QUOTE(Grethenn @ 2014 01 04, 12:53)
Sveikos, visos!
Gal kas gales patarti. Mano katinukas turi chroniska viduriu uzkietejimo problema, pasak vet. susilpnejusi jo persistaltika. Problema tesias gan ilgai, kas 4 ar 2men. uzkieteja viduriai, susidaro tiesiog kamstis, tuomet klizmuojame. ...
Dekoju
Gal kas gales patarti. Mano katinukas turi chroniska viduriu uzkietejimo problema, pasak vet. susilpnejusi jo persistaltika. Problema tesias gan ilgai, kas 4 ar 2men. uzkieteja viduriai, susidaro tiesiog kamstis, tuomet klizmuojame. ...
Dekoju
O nebandėt patį paprasčiausią metodą - aliejaus? Mano kisinui, kai taip atsitinka su viduriais (tiesa, tai būna nedažnai, tiksliau netgi retai), ant jo sausiakų įlašinu šiek tiek aliejaus. Suveikia puikiai, vidurių nepaleidžia, bet labai palengvina visą procesą. Dar klausėt apie gydomąjį maistą, kad gal negerai visą laiką juo maitinti. Maniškis katinas nuo mažų dienų turėjo bėdų su kepenim, tai jau beveik 8 m. tik Hill's ld sausiakais maitinu (kažko kito gauna retai, ld visada kaip pagrindinis). Bent jau mano katino patirtis rodo, kad dietinis (gydomasis) maistas nėra blogai.