man irgi jų butelkos kaip ir Creed kažkokios atstumiančios.
ir baisiai daug jų
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 05, 00:02)
Čia kaip man Creed .
Creedai irgi
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 05, 00:03)
Mirgu margu. eto ne serjozno.
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 05, 00:05)
ir baisiai daug jų
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 05, 00:02)
Čia kaip man Creed .
O apie Bond kažkur netyčia paskaičiau labai gerą žodį (gal kad kvapas labai ilgai išlieka ) - tai būt visai įdomu. Tik man jų tokie buteliukai ,.
O apie Bond kažkur netyčia paskaičiau labai gerą žodį (gal kad kvapas labai ilgai išlieka ) - tai būt visai įdomu. Tik man jų tokie buteliukai ,.
mano vienas pšykas ant riešo nepasakyčiau, kad kažin kaip ilgai išskirtinai laikėsi. kaip visi
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 05, 00:06)
va, LEEja rašo kitoj temoj, kad Chinatown'u kvepia. gal paliks atsiliepimą. kiek pamenu, tokie pusė velnio jie
neturiu ką pasakyt. kažkur skaičiau, kad jau tokie geri ak, och - ir nieko. salstelėjęs kompotėlis, be to saldumas iš tos srities, kur man nepatinka, tai kvėptelėjau porąsyk ir ingorą uždėjau va toks ir atsiliepimas
QUOTE(Rutule @ 2013 11 26, 14:28)
ptv speju - purskiamas parfumuotas vanduo, pastebejau cia zurnaluose dabar taip megsta rasyt, ten ir edt patampa ptv
jau gal buvo bet as tai tik dabar pamaciau du naujus stampus, ir kaipgi bus be oud??
Roberto Cavalli Tiger Oud (unisex)
Roberto Cavalli Exotica
QUOTE(rastafarinas @ 2014 01 04, 21:51)
Oho. Raiks ir Kaune patikrint.
Kaune taip pat yra. Tarpušventyje užsipurškiau kelis bloterius.
Įdomu buvo New Haarlem, Chinatown.
Na ir ką...
Chinatown saldybė, kad net peršti nosį. Nors kas mėgsta labai saldžius, gal ras ką įdomaus ...
New Haarlem levandinė kava. Labai ryški. Ant MM labai nieko, vis pasilenkdavau pauostyti.
Įdomūs pasirodė ananasiniai Nuits de Noho. Šie vieninteliai, kurių norėčiau nedidelio kiekio orginaliame buteliuke .
Apie kitus ką pasakyti nežinau.
Žiūrint į buteliukus, galima tikėtis, kad tai pokštas (populiariai kalbant, prikolas ), bet pagal kvapus, tokie kažkur girdėti, pobrangiai solidžiai auditorijai .
Man Nuits de Noho susirodė nieko gero, o Chinatown atsimenu kaip neblogą tuberozinį kažkodėl
New Haarlem per daug levandos, sugadina visą reikalą.
Manhattan tokie visai nieko, vanilė su oud'u ir muskusu.
Brooklyn, gautą mainais, iš manęs vyras nukovė, bet norėčiau, kad greičiau baigtųsi ta butelka žiauriai kartūs, be lašo saldumo.
daugiau gal ir nesu bandžius, o ir nelabai traukia...
New Haarlem per daug levandos, sugadina visą reikalą.
Manhattan tokie visai nieko, vanilė su oud'u ir muskusu.
Brooklyn, gautą mainais, iš manęs vyras nukovė, bet norėčiau, kad greičiau baigtųsi ta butelka žiauriai kartūs, be lašo saldumo.
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 06, 22:14)
ooo? žinosim
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 06, 20:14)
Brooklyn man įdomūs tik pagal aprašymą, sudėliota lyg pagal mane .
O realybėje pasirodė teisingi vyriški blogąja prasme. Odos, medienos anei džino ir kas ten dar neradau, beveik gaiviakas.
As taip ir neiskomau bondu gerbti
Vistik turiu visa butelaiti Nuits de Noho, New Haarlem dekanta.
Dar labai patiko Eau de Noho- liepziedziai. Ju noreciau
Vistik turiu visa butelaiti Nuits de Noho, New Haarlem dekanta.
Dar labai patiko Eau de Noho- liepziedziai. Ju noreciau
http://www.fragranti...Dolce-5004.html
Buteliukas pigiai atrodo... Panašus į Cabotine.
Buteliukas pigiai atrodo... Panašus į Cabotine.