kazkada lyg kazkur buvau skaicius kad vistienos sultinukas su ryziais gerai kai virskinimo problemos atsiranda..ar as kazka maisau?
dekui
Kraujas ismatose greiciausiai yra del to, kad katyte viduriuoja. Nuo viduriavimo sudirgsta zarnu gleivine ir del to gali buti kraujo. Kraujavimas tikrai ne is skrandzio, o is zarnyno, nes jei butu is skrandzio, tai kraujas butu suvirskintas, tiesiog jo nesimatytu, tik ismatos butu juodos.Greiciausia sita problema yra del to, kad netinka maistas, tesiog katinas gali but jautrus kuriai nors sudedamajai maisto daliai.
Garantuoju 99 proc. kad veterinarai nieko neistirs. Mano katinas irgi turejo tokia problema plius dar veme, visus galus tyre ir nieko nerado. Situacija pasitaise pradejus sert naturaliai, t. y. zalia mesa. Galit ir jus pabandyt naturalia dieta.Jei katinas nera gaves zalios mesos, tai rekia pradet nuo virtos, geriausia vistienos, nes ji lengvai virskinama. Kiausinio trynys irgi tinka, lengvai virskinamas ir maistingas produktas. Ryziai maniskiui tai netiko, bet cia kiekvienam katinui individualiai.