Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(rutuliukass @ 2013 03 10, 15:36)
Pvz iš čia
http://www.everydaym...ismegink-1.html
Turėjau ir aš BareMinerals, tai man geriau maskavo Everydayminerals semi-matte formulė,

Siandien antra karta pasipudravau, tai jau geriau pamaskavo, turbut kad drasiau naudojau jau, bet tik kad spalva neatitika idealiai mano veido, tai negaliu stipriau pamaskuot norimu vietu, nes geltonom demem bus. Bet cia turbut labai mazi kiekiai meginuku ane? Maciau iherbe yra gana normaus kiekiai, bet nepigiai ganasi palyginus.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 10, 23:00)
Bet cia turbut labai mazi kiekiai meginuku ane? Maciau iherbe yra gana normaus kiekiai, bet nepigiai ganasi palyginus.

Jei meginiai, tai tiek US , tiek LT puslapiuose, tiek iherb'e visur vienodi - 0,14g, bet man tokio kokioms bent 4 dienoms uztenka ar ilgiau. Na tikrai galima isbandyt.

O jei apie normalius kiekius kalbat, tai jau pilnos pakuotes bus.
Atsakyti
Apie iherb tai as situs meginukus kalbejau http://www.iherb.com...Piece-Kit/45309. Cia jau skaitau kaip ir miniukai. O is everyday minerals US parduotuves tai turbut neimanoma kaip supratau uzsisakyt meginuku nemokamu. Aisku, jei pakanka tokio kiekio 0,14g net keliem kartam, tai turbut apsimoka ir LT pirkt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 10 kovo 2013 - 23:04
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 11, 00:02)
Apie iherb tai as situs meginukus kalbejau http://www.iherb.com...Piece-Kit/45309. Cia jau skaitau kaip ir miniukai. O is everyday minerals US parduotuves tai turbut neimanoma kaip supratau uzsisakyt meginuku nemokamu. Aisku, jei pakanka tokio kiekio 0,14g net keliem kartam, tai turbut apsimoka ir LT pirkt:)

Tokiu ne nemacius buvau, bet kad neapsimoka ju pirkt - 2-3 normalias pakuotes uz ta kaina gali nupirkt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 10, 23:10)
Tokiu ne nemacius buvau, bet kad neapsimoka ju pirkt - 2-3 normalias pakuotes uz ta kaina gali nupirkt.

As ir paskaiciavus taip pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Esu isbandziusi 3 mineralines pudras, kurias noreciau palyginti:

1) Bare x minerals pudra. Naudojau pati sviesiausia atspalvi. Is visu naudoti mineraliniu pudru patiko maziausiai, nes nelabai kaip maskuoja, ganetinai blizganti. Didziausias minusas tas, kad poros valandu begyje visiskai pradingsta nuo odos bei ipusejus dienai labai isryskeja riebumas ir blizgesys. Daugiau jos nepirksiu

2) Southern Magnolia Minerals pudra. Sita yra matine ir pakankamai gerai maskuojanti. Didelis pliusas tas, kad itin gerai laikosi ir sudetis puiki. Poru nekimso ir odos nenualino smile.gif Tik yra rizika, kad jos padauginus veidas gali atrodyti biski "negyvas"

3) Everyday minerals pudra. Neseniai pradejau naudoti. Kol kas matau, kad kiek labiau svytinti uz SMM pudra, bet maskavimas yra; laikosi taip pat visai gerai. Gal del savo sudeties kiek labiau paminkstina/pasvelnina oda uz pastarasias. Ziuresiu, kaip oda reaguos toliau.

Tiesa mineralines pudras naudoju pries tai pasitepusi aliejiniu kremu (pvz., Uogos uogos), tai jopagalba biri pudra geriau prisitvirtina ir ilgiau laikosi, nei su paprastu drekinamuoju kremu smile.gif

Ateityje dar noresiu ismeginti cia daznai minima Lily Lolo pudra. Gal kas galite palyginti LL su EM pudra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2013 04 08, 21:58)
Ateityje dar noresiu ismeginti cia daznai minima Lily Lolo pudra. Gal kas galite palyginti LL su EM pudra?  4u.gif

Esu abi bandzius ir man rodos temoj rasisu jau. Jei trumpai, tai as uz EM - naudoju butent 'semi-matte' formule (nors 'jojoba' ir dar kazkokia turiu meginiuose). Veidukas labai gaiviai ir sveikai atrodo, ne per blizgu, ne per matiska (mano oda sausa). Ir iasku spalvu pasirinkimas man labai patinka.

Lily Lolo per daug negyva veida man padaro, spalvas maisiau, nors berods buvau radus ir atitinkancias daugiau maziau odos atspalvi, bet turbut del odos sviesumo ir matinio efekto nelabai kaip atrodydavo veidukas. Na kazkuriuo metu LL man labai patiko, bet naudodavau ir seselius, ir skaistalus/shimmerius ir tt, kad pagyvint bendra vaizda. O su EM drasiai pasidazau tik pudra ir tusu ir rami visai dienai.
Atsakyti
Ar EM turi SPF apsauga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 04 09, 18:25)
Ar EM turi SPF apsauga?  g.gif

Prie saves tik meginuka turiu, tai neraso pavadinime. Siaip ieina i sudeti apsauga nuo saules, bet kiek realiai saugo, tai neaisku... Man rodos praktiskai visa mineraline tuo pasizymi, t.y. apsaugos turi. Bet siaip man neaktualu, nes mano kremas dieninis su spf... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 04 09, 18:09)
Esu abi bandzius ir man rodos temoj rasisu jau. Jei trumpai, tai as uz EM - naudoju butent 'semi-matte' formule (nors 'jojoba' ir dar kazkokia turiu meginiuose). Veidukas labai gaiviai ir sveikai atrodo, ne per blizgu, ne per matiska (mano oda sausa). Ir iasku spalvu pasirinkimas man labai patinka.

Lily Lolo per daug negyva veida man padaro, spalvas maisiau, nors berods buvau radus ir atitinkancias daugiau maziau odos atspalvi, bet turbut del odos sviesumo ir matinio efekto nelabai kaip atrodydavo veidukas. Na kazkuriuo metu LL man labai patiko, bet naudodavau ir seselius, ir skaistalus/shimmerius ir tt, kad pagyvint bendra vaizda. O su EM drasiai pasidazau tik pudra ir tusu ir rami visai dienai.

Ačiū už atsakymą smile.gif
EM irgi pasirinkau semi-matte formulę. Bet blizgesys turint kombinuotą odą (man didesnis riebalavimasis pasireiškia pavasarį ir rudenį) dienai įpusėjus tampa tampa gal net truputį perteklinis. Todėl pagrinde naudoju EM pudrą, o veido vidurį (kaktos vidurys, nosies sritis) pudruoju SMM pudra.

Iš Jūsų aprašymo supratau, kad LL pudra man tiks labiau už EM (arba jas maišyti pagal veido sritis). Beje, gal kaip šviesiaodė este bandžiusi LL pudros atspalvius "Porcelain" ir "Blonde"? Ar labai skiriasi kaip jie atrodo ant odos?
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 04 09, 19:25)
Ar EM turi SPF apsauga?  g.gif

Kažkur esu užmačius parašyta, kad yra truputį SPF apsaugos. Bet realiai sunku pasakyti, kiek, nes nelabai aišku, kiek turi cinko oksido ir titanio dioksido sudėty. Pvz., semi-matte pudros sudėtis tokia: Mica, Lauroyl Lysine. May Contain: Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007).
Tai tas "may contain" nelabai daug ką pasako apie realų kiekį ar proporciją...
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2013 04 10, 13:59)
eje, gal kaip šviesiaodė este bandžiusi LL pudros atspalvius "Porcelain" ir "Blonde"? Ar labai skiriasi kaip jie atrodo ant odos?

As 'Blonde' ir 'Barelly buff' naudojau - na antroji tamsoka man, bet vasara ar maisant su 'Blonde' geras atspalvis gaudavosi. "Blonde" grynai mano odos atspalvis, bet net vyras neigiamai komentuodavo kai tik ja viena pasidazydavau, nes labai isbalus atrodydavau ir to gyvumo odai truko del matiskumo - aisku skaistalus ir kitas priemones naudojant, tai vaizdas susinormalizuodavo, bet jei tik pudra dazydavausi, tai man paciai nepatikdavo. "Porcelein" nebandzius, bet jau cia manau visiskai itin baltoms....
Atsakyti