Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvo embrioniukas

QUOTE(Minutėlė @ 2006 12 02, 16:34)
bigsmile.gif
Po abrazijos ir man buvo uzdegimai. Geriau labai daug vaistu. Tiesiog atrodo ir valgyti nebereikia. Nes nuo vaistu net bloga budavo. Taciau tai buvo pries pusmeti. Dabar as vel planuoju. Taip kad nenusimink. Ir stiprybes. Turi pasisekti. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

bet man dar jie nesibaigia o jau praejo daugiau nei metai,o ka tu darei kad tau jie pasibaige,nes man labai neramu darosi schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 03, 10:02)
bet man dar jie nesibaigia o jau praejo daugiau nei metai,o ka tu darei kad tau jie pasibaige,nes man labai neramu darosi schmoll.gif  verysad.gif

Geriau vaistus, medatku arbata. Labai saugojaus skersveju, vejo, kad nesaltu kojos. Nors buvo karsta vasara. Ne karto nesimaudziau nei upej, nei juroj. Kojas kaitinau . Ir daug vaistu geriau.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2006 12 14, 20:24)
Geriau vaistus, medatku arbata. Labai saugojaus skersveju, vejo, kad nesaltu kojos. Nors buvo karsta vasara. Ne karto nesimaudziau nei upej, nei juroj. Kojas kaitinau . Ir daug vaistu geriau.

o kokie uzdegimai pas tave budavo,nes mas mane tai kas karts kitokibuvo gimdos gleivines udegimas,gimdos kaklelio ir manksties taip ir nesiliauja ko tik vevartoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 11 25, 16:44)
sveikutes
man tai pat taip atsitiko pries metus laiko... tikejausi kad viskas bus gerai nes jau ejo 11 savaite...bet pasijutau prastai nuejus pas gydytoja pasake kad jis nesivysto...  verysad.gif buvo sokas abiem su vyru, patyriau didele psichologine trauma,negalejau ziureti i kudikius ,apie vaikus nebudavo ne kalbos....prisimindavau savo maza angeleli kuris taip ir neisvydo savo tevu...
bet dabar pagalvoju kad dievas tikriausiai neleido jam gimti ir kankintis...  wub.gif

Aš savo vaikelio taip pat netekau 11 savaičių. Visa tai prisimenu kaip didžiausią košmarą... Po 6 mėn. pastojau vėl, bet savo nėštumu pasidžiaugiau neilgai, nes ir vėl persileidau

QUOTE(vilmiki @ 2006 11 27, 19:39)
tai ta moterele sako "TAIP NEBUNA" blink.gif  ka ji kazkokiam kitam pasauly gyvena nei as????

Kažkoks košmaras doh.gif Gerai kad kitoms nereikia vargti ir iškęsti didžiulių kančių norint susilaukti mažuliuko, tai jos ir nesupranta ką mums tenka iškęsti
Atsakyti
QUOTE(Inesute J @ 2006 12 22, 15:55)
Aš savo vaikelio taip pat netekau 11 savaičių. Visa tai prisimenu kaip didžiausią košmarą... Po 6 mėn. pastojau vėl, bet savo nėštumu pasidžiaugiau neilgai, nes ir vėl persileidau
Kažkoks košmaras doh.gif Gerai kad kitoms nereikia vargti ir iškęsti didžiulių kančių norint susilaukti mažuliuko, tai jos ir nesupranta ką mums tenka iškęsti

labai tave uzjauciu inesute ir del antros, kad nepavyko isvysti mazos gyvybes verysad.gif suprantu kaip sunku, kai tikiesi ir se nepavyksta.
inesute kiek tau metu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 22, 19:24)
labai tave uzjauciu inesute ir del antros, kad nepavyko isvysti mazos gyvybes verysad.gif suprantu kaip sunku, kai tikiesi ir se nepavyksta.
inesute kiek tau metu? g.gif  blush2.gif

Man dažnai gydytojai kartoja, nesijaudink esi jauna, bus dar tų vaikų, bet skausmas pas mane tikrai dėl to nemažesnis. MAn 23 metai
Atsakyti
QUOTE(Inesute J @ 2006 12 22, 20:18)
Man dažnai gydytojai kartoja, nesijaudink esi jauna, bus dar tų vaikų, bet skausmas pas mane tikrai dėl to nemažesnis. MAn 23 metai

zinau kad skausmas tokiam dalykui nei kiek nemazeja ir jokie zodzia sirdies nenuramina ,tau 23 turi daug laiko issispresti issitirti kame saknys g.gif kodel taip yra nuo ko vyksta persileidimai... g.gif
kantrybes tau linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 23, 22:07)
zinau kad skausmas tokiam dalykui nei kiek nemazeja ir jokie zodzia sirdies nenuramina ,tau 23 turi daug laiko issispresti issitirti kame saknys g.gif kodel taip yra nuo ko vyksta persileidimai... g.gif
kantrybes tau linkiu wub.gif

Labai ačiū už gražius žodelius, nuo trečiadienio prasidės tyrimai, nors aišku šiemet jau ne kažką eis padaryti, bet eisim iki galo ir tikimės greitu laiku susilaukti šeimos pagausėjimo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesute J @ 2006 12 23, 22:09)
Labai ačiū už gražius žodelius, nuo trečiadienio prasidės tyrimai, nors aišku šiemet jau ne kažką eis padaryti, bet eisim iki galo ir tikimės greitu laiku susilaukti šeimos pagausėjimo blush2.gif  ax.gif

taip tirkis ir beto paguoda yra nors vienas mazylis ,pas mane kiek kitokia situacija nei vieno mazylio man 28 metai ir buves persileidimas bet kaip nors su vyru rasim iseity ka nors daryti dvi galvos ne viena.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 12 24, 21:58)
taip tirkis ir beto paguoda yra nors vienas mazylis ,pas mane kiek kitokia situacija nei vieno mazylio man 28 metai ir buves persileidimas bet kaip nors su vyru rasim iseity ka nors daryti dvi galvos ne viena.... g.gif

Svarbiausia- neprarasti vilties ir tikėti... tikėti visa širdimi.
Tikiu, kad mes greitai bendrausime nėštukių skyrelyje ir drąsinsime kitas mergytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesute J: 25 gruodžio 2006 - 00:02
visas mergaičiukes nerealiai suprantu.Kartu su geriausia drauge pastojom-jau planavom kaip kursus kartu lankysim,kaip mazylius i darzeli kartu vesim...O per kalėdas paveikti šventinių nuotaikų ir tevams pasakėm.Deja,po Naujų išvykom įkelionę,kur ir įvyko persileidimas....nerealiai jaučiuosi... niekam neapsiverčia liežuvis pasakyti kas nutiko...įpač darugei... jau 10 dienų nuo to košmaro praėjo...
Atsakyti
Labai uzjauciu visas,kurioms tai nutiko.Man,deja,irgi taip buvo.Leliukas mire budamas8sav.,as tai iskart pajauciau-dingo nestumo pozymiai,eme tepti,bet blogiausia,kad vienas toks Panevezio gydytojas pareiske,kad tepti gali,kad tai normalu,o nestumas pagal gimdos dydi yra mazesnis,nes as nepamenu paskutiniu menesiniu dienos!O as juk pamenu puikiausiai,o ir echoskopija privaciai dariau,tai kai buvo 8sav.-tai tiek ir rode,gydytoja sake,kad viskas gerai,kad trynio maisas normalus.o po kokiu 3d.eme ir nustojo vystytis.Tai as dar 4sav.turejau nesioti negyva leliuka,tikejau tuo gydytoju,pakol vel nesikreipiau pas privacia gydytoja ir buvau paguldyta i ligonine abrazijai.Buvo skaudu,o tas gydytojas dar pareiske,kad cia nieko tokio,tipo vistiek nestumo nebuciau issaugojus.Bandziau isaiskint,kad pykstu del to,kad jis nedare echoskopijos(as juk siuliausi susimoketi uz ja jei jau ligoniu kasos nesumokes)ir,kad turejau nesioti negyva vaikeli,bet jis nieko nenorejo suprast.O neseniai paskaiciau laikrasty apie ji kaip apie labai humaniska gydytoja(JIS SAVE TOKIU LAIKO),apie jo stazuotes Prancuzijoje,kaip jis zavisi prancuzu teigiamu poziuriu i nesciasias ir t.t.Na tiesiog taip pikta skaityti kai zmogus taip meluoja!Su manim jis visiskai kitaip kalbejo,tiesiog niekino nestuma ir visa kita.Na taip skaudu ta prisimint!Jau 8men.praejo po abrazijos,norisi vel planuoti kita vaikeli,bet nezinau ar galesiu pastoti,isnesioti,nes istisai gydausi-pries menesi-gimdos uzdegimas prasidejo,dabar -kiausidziu,nuo antibiotiku net valgyt nebegaliu.Dabar musu leliukui jau2men.butu buve.Jauciau,kad tai buvo dukryte,jau ir varda jai buvau davusi,bet ka padarysi,kad jos jau nera.Tik negaliu uzmirst to gydytojo veido,kuris sau ramiai sako,kad jusu nestumas pagal gimdos dydi tik kokios 8sav.,o ne-12sav.Bet juk pries 4sav.echoskopas rode8sav.Kaip galima neisiklausyti i pacientes nusiskundimus ir teigti,kad blogai atsimeni menesiniu data.Tai jis man echoskopija butu paskyres 18-22sav.Tai as matyt buciau ir numirusi nuo kraujo uzkretimo.Operaves gydytojas sake,kad tai buvo labai pavojinga ir liepe daugiau niekada neklausyti tokiu sundaktariu.Bet kaip apdrausti moteris nuo tokiu sundaktariu?Man taip baisu,kad ir kitoms gali taip nutikti kaip man verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 24 kovo 2007 - 10:21