Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų naujienos

QUOTE(LEEja @ 2012 11 22, 21:10)
Jour d'Hermes Hermes

user posted image

The scent is luminous, sensual and floral.

Šiuos vakar jau uosčiau Douglas Gedimino pr. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 02 20, 12:43)
Šiuos vakar jau uosčiau Douglas Gedimino pr. 4u.gif

Ir kaip? Patiko?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 02 13, 12:26)
Gal kuri žino, kaip tiksliai vadinasi Douglas dabar kaip naujiena pristatomi natūralūs kvepalai? Iš klausos tai Antonio Menegeti, bet internete nieko nerandu tokiu pavadinimu  g.gif

QUOTE(Amarcord @ 2013 02 13, 14:16)
Nežinau, kokioj dėžutėj, aš tik pasipurškiau riešą, paskui jau pakeliui namo užuodžiau, kad skaniai kvepia lotuliukas.gif Buteliukas skaidraus stiklo, stačiakampis ar kvadratinis. Antonio Meneghetti bandžiau googlinti, bet nieko neradau kvepalų tema. Na ir kaina  blink.gif

Ar ne apie Tom Ford kalba? Man konsultantės minėjo, kad naujiena. Kitą kartą užėjus vėl bandė siūlyti, bet kai pasakiau, kad visiškai trumpai išlieka, pasakė, kad "normalu - natūralūs".
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 02 20, 13:48)
Ir kaip? Patiko?

Bandau atgaminti, kuriuos jau uostytus kvepalus man jie primena, bijau nusišnekėti, bet paties Hermes Hermessence Vanille Galante gal, ar Chanel Beige, ar kažką per vidurį tarp jų g.gif
Nespjaučiau.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 02 20, 15:21)
ar Chanel Beige, ar kažką per vidurį tarp jų g.gif
Nespjaučiau.

Va va, aš ir galvoju - ką primena, gal tikrai Beige g.gif Naaaa, jei kas per prievartą padovanotų.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 20, 18:17)
Va va, aš ir galvoju - ką primena, gal tikrai Beige  g.gif Naaaa, jei kas per prievartą padovanotų....  biggrin.gif

Neeee, Beige neprimena schmoll.gif In Love Again+Nilo Sodai+Sodai ant stogo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 20, 18:17)
Va va, aš ir galvoju - ką primena, gal tikrai Beige  g.gif Naaaa, jei kas per prievartą padovanotų....  biggrin.gif

QUOTE(AMARILIS @ 2013 02 20, 18:21)
Neeee, Beige neprimena  schmoll.gif  In Love Again+Nilo Sodai+Sodai ant stogo  biggrin.gif

Galų gale bent ant bloterio liko Vanille Galante, perpilti į žavųjį Jour d'Hermes buteliuką. Skaitau, kad kažkam jie primena Musonų sodus, taigi jaučiuosi kone neklystanti biggrin.gif
Beige gal tik pradžioje susivaideno trumpam.
Atsakyti
QUOTE(London @ 2013 02 20, 14:21)
Bandau atgaminti, kuriuos jau uostytus kvepalus man jie primena, bijau nusišnekėti, bet paties Hermes Hermessence Vanille Galante gal, ar Chanel Beige, ar kažką per vidurį tarp jų g.gif
Nespjaučiau.

Visai norėč pratestuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2013 02 20, 18:21)
Neeee, Beige neprimena  schmoll.gif  In Love Again+Nilo Sodai+Sodai ant stogo  biggrin.gif

Ir man primine Sodus ant stogo + rugstele, kuri po valandos isgaravo.
Atsakyti

Vakar testavau, tai ant bloterio nusėdo į visišką citrusą. Hermesiškai užmurzintą, bet nepakankamai, kad būtų kažkuo išskirtiniai g.gif Pasirodė, kad daug panašių išleista, trūksta Hermes cinkelio schmoll.gif Sakyčiau papuvusi citrina (bet aš po ligos, tai gal uoslė dar neatsistatė) biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas siuos Oscar de la Renta naujus isbandete, labai jau graziai apibudinama viename ineto psl wub.gif

user posted image

http://www.oscardela...tm_campaign=PJX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 21 vasario 2013 - 12:51
Maison Francis Kurkdjian Oud naujieji 3 kvapai.. wub.gif
user posted image

http://www.fragranti...raits-4096.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 22 vasario 2013 - 19:40