QUOTE(Anabelė @ 2013 06 13, 19:47)
O, kaip įdomu, o tyrimus darė, ar tiesiog valgiaraštį apžvelgus paaiškėjo? Kurioje čia klinikoje? Nežinojau kad katėms daro vitaminų kiekio nustatymą, tai nustebau Sveikatos katyte, tikėkimės atsisakius kapenėlių kailis pasitaisys
Daugiau pas veterinarą nebuvome. Esu Lva studentė, jau visai nedaug teliko, tad žinau, kad nieko gero jie man nebūtų vistiek pasakę. Žinoma, keli tyrimai gal ir nepamaišytų, bet abejoju ar tai būtų mums pagelbėję. Tiesiog man pačiai labai rūpėjo surasti tą priežastį, daug visokių teorijų buvo kilę, tikrinau jas internete, knygose. "Perkračiau" jos racioną, dėliojaus maisto medžiagų kiekius... Tokiu būdu užsikabinau už tų kepenėlių. Pasiskaičiavus sausame maiste vit A kiekį, pridėjus tas kepenėles, kiek ji suvalgo, dozė mums tikrai ženkliai viršijama. Tad tikiuosi, kad čia ir yra priežastis, bet reikia laiko, kad įsitikinti. Ir kiekvienam katinėliui turbūt skirtingai organizmas sureaguoja, manoji yra jautroka maistui, valgo tikrai ne viską, kartais net atrodo, tai, kad ji būtų soti, yra ne jos, o mano asmeninis reikalas juokauju, žinoma..