Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2012

QUOTE(Bozenyte @ 2013 02 22, 15:00)
aciu, cia tikrai labai padejot, zinosim kad pasieni nusiperki ir vaziuoji ramiai susimokejes

drinks_cheers.gif
tik po to nepamirskite tas vinjetes uzklijuoti ant stiklo, pries tai uzrasius auto nr. Na, bet ten viskas ant ju paaiskinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 02 22, 15:04)
drinks_cheers.gif
tik po to nepamirskite tas vinjetes uzklijuoti ant stiklo, pries tai uzrasius auto nr. Na, bet ten viskas ant ju paaiskinta  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif gal kaip nors susitvarkysim. man tai vyras sako isprotejus dar tik po 3 menesiu vaziuosim o tu cia neatsitrauki nuo kompo 4u.gif bet uztat bus poto paprasciau, ir ramiau kai jau busiu prisiskaicius.
visos tos keliones laivu vyksta is kokio miesto? nes planuojam gyventi kokiam nors miesteli, kur rasim tinkama sau varianta, tikimes taip sutaupyti, bei ir ramiau manau bus.
Kiek skaiciau apie nakvyne tai kainos yra skirtingos, vaziuojam 3 arba 4 tai uz 40-50 eur. planuojam rasti
Atsakyti
Kadangi ten kiekviename mieste a rmiestelyje yra nedideli uostai, tai is ju ir vykdo tuos plaukimus. Tereikia nueit pasiklausineti, buna juose skelbimu lentos su reklamom.
Mes buvom uzeje i pora kelioniu agenturu, tai ten galima pasiklaust uzejus, jie geranoriskai viska papasakoja ir negi pasiulo, kaip geriau, pigiau ir kur verta vaziuoti, o kur ne.
Mums bent jau taip pasitaike...
Pvz norejome i Barc saloje esantį iškyšulį nuplaukti su agentura, bet moteris paaiškino, kad nelabai verta, nes tik iš dangaus labai gražiai atrodo, o ten vietoje nieko ypatingo ax.gif
user posted image

O kad skaitot ir domites is anksto, tai tik pliusas. Mes irgi kai vaziavome, tai pries puse metu pradejome svaigti ir skaityti, dometis.
Atsakyti
aš tai skaityt ir rinkti info pradėjau vos ne prieš metus laiko iki kelionės blush2.gif Aišku ne ištisai tik tą ir skaičiau, bet visas senas temas SM perskaičiau, kelionių reportažus perskaičiau SM ir kitur internete rastus. Va dabar porą mėn turiu kitokių rūpesčių, tai nelabai planuojasi..bet neužilgo žadu sėst prie rimto kelionės "tvarkaraščio" dėliojimo smile.gif Ech, kaip toli dar ta vasara..
Atsakyti
o kazin ar siemet nebus brangiau nuvaziavus i Kroatija? vis tik nuo liepos men, jie tampa pilnateisiais ES nariais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 02 22, 15:03)
Pvz norejome i Barc saloje esantį iškyšulį nuplaukti su agentura, bet moteris paaiškino, kad nelabai verta, nes tik iš dangaus labai gražiai atrodo, o ten vietoje nieko ypatingo  ax.gif

Aš buvau tam iškyšuly, tai jo, ten gulint net nesuprasi, kuo jis ypatingas, nes tokio vaizdelio tikrai nematai biggrin.gif Beet man kažkaip pasirodė, kad ten žydresnis vanduo g.gif Toks išvis kaip baseine biggrin.gif Ir šiaip po patį miestuką smagiai pasivaikščiojom, kažkaip nesigailėjau nuplaukus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumasha @ 2013 02 22, 15:21)
buvau Kroatijoje užpernai, pažįstami pernai važiavo... ir vienas atsiliepimas: jūra graži. Vat tiek va. Daugiau absoliučiai nieko gero toj Kroatijoj  blush2.gif

Pyktį kelia toks pasisakymas, bet iš kitos pusės - kiekvienam savo smile.gif Buvau ten 5 kartus, norėčiau dar ir dar wub.gif Aišku, jei lyginti su kokiais Seišeliais ar Maldyvais - gal ir nieko ypatingo čia atrodo, bet aš kadangi galiu lyginti tik su Europos kurortais, tai man Kroatija tikrai viena iš mieliausių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2013 02 22, 15:28)
Aš jau 2 kartus Kroatijoj buvau ir dar noriu, man ten viskas labai gražu  wub.gif  šiemet visa šeima važiuosim  wub.gif

Mes buvom jau 5 ar 6 kartus wub.gif ir toliau norim ir norim tik ten atostogauti wub.gif šiemet bandysim vėl keliauti visi 4 wub.gif jei planai nepasikeis biggrin.gif mums gaila pinigėlių mūsų pajūriui,kur oras negailestingas,viskas brangu,o Kroatijoje bent garantuotai oras geras,jūra šilta,pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 02 22, 12:42)

O kaip Lenku keliais, ar dar nepadare mokamu ir lengvosioms????? g.gif

Lenkijoj nuo Varšuvos į Vokietijos pusę mokama magistralė, geriau ja ir važiuoti, susimoki ir daug greičiau pravažiuoji. Tik kad važiuojant į Kroatiją netenka ja pasinaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 02 22, 08:39)

Super thumbup.gif pasakojimas , pavydziu baltai wub.gif

Man užkibo frazė , cituoju " Bagažinės net netikrina - ir gerai, nes ten gerokai viršyti lauktuvių kiekiai biggrin.gif "

Kažko , tik kažkiek galima vežti ? Yra kažkoks limitas kažkam ? Nes mes irgi tokie mėgėjai padauginti lauktuvių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Zipsius @ 2013 02 22, 19:15)
Lenkijoj nuo Varšuvos į Vokietijos pusę mokama magistralė, geriau ja ir važiuoti, susimoki ir daug greičiau pravažiuoji. Tik kad važiuojant į Kroatiją netenka ja pasinaudoti.

Ech...gaila, as sutikciau susimoketi ir greiciau per ta Lenkija pralekt...

QUOTE(88888888 @ 2013 02 22, 20:01)
Super  thumbup.gif  pasakojimas , pavydziu baltai  wub.gif

Man užkibo frazė , cituoju " Bagažinės net netikrina - ir gerai, nes ten gerokai viršyti lauktuvių kiekiai biggrin.gif "

Kažko , tik kažkiek galima vežti ? Yra kažkoks limitas kažkam ? Nes mes irgi tokie mėgėjai padauginti lauktuvių  biggrin.gif

biggrin.gif Vezti galima, kaip ir visur: ar ne litra stipriu gerimu, arba silpnu gal kelis ltr. Reiketu puslapyje kokiam internete paieskoti.

Po liepos istojimo i ES visko gali buti, kad pabrangs. Tik patogumas vienas atsiras - Eurai ax.gif

Truputi nusipezejau pries tai, kaip suprantu, galima daugiau vezti to alkoholio biggrin.gif
Keliaujant po ES
Atvykstant is treciuju saliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 22 vasario 2013 - 20:10
Mus pradėjo balamutinti keli bendradarbiai , kurie buvę po vieną kartą Kroatijoj , tipo liepa - brangu , karšta ir t.t. Pasakykit prašau kas buvę gal ne kartą ir galit palyginti skirtumus tarp mėnesių . Turim atostogas nuo liepos 2 d. ,yra galimybė pasikeisti , bet aš vis dar dvejoju . Man šiluma kaukų nelaužo biggrin.gif Nemanau ,kad ten tokia jau pekla liepą lotuliukas.gif Na ir kainos gal nepakyla iki kosmoso ?
Patarkit user posted image
Atsakyti
Ten tiek pat brangu, kiek brangu Palangoje ar Nidoje per patį atostogų sezono piką. Tik saulės ir šilumos pas mus tiek nebus, kaip ir įspūdžių, ir šiltos bei skaidrios jūros. O kur dar kiti dalykai. Kroatija brangi tiems, kuriems ir Palanga brangi. Ir šiaip striuka su pinigais.
Atsakyti