QUOTE(dragonfly* @ 2006 11 24, 10:27)
Mano maziukas irgi zuvo apie 8 savaite, tiesiog nustojo plakt sirdute.
Tikra tiesa , kad nepastoti labai baisu, bet kad persileisti taip baisu niekad negalvojau... bet va man gydytoja pasake kad priezasciu ieskoma tik jei 3 kartus persileidziama... Paminejo, kad kalta gali buti spermos kokybe ir kad reiketu IUI.
As kazkaip visad galvojau, kad nesvarbu ar naturaliai ar dirbtinio metu apvaisina vistiek pats geriausias grikiukas, argi ne taip?
Tikra tiesa , kad nepastoti labai baisu, bet kad persileisti taip baisu niekad negalvojau... bet va man gydytoja pasake kad priezasciu ieskoma tik jei 3 kartus persileidziama... Paminejo, kad kalta gali buti spermos kokybe ir kad reiketu IUI.
As kazkaip visad galvojau, kad nesvarbu ar naturaliai ar dirbtinio metu apvaisina vistiek pats geriausias grikiukas, argi ne taip?
Na as taip kartais pagalvoju, kad pvz kai spermiuka iveda, taigi jam nereikia daug jegu(gali pasitaikyti ir blogos kokybes), ovat nors ir megintuvelije bet paciam jam duoti prasiskverbti tai vis maziau tikimybe kad jis silpnesnis. Kaip jie atrenka tuos spermiukus???