Sveikos mergaitės, iš kur užsakinėjat INIKA DEKORATYVINE KOSMETIKA , kad siustu į Lietuva?
AČIŪ
AČIŪ
QUOTE(Gabre* @ 2016 02 12, 17:22)
Kas galetu palyginti Uoga ir Inika mineralines pudras?
tikrai ne uoga uoga, per silpna ji kaip mineraline pudra, geriau tada inika, nors kainos ir kokybes santykiu siulyciau everyday minerals arba lily lolo pati isbandziau turbut visas mineralines, likau prie everyday minerals, bet viskas individualiai, bandykit
QUOTE(Manjake @ 2016 06 07, 11:03)
tikrai ne uoga uoga, per silpna ji kaip mineraline pudra, geriau tada inika, nors kainos ir kokybes santykiu siulyciau everyday minerals arba lily lolo pati isbandziau turbut visas mineralines, likau prie everyday minerals, bet viskas individualiai, bandykit
As irgi ties Everyday Minerals apsistojau po n isbandytu mineraliniu Nors po keliu metu naudojimo norejosi kazko naujo, tai Laura Mercier mineraline isbandziau - labai labai smagi ir gerai padengia oda. Dabar dar La Mav turiu, bet ji lengvesne atrodo, tai pabaigus vel prie EM ir LM grisiu.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 06 07, 19:25)
As irgi ties Everyday Minerals apsistojau po n isbandytu mineraliniu : Nors po keliu metu naudojimo norejosi kazko naujo, tai Laura Mercier mineraline isbandziau - labai labai smagi ir gerai padengia oda. Dabar dar La Mav turiu, bet ji lengvesne atrodo, tai pabaigus vel prie EM ir LM grisiu.
ir as kiek bandau vis griztu prie EM
QUOTE(Manjake @ 2016 08 11, 14:32)
ir as kiek bandau vis griztu prie EM
Prie kurios formules?
QUOTE(MarijaBing @ 2016 09 21, 21:56)
EM jojoba yra visų laikų geriausia mineralinė pudra bandžiau jų daug ir įvairių, nes grįžau prie jos ir manau daugiau jau nieko nebeieškosiu nes kainos ir kokybės santykis superinis!
Absoliučiai pritariu
QUOTE(MarijaBing @ 2016 09 21, 20:56)
EM jojoba yra visų laikų geriausia mineralinė pudra bandžiau jų daug ir įvairių, nes grįžau prie jos ir manau daugiau jau nieko nebeieškosiu nes kainos ir kokybės santykis superinis!
Koks atspalvis atitinka Bare Minerals fairly light ? Norėčiau pabandyti
QUOTE(Jolancike @ 2016 09 26, 23:26)
Koks atspalvis atitinka Bare Minerals fairly light ? Norėčiau pabandyti
Is BE fairly light neutral naudodavau, tai EM 2N atitinka, bet as labiau 3N rekomenduociau (gyviau ir gaiviau atrodo ceidas, o spalvos nelabai skiriasi). O jei daugiau geltono tono norisi, tai 2W arba 3W.
------------
As gavau savo EM ir atsisveikinau su jomis - kazkaip nebe taip, kaip seniau jos man. Gal tiesiog dabartine pudra labiau patinka ir uztai EM jau nelabai man... Dabar sugrizus prie Laura Mercier mineralines (turiu ir biria, ir presuota) - kolkas zadu ties ja apsistot ir neieskot nieko kito. Sia vasara paeksperimentavau su kelim pudrom (blogiausia buvo, kad atspalvis ok buvo, bet dienos eigoj nutamsedavo tiek, kad geda budavo i zmones iseit), dar EM prisiminimu vedina nusipirkau, bet tik LM vel nusipirkus pasijauciau, kad grizau i ritma
QUOTE(Ms.Blonde @ 2016 09 27, 08:29)
As gavau savo EM ir atsisveikinau su jomis - kazkaip nebe taip, kaip seniau jos man. Gal tiesiog dabartine pudra labiau patinka ir uztai EM jau nelabai man... Dabar sugrizus prie Laura Mercier mineralines (turiu ir biria, ir presuota) - kolkas zadu ties ja apsistot ir neieskot nieko kito. Sia vasara paeksperimentavau su kelim pudrom (blogiausia buvo, kad atspalvis ok buvo, bet dienos eigoj nutamsedavo tiek, kad geda budavo i zmones iseit), dar EM prisiminimu vedina nusipirkau, bet tik LM vel nusipirkus pasijauciau, kad grizau i ritma
Man ir iš visų turėtų mineralinių (EM, BM, Tarte ir t.t..) Laura Mercier kompaktinė favoritas