Gal jau ragavote siu:
LES LIQUIDES IMAGINAIRES
Les Liquides Imaginaires
Man patiko
Boody Wood
QUOTE(Bobbin @ 2014 04 15, 13:43)
Gal jau ragavote siu:
LES LIQUIDES IMAGINAIRES
Les Liquides Imaginaires
Man patiko
Boody Wood
LES LIQUIDES IMAGINAIRES
Les Liquides Imaginaires
Man patiko
Boody Wood
Taip . Patiko visi trys kvepiantys vynu, vaisiais ir riešutais.
Dom Rosa - toks geras šampanėlis su vaisiais .
Ir Bloody Wood, ir Bello Rabelo neblogi. Bello Rabelo daugiau vaisių-riešutų (nors gal ir šlamutis man taip vaidenasi), Bloody Wood - raudono vyno ir saldžiarūgščių uogų. Tarpusavyje visi trys panašūs. Nors kvėpintis per Velykas bet kurie tiktų .
Kiti trys . Tumultu ir Fortis irgi panašūs tarpusavyje. Ir tokių oud'ų jau kažkur kažkada buvo.
Sancti - smilkaliniai. Į CdC Incense Zagorsk ir Avignon miksą panašūs.
Dar, galvoju, tuos vyninius reiktų su Ginestet kvepalais palyginti. Irgi paaiškėtų, kad jau buvę.
Man Bello Rabelo dar į Humiecki & Graef Blask panašūs, kurie dėl graikiškų riešutų labai sudomino ir įsiminė .
[quote=sabalija,2014 04 15, 16:31]Taip . Patiko visi trys kvepiantys vynu, vaisiais ir riešutais.
Ir Bloody Wood, ir Bello Rabelo neblogi. Bello Rabelo daugiau vaisių-riešutų (nors gal ir šlamutis man taip vaidenasi), Bloody Wood - raudono vyno ir saldžiarūgščių uogų. Tarpusavyje visi trys panašūs. Nors kvėpintis per Velykas bet kurie tiktų .
Kiti trys . Tumultu ir Fortis irgi panašūs tarpusavyje. Ir tokių oud'ų jau kažkur kažkada buvo.
Dar, galvoju, tuos vyninius reiktų su Ginestet kvepalais palyginti. Irgi paaiškėtų, kad jau buvę.
Man Bello Rabelo dar į Humiecki & Graef Blask panašūs, kurie dėl graikiškų riešutų labai sudomino ir įsiminė .
Taip!Man graikisku riesutu aromatas irgi labai
Taip!Man graikisku riesutu aromatas irgi labai
Frederic Malle Eau De Magnolia
Top note is calabrian bergamot; middle notes are magnolia, vetiver and patchouli; base notes are cedar, moss and amber.
Top note is calabrian bergamot; middle notes are magnolia, vetiver and patchouli; base notes are cedar, moss and amber.
QUOTE(Bobbin @ 2014 04 15, 15:43)
Gal jau ragavote siu:
LES LIQUIDES IMAGINAIRES
Les Liquides Imaginaires
Man patiko
Boody Wood
LES LIQUIDES IMAGINAIRES
Les Liquides Imaginaires
Man patiko
Boody Wood
man irgi patiko
QUOTE(sabalija @ 2014 04 15, 17:31)
Bloody Wood - raudono vyno ir saldžiarūgščių uogų.
QUOTE(Bobbin @ 2014 04 15, 13:43)
Gal jau ragavote siu:
LES LIQUIDES IMAGINAIRES
Les Liquides Imaginaires
Man patiko
Boody Wood
LES LIQUIDES IMAGINAIRES
Les Liquides Imaginaires
Man patiko
Boody Wood
Kur vaišina?
QUOTE(eglegle @ 2014 04 24, 19:41)
kremej
O, ačiū, reiks užlėkt.
Šnd susivaldžiau, tai va, papildomas akstinas atsirado
Roberto Cavalli Gold Edition
ūdbombė
saffron at the top, animal and woody oud in the heart and mysterious incense at the base.
ūdbombė
saffron at the top, animal and woody oud in the heart and mysterious incense at the base.
QUOTE(katalike @ 2014 04 24, 14:55)
Frederic Malle Eau De Magnolia
Gal ir LT jau yra?
QUOTE(LEEja @ 2014 04 26, 21:09)
Kaip fainai pavadinot !