QUOTE(kykute @ 2013 01 04, 10:25)
Priepuoliukų būna ir nebūtinai dėl epilepsijos - būna smegenų veiklos sutrikimas dėl gliukozės trūkumo, didelio susijaudinimo, apsinuodijimo, katėms nereti alerginiai priepuoliai dėl stiprių kvapų dirgiklių. Pastebėkit katę - tai gali ir nesikartoti. Tik užsirašykit priepuolio datą, laiką ir detales (tai vertinga info ateityje, jei panašūs dalykai kartosis).
konsultavausi su veterinare, sake gali but toks priepuolis helmintu isprovokuotas, gali but ir nuo toksaplazmozes
kai namie namie mazi vaikai- nezavi nei tas nei anas. kate gauna nuo helmintu reguliariai, paskutini karta spalio menesi- kaip tik vel butu laikas suduot. deja, duodavau tik viena karta, o patikrint ismatu, ner galimybes, nes savo reikalus ji atlieka lauke...pasitariau su veterinare, kad po priepuolio palaukt iki pirmadienio ir tada suduot. ale kol buvau isvaziavus- buvo dar vienas priepuolis
gerai, kad dukra buvau perspejus, kad neissigastu.
nelabai tikiu, kad ji kuom nors galejo apsinuodyt, nes nera is tu, kurios ryja bet ka.
du priepuoliai per viena diena- cia jau kudai
duot man dabar tuos vaistus nuo kirminu? nepablogins jie situacijos? laukt iki pirmadienio ar neverta?
o gal jai tikrai gliukozes trukumas? kas tada? kaip ta trukuma patenkint?
tevai turi diebetike kate( kuria sterilizavus velyvam amziuje del gimdos uzdegimo, susirgo diabetu), tai sitacija pagerejo, kai mama ja pradejo serti ne kombikormu, o zalia zuvim, mesyte- zodziu RAW. diebetikams katinams skirto maisto kate nepripazino nei per kur.
gal ir man pradet ja kitaip maitinti
dabar pamasciau, kad gliukozes tyrima jauciu vetai atieka, tik gal ne visur?