Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

man irgi jų butelkos kaip ir Creed kažkokios atstumiančios.
ir baisiai daug jų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 05, 00:02)
Čia kaip man Creed  biggrin.gif .

Creedai irgi biggrin.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 05, 00:03)
Mirgu margu. eto ne serjozno.  hihihi.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 05, 00:05)
ir baisiai daug jų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
va, LEEja rašo kitoj temoj, kad Chinatown'u kvepia. gal paliks atsiliepimą. kiek pamenu, tokie pusė velnio jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 04, 22:03)
Mirgu margu. eto ne serjozno.  hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 05, 00:02)
Čia kaip man Creed  biggrin.gif .
O apie Bond kažkur netyčia paskaičiau labai gerą žodį (gal kad kvapas labai ilgai išlieka  g.gif ) - tai būt visai įdomu. Tik man jų tokie buteliukai  schmoll.gif,.

mano vienas pšykas ant riešo nepasakyčiau, kad kažin kaip ilgai išskirtinai laikėsi. kaip visi
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 05, 00:06)
va, LEEja rašo kitoj temoj, kad Chinatown'u kvepia. gal paliks atsiliepimą. kiek pamenu, tokie pusė velnio jie  biggrin.gif

neturiu ką pasakyt. kažkur skaičiau, kad jau tokie geri ak, och - ir nieko. salstelėjęs kompotėlis, be to saldumas iš tos srities, kur man nepatinka, tai kvėptelėjau porąsyk ir ingorą uždėjau smile.gif va toks ir atsiliepimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 26, 14:28)
O kas yra PPV?  g.gif
Pure parfum vanduo  lotuliukas.gif

ptv speju - purskiamas parfumuotas vanduo, pastebejau cia zurnaluose dabar taip megsta rasyt, ten ir edt patampa ptv doh.gif
jau gal buvo bet as tai tik dabar pamaciau du naujus stampus, ir kaipgi bus be oud??
Roberto Cavalli Tiger Oud (unisex)
user posted image
Roberto Cavalli Exotica
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 06 sausio 2014 - 18:54
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 04, 21:51)
Oho. Raiks ir Kaune patikrint.

Kaune taip pat yra. Tarpušventyje užsipurškiau kelis bloterius.
Įdomu buvo New Haarlem, Chinatown.
Na ir ką...
Chinatown saldybė, kad net peršti nosį. Nors kas mėgsta labai saldžius, gal ras ką įdomaus g.gif...
New Haarlem levandinė kava. Labai ryški. Ant MM labai nieko, vis pasilenkdavau pauostyti.
Įdomūs pasirodė ananasiniai Nuits de Noho. Šie vieninteliai, kurių norėčiau nedidelio kiekio orginaliame buteliuke smile.gif.
Apie kitus ką pasakyti nežinau.
Žiūrint į buteliukus, galima tikėtis, kad tai pokštas (populiariai kalbant, prikolas biggrin.gif), bet pagal kvapus, tokie kažkur girdėti, pobrangiai solidžiai auditorijai smile.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 06 sausio 2014 - 19:56
Man Nuits de Noho susirodė nieko gero, o Chinatown atsimenu kaip neblogą tuberozinį kažkodėl g.gif
New Haarlem per daug levandos, sugadina visą reikalą.
Manhattan tokie visai nieko, vanilė su oud'u ir muskusu.
Brooklyn, gautą mainais, iš manęs vyras nukovė, bet norėčiau, kad greičiau baigtųsi ta butelka lotuliukas.gif žiauriai kartūs, be lašo saldumo.
daugiau gal ir nesu bandžius, o ir nelabai traukia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 06, 22:14)
Brooklyn, gautą mainais, iš manęs vyras nukovė, bet norėčiau, kad greičiau baigtųsi ta butelka  lotuliukas.gif žiauriai kartūs, be lašo saldumo.

ooo? žinosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 06, 20:14)
Brooklyn, gautą mainais, iš manęs vyras nukovė, bet norėčiau, kad greičiau baigtųsi ta butelka  lotuliukas.gif žiauriai kartūs, be lašo saldumo.
daugiau gal ir nesu bandžius, o ir nelabai traukia...  g.gif

Brooklyn man įdomūs tik pagal aprašymą, sudėliota lyg pagal mane smile.gif.
O realybėje pasirodė teisingi vyriški smile.gif blogąja prasme. Odos, medienos anei džino ir kas ten dar neradau, beveik gaiviakas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 06 sausio 2014 - 22:57
As taip ir neiskomau bondu gerbti
Vistik turiu visa butelaiti Nuits de Noho, New Haarlem dekanta.
Dar labai patiko Eau de Noho- liepziedziai. Ju noreciau
Atsakyti
http://www.fragranti...Dolce-5004.html
Buteliukas pigiai atrodo... Panašus į Cabotine.
Atsakyti