Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

QUOTE(vintage78 @ 2014 01 14, 10:08)
Iš principo, ne naujiena ir net ne kvepalų, bet manau, jog ūdo gerbėjas vis tiek pradžiugins:

biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif greitai pasirodys tualetinis popierius su OUD kvapu thumbup.gif
Atsakyti
Nu jau pšeprašem nevaryt ant ūdo, nes kai kas jį pvz. visai mėgsta gun_rifle.gif gun_smilie.gif
Ir išvis - aš gal ginu skriaudžiamuosius triniti.gif
Atsakyti
O vat šikpopierių su oud'u tikrai pirkčiau blush2.gif Aš iš tų retų agarmedžio mylėtojų, obettačiau pastaruoju metu man vaidenasi tas pats rožė-agarmedis derinys, kuris taip suvienodina kvepalus, kad man jau atšoko noras uostyti visas naujoves: nieko originalaus juose neberandu, viskas jau kažkur girdėta, uostyta.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2014 01 14, 16:47)
O vat šikpopierių su oud'u tikrai pirkčiau  blush2.gif  Aš iš tų retų agarmedžio mylėtojų, obettačiau pastaruoju metu man vaidenasi tas pats rožė-agarmedis derinys, kuris taip suvienodina kvepalus, kad man jau atšoko noras uostyti visas naujoves: nieko originalaus juose neberandu, viskas jau kažkur girdėta, uostyta.

Na... nebūtinai yra su rože, pvz., naujas Patricijos ambrinis ūdas man kvepia lavanda smile.gif Montale Aoud Meloki - man karamelinis ūdas. Kas ten dar? Gal Kiliano Musk Oud? g.gif
Atsakyti

Ūdas - tokia magija, viską paverčianti auksu lotuliukas.gif Kai neturiu kur dėti kokių kvepalų, o mesti lauk gaila, sumaišau su ūdu - tai tokia niša gaunasi, kad oho!
Sakau, reiks su kokia Britne pabandyti - žiūrėk, dar koks Black Orchid klonas išeis lotuliukas.gif
Atsakyti
Rožė-ūdas man vienas dažniausiai sutinkamų. Aišku, kad yra daug kitokių variacijų, bet nekabina jos, vis atrodo, kad kažkur kažkada jau uostyta. O Patricijos ambrinis ūdas man visiškai neūdinis, o kmyninis, paambrintas, šiltas, posaldis aromatas, gražus, be ne man, Montalinė Ūdinė oda - nuostabus kvapas, dar Šafraninis ūdas visai nešiotinas, Laukinis ūdas - labai gebiamas, LM ūdas - puikuma, o vat FM Oudwood'as - mano mano ir dar kartą mano aromatas.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 14, 12:08)
Nu jau pšeprašem nevaryt ant ūdo, nes kai kas jį pvz. visai mėgsta  gun_rifle.gif  gun_smilie.gif 
Ir išvis - aš gal ginu skriaudžiamuosius  triniti.gif

Na jau proszę bardzo, niekas nevaro ant skriaudziamuju. bebe.gif As labai dziaugiuosi, kad udas musu gyvenime jau beveik visur! Nenustebsiu, jeigu Dirol isleis guma udo skonio ir ji galima bus ne tik uostyti, bet ir valgyti lotuliukas.gif

QUOTE(theorema @ 2014 01 14, 15:36)
Ūdas -  tokia magija, viską paverčianti auksu lotuliukas.gif Kai neturiu kur dėti kokių kvepalų, o mesti lauk gaila, sumaišau su ūdu - tai tokia niša gaunasi, kad oho!
Sakau,  reiks su kokia Britne pabandyti - žiūrėk, dar koks  Black Orchid klonas išeis lotuliukas.gif

biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 14 sausio 2014 - 16:52
Tai mes kitąmet įsivesim ne eurą, o ūdą, nežinojot? topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 14, 16:54)
Tai mes kitąmet įsivesim ne eurą, o ūdą, nežinojot?  topsecret.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Jis ir taip jau VISUR (kontra)
Atsakyti
QUOTE(theorema @ 2014 01 14, 16:36)
Ūdas -  tokia magija, viską paverčianti auksu lotuliukas.gif Kai neturiu kur dėti kokių kvepalų, o mesti lauk gaila, sumaišau su ūdu - tai tokia niša gaunasi, kad oho!
Sakau,  reiks su kokia Britne pabandyti - žiūrėk, dar koks  Black Orchid klonas išeis lotuliukas.gif

Lūžau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ūdinė Britnė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2014 01 14, 17:54)
Tai mes kitąmet įsivesim ne eurą, o ūdą, nežinojot?  topsecret.gif

Ūdeurį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 01 14, 20:25)

EURŪDA lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti