Šiandien pažindinausi su Cartier La Panthere, susirodė old school visas, tarsi ne XXIa. išleistas, sodriai gėlinis, bet tuo pačiu švelnesnis nei būtų senovinis. Kažką priminė iš klasikos, dar nežinau ką.
Papildyta:
Kaip simboliška-Panterą sukūrė Matilda
QUOTE(Malena @ 2014 03 23, 21:12)
beja su buteliuko dizainu iš vidaus graviruota pantera dirbo dvejus metus
Fruit Défendu & Bleu Paradis Terry de Gunzburg for women
The composition opens with sunny accords of mandarin and pink pepper with a hint of sea breeze. Its delicate floral heart consists of frangipani and jasmine Sambac, while the base notes include amber, sandalwood and vanilla.
Gal kas nors matė, ar mūsų parduotuvėse jau yra Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire?
QUOTE(katalike @ 2014 03 31, 11:00)
Gal kas nors matė, ar mūsų parduotuvėse jau yra Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire?
Douglas jau turėtų būti http://www.douglas.l...extraordinaire/
QUOTE(HappyAngel @ 2014 03 31, 14:27)
Ačiū, reiks pauostyt Nors jau buvau nusprendusi daugiau nebepirkti Alien flankerių. Visi pernelyg panašūs į klasikinį, neapsimoka turėt kelis. Nebent sunaudoji buteliuką per metus, tada gal ir gerai kasmet naujus nusipirkt. Bet labai sudomino arbatos ir neroli natos.
O dėl buteliuko, tai negaliu apsispręst - patinka ar ne Reklaminėj nuotraukoj tai nepatinka, bet realybėj atrodo gana dailiai: http://3.bp.blogspot...ien Perfume.jpg
Aš buteliuką per pusmetį sunaudojau Turiu beveik visus flankerius, bet taupau, nes visuose nieko gero nebeliko jau
O nerolis ir arbata ir mane labai sudomino, reiks gal nuvažiuoti iki Douglas.
O nerolis ir arbata ir mane labai sudomino, reiks gal nuvažiuoti iki Douglas.
Pratestavau naujus Alien. Tikrai labai faini, citrusai, ir ypač arbata Iš tikrųjų pirkčiau, jei neturėčiau kitų vasarinių Alien'ų.
QUOTE(katalike @ 2014 04 05, 20:15)
Pratestavau naujus Alien. Tikrai labai faini, citrusai, ir ypač arbata Iš tikrųjų pirkčiau, jei neturėčiau kitų vasarinių Alien'ų.
Bet jei jie nepanašūs į kitus vasarinius Alienus, tai gal reik pirkt?
As irgi pratestavau naujuosius Allien, ant mano odos jie labai panasus y geltonus Sunessence , tik kiek svelnesnis, siek tiek daugiau kazkokio saldesio ydeto, ar tik nebus tiara kokia
Man nebent vasaros vakarui tinkantis, diena, ypac karsta, erzintu
Man nebent vasaros vakarui tinkantis, diena, ypac karsta, erzintu
QUOTE(Rutule @ 2014 04 06, 09:59)
Bet jei jie nepanašūs į kitus vasarinius Alienus, tai gal reik pirkt?
Panašūs Visi jie panašūs į originalius. Pritariu, kad ypač panašūs į geltonus Sunessence (+ arbatos nata), kuriuos aš turiu.