Kuriam laikui ir ar su auto?
Ten kokia savaite praleisti .
Su savo auto vaziuosim .
Su savo auto vaziuosim .
Jei gyvensite vienoje vietoje, tai ramiam poilsiui, vietiniam pakeliavimui gali būti pakankamai arba per mažai, jei aktyvus poilsis. Tad dar netoli yra visa šiaurinė dalis, pradedant nuo Opatijos ir į Istrijos pusę, yra ką pamatyti, be išsekimo. Tad susidėliokite maršrutus, jei bus noro ir jėgų. O nakvoti grįšite į Krk, labai paprasta.
Subjektyvi,
Aš taip ir galvoju , gyvent Krk, o visur pavažinėti .Mes nenusėdim vienoj vietoj Nors vaikai jau apie jūrą baigia galvą išzyzti , tai teks kažkiek laiko pasėdėti prie vandens
Nusipirkom knygą apie Kroatiją , dar vieną apie Dalmatiją ,turim Europos kelių atlasą , Kroatijos žemėlapį , navigaciją ...manau užteks susiorentuoti
Aš taip ir galvoju , gyvent Krk, o visur pavažinėti .Mes nenusėdim vienoj vietoj Nors vaikai jau apie jūrą baigia galvą išzyzti , tai teks kažkiek laiko pasėdėti prie vandens
Nusipirkom knygą apie Kroatiją , dar vieną apie Dalmatiją ,turim Europos kelių atlasą , Kroatijos žemėlapį , navigaciją ...manau užteks susiorentuoti
Tiesiai sakau, Kroatijai savaitės per mažai, net jei važiuoti skersai išilgai Bet jei patiks tiek kiek spėsite pamatyti, tai gi visada galima grįžti ir pratęsti Nes kai žmonės per trumpą laiką mano, kad pamatys viską, tai nerealu. Vis tik tai nemaža šalis su daugybe kampelių, salų, miestų, lankytinų vietų. Mes jau tiek metų ten ir visko dar nespėjome pamatyti, bet nepergyvename, taip dar įdomiau, ir grįžti į pamėgtas vietas, ir atrasti ten vis kažką naujo, ir aplankyti naujas.
Mes taip ir norim , šiuo kartu tik numatytą dalį išnaršyti .Nenorim tik pralėkt ir pliusą užsidėti , kad tipo - va , buvau Dėl to ir pirkom knygas ,kad aplankyti lankytinas, istorines vietas . Labai mėgstam kažkur nuvykę klajoti po miestą , įlendam visur kur įmanoma ir neįmanoma
Todėl ir renkamės pirmam kartui tik Krką . Nes pakeliui dar reikia pravažiuoti Budapeštą , Balatoną , Plitvicą ir Zagrebą
Todėl ir renkamės pirmam kartui tik Krką . Nes pakeliui dar reikia pravažiuoti Budapeštą , Balatoną , Plitvicą ir Zagrebą
Zagrebe (senamiestyje ir centre) nebuvau, tik oro uosto rajone, bet mano vyrui meistas nepaliko ypatingo įspūdžio O dėl Plitvicų, tikriausiai žinote, kad tam reikia skirti beveik visą dieną Čia kad būtų orientyras grafike.
Žinau dėl Plitvicų
O Zagrebas dar su klaustuku , bet ten iki jo ranka beveik paduoti , tai gaila būtų neužsukti .
Zagrebas
O Zagrebas dar su klaustuku , bet ten iki jo ranka beveik paduoti , tai gaila būtų neužsukti .
Zagrebas
Jei atostogas turit liepos men, tai ir vaziuokit. Nepatiks, kitais metais galesit birzeli imti atostogas.
Esam buve liepa ir rugpjuti. Rugpjucio gale labiau patiko, nes ten nejauti jog ruduo ant nosies, o lietuvoje (pernai) lietus ir +15 tik.
Svarbu vasara
Zinoma jeigu liepa ar rugpjuti dienos metu noresit mieste paminklus lankyti - nefaina bus Prakaitas musa belenkaip
Esam buve liepa ir rugpjuti. Rugpjucio gale labiau patiko, nes ten nejauti jog ruduo ant nosies, o lietuvoje (pernai) lietus ir +15 tik.
Svarbu vasara
Zinoma jeigu liepa ar rugpjuti dienos metu noresit mieste paminklus lankyti - nefaina bus Prakaitas musa belenkaip
O jeigu birzelio viduryje vaziuoti ? Gal vesiau truputi nei nuo liepos pradzios ?
QUOTE(88888888 @ 2013 02 24, 20:31)
O jeigu birzelio viduryje vaziuoti ? Gal vesiau truputi nei nuo liepos pradzios ?
Prieš du metus buvome birželio vidury. Apsistojom miestelyje Tučepi prie Makarskos. Oras buvo nuostabus . Vanduo jau šiltas, vaikų nėjo ištraukti iš vandens. Mano manymu - birželio vidurys yra geriausias pasirinkimas: ir žmonių šiek tiek mažiau, ir apartamentų kainos žemesnės, nei liepą ar rugpjūty.
Vis su nostalgija prisimenam 2011 m. kelionę. Su mielu noru vėl lėktume atostogauti į nuostabiąją Kroatiją...
O pasyviam poilsiui ten kas vaziuoja? As tai noriu keliaut, bet noriu tevus veztis, o jiems geriau kokia Turkija/Kreta. Bet dabar taip sunku apsispresti, o dar kai ziniu neturiu, ar ten imanoma koks AI O gal kainos butu nezmoniskos, kaip LT?
Gal kas susidure su tinginio atostogom?
Gal kas susidure su tinginio atostogom?