Labai uzjauciu visas,kurioms tai nutiko.Man,deja,irgi taip buvo.Leliukas mire budamas8sav.,as tai iskart pajauciau-dingo nestumo pozymiai,eme tepti,bet blogiausia,kad vienas toks Panevezio gydytojas pareiske,kad tepti gali,kad tai normalu,o nestumas pagal gimdos dydi yra mazesnis,nes as nepamenu paskutiniu menesiniu dienos!O as juk pamenu puikiausiai,o ir echoskopija privaciai dariau,tai kai buvo 8sav.-tai tiek ir rode,gydytoja sake,kad viskas gerai,kad trynio maisas normalus.o po kokiu 3d.eme ir nustojo vystytis.Tai as dar 4sav.turejau nesioti negyva leliuka,tikejau tuo gydytoju,pakol vel nesikreipiau pas privacia gydytoja ir buvau paguldyta i ligonine abrazijai.Buvo skaudu,o tas gydytojas dar pareiske,kad cia nieko tokio,tipo vistiek nestumo nebuciau issaugojus.Bandziau isaiskint,kad pykstu del to,kad jis nedare echoskopijos(as juk siuliausi susimoketi uz ja jei jau ligoniu kasos nesumokes)ir,kad turejau nesioti negyva vaikeli,bet jis nieko nenorejo suprast.O neseniai paskaiciau laikrasty apie ji kaip apie labai humaniska gydytoja(JIS SAVE TOKIU LAIKO),apie jo stazuotes Prancuzijoje,kaip jis zavisi prancuzu teigiamu poziuriu i nesciasias ir t.t.Na tiesiog taip pikta skaityti kai zmogus taip meluoja!Su manim jis visiskai kitaip kalbejo,tiesiog niekino nestuma ir visa kita.Na taip skaudu ta prisimint!Jau 8men.praejo po abrazijos,norisi vel planuoti kita vaikeli,bet nezinau ar galesiu pastoti,isnesioti,nes istisai gydausi-pries menesi-gimdos uzdegimas prasidejo,dabar -kiausidziu,nuo antibiotiku net valgyt nebegaliu.Dabar musu leliukui jau2men.butu buve.Jauciau,kad tai buvo dukryte,jau ir varda jai buvau davusi,bet ka padarysi,kad jos jau nera.Tik negaliu uzmirst to gydytojo veido,kuris sau ramiai sako,kad jusu nestumas pagal gimdos dydi tik kokios 8sav.,o ne-12sav.Bet juk pries 4sav.echoskopas rode8sav.Kaip galima neisiklausyti i pacientes nusiskundimus ir teigti,kad blogai atsimeni menesiniu data.Tai jis man echoskopija butu paskyres 18-22sav.Tai as matyt buciau ir numirusi nuo kraujo uzkretimo.Operaves gydytojas sake,kad tai buvo labai pavojinga ir liepe daugiau niekada neklausyti tokiu sundaktariu.Bet kaip apdrausti moteris nuo tokiu sundaktariu?Man taip baisu,kad ir kitoms gali taip nutikti kaip man