QUOTE(eceris @ 2013 01 05, 11:07)
tris kartus vaziavom i kroatija ir visus tris kartus susilanuodavom pakeliui ka aplankyt-bet ne karto planu neigyvendinom
kroatijoj yra ka pamatyt ir be pakeleivingu saliu. kol pravaziuoji ta mylima lenkija su jos keliais, praeina norai kazkur uzsukt
nuklyst nenuklysit, galit nebijot-navigacija veda gerai. pernai gryzom per vengrija-keliai geri, beveik visa vengrija magistrale pravaziuosit iki kroatijos. sunkiau bus is lenku i slovakija ivaziavus jei vaziuosit
pro Liublina, Rzesowa, Presova, Kosice. keliai siauri, per tatrus vingiuoti, furu vaziuoja daug, lenku slovaku pasienyje lenkai remontuojasi kelius-bet vaizdai grazesni nei pro bratislava vaziuot greitkeliu...bet kaip minejau, pravaziave lenkija, vis kazkaip nutariam, kad jei jau vaziuojam i kroatija, tai kuo greiciau iki jos ir tada pramogom skiriam dienas ten, kad negulinet prie juros....5 ryto isvaziavom is namu, slovenija pasieke numigom 3-4 val masinoj ir 7 ryto jau kroatijos pajuri vaikstinejom...pernai pirmas tikslas buvo venecija, isvaziavus is namu 5 ryto, likus iki jesolo 80 km, kolonelej nusnaudem ir 7 ryto jau laukem vaikstinedami italijos pajuriu, kol kempinga nuo 8 val atidarys...
Žinau, kad Kroatijoj yra ką pamatyt
Aš jau du kartus buvau, bet noriu dar ir dar, ir dar..
Užpernai buvau Korčulos saloj, o pernai su kelionių agentūra buvau apsistojus Starigrad Paklenica miestelyje ir iš jo važinėjom į kt. miestus ir miestukus. Šiemet noriu, kad ir šeima tą grožį pamatytų
Beje, Seline gyvenvietė tikrai jauki pasirodė, bent jau važiuojant pro šalį. Turiu koordinates išsisaugojus tų žmogiukų, kur Jūs buvot apsistoję, gal pravers
O dėl maršruto..kaip tik buvau suplanavus važiuot pro Prešovą, Košicę, nes įdomesnis, vaizdingesnis kelias atrodo, bet jei pasieny bus vargo, tai...
Bandysiu planuot porą tarpinių nakvynių, vien dėl mūsų mažojo spirgo
nenorėsim, tai važiuosim kuo greičiau į pietus
Bet kažkaip tik nulėkt, nieko pakeliui nepamačius, irgi širdis neleidžia
planuosiu, o kaip išeis, pamatysim
Ačiū už patarimus
Beje, dėkoju visiems, kurie pasidalinote informacija apie savo kelionių planavimą, labai labai daug naudingo radau
Perskaičiau visas temas nuo 2008 m, daug info išsisaugojau, dabar "virškinu"
AČIŪ