QUOTE(CrazyLadydy @ 2013 06 20, 12:51)
Taip UK, bet as cia 65 svarus ir uz pudra ir uz blush'eri sumokejau. Taip jie po 40sv kainuoja po viena. As niekada nestoju kur uzkalbina prekybos centruose kad padazyt, plaukus istiesint ar sugarbanuoti, bet sikart kazkaip mane ten apvyniojo aplink pirsta, o dar dukra sake: eik mama, pabandyk...Patiko dar Micabellos pilingas ...maza laseli uzdejo (granuliu nesijaucia) ir imasazavo...ir ka pasijauciau tokia nevaleika, nes tiek negyvos odos nuejo
Va dar ta sakiau isigysiu. Kainuoja ju puslapi apie 70sv (o pas ju prie stendo ale 120 ar kiek..bet plius dovanu duoda). Jei buciau viska pirkus ka siule tai ten gerokai virs 300 svaru paskaiciavo
Kiek girdejau ir LT Akropoli berods dazo ir pardavineja ta kosmetika. Na as likau tikrai patenkinta ir nustebinta sia pudra. Dar tam vaikinui sakiau: jei nepasidazysiu taip graziai, tai grazinsiu is ryto (nes jis mane tikino kad ner ka veikt taip pasidazyt..) Is tikro nesunku visai
http://www.micabella.co.uk/
Pardavineja ir Akropolyje. Lygiai taip pat siulo uz "didele" nuolaida du daiktus. Sake, kad to pilingo uzteks pusei metu, tačiau aš turbut po menesio isnaudojau. Ten, vietoj, jis atrode stebuklingas. Taciau po kiekvieno pylingavimo toks pat kiekis "negyvo odos" neidavo visada. Be to pudra tikrai nestebuklinga (riebiaodems tikrai netiks, nes ji svytinti)-padaze atrodo graziai porai valandu, bet kai jau nusipirkau, parsinesiau namo-tai idetas pudros atspalvis vos ne juodaodems. Žodziu, manau, kad apgavo.