Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(mamulioka @ 2015 03 30, 16:04)
barely buff  4u.gif dabar, man toks jausmas, kad biski pasviesino ji. anksciau man budavo per tamsus, o naujoj pakuotej pasidare pats tas

oi kaip dėkoju Jum už atsakymą 4u.gif mirksiukas.gif išbandysiu thumbup.gif
Nežinau, ar kad seniai užsakinėjau, ar nepastebėjau bet kaip pabrango EM mineralinė pudra g.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 03 30, 13:00)
Nereikia tarpininkių. Galit pati pirkt, siųs iš UK, muito ir nebus 4u.gif

ačiū ponia geroji notworthy.gif
nors pudra iš brangesnių, bet noriu išbandyt, o gal numirsiu iš laimės nuo įspūdžio bigsmile.gif
tiesa... dar apie spalvas reikia pasiskaitinėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super.toma: 30 kovo 2015 - 18:47
QUOTE(katanelis @ 2015 03 30, 17:19)
Nežinau, ar kad seniai užsakinėjau, ar nepastebėjau bet kaip pabrango EM mineralinė pudra g.gif

Man rodos $2-3 pabrango, tai nepasakyciau, kad labai stipriai, nu bet aisku ir ne mazai.
Atsakyti
O ka parekomenduotumet laaabai riebiai odai ? Naudoju Ardeco dabar , bet ji man nepatinka ,nes irgi sugeba nuplaukt dienos begyje, ir dar tokiais sniurais ... doh.gif kazkada tureja BM , bet ji man kimsdavo poras ax.gif . Ir kaip su Uoga UOga, gal yra bandziusiu ?
Atsakyti
QUOTE(Chilli* @ 2015 04 06, 19:07)

Kosmetikos gamintojų skyrelyje, Uogų temoje yra atsiliepimų apie jų mineralinę pudrą
Atsakyti
QUOTE(Chilli* @ 2015 04 06, 20:07)
O ka parekomenduotumet laaabai riebiai odai ? Naudoju Ardeco dabar , bet ji man nepatinka ,nes irgi sugeba nuplaukt dienos begyje, ir dar tokiais sniurais ...  doh.gif kazkada tureja BM , bet ji man kimsdavo poras  ax.gif . Ir kaip su Uoga UOga, gal yra bandziusiu ?

Naudoju, labai patinka 4u.gif
Tik ji labai naturali, nera labai didelio maskavimo (nors as naudoju sviesu atspalvi, su tamsesniu gal kitaip butu g.gif ). Bet man kasdienai- ji nepakeiciama. Suvienodina veido oda, naturaliai atrodo, nekemsa veido poru, smagiai "laikosi" ant veido odos ir nera "miltuoto" veido efekto kaip nuo kitu mineraliniu. Problemines vieteles pamaskuoju su zalsvu kitos mineralines maskuokliu, o tada tepu Uogos pudra. Bandziau EM pudra skirtingu rusiu, bet labai greitai islisdavo blizgesys, LL gan nebloga, bet dabar man pirmoje vietoje Uoga Uoga mineraline mirksiukas.gif
Atsakyti
nors pudra iš brangesnių, bet noriu išbandyt, o gal numirsiu iš laimės nuo įspūdžio bigsmile.gif
tiesa... dar apie spalvas reikia pasiskaitinėt ax.gif

ir nusipirkau... ir nemirštu... biggrin.gif šitaip riebaluojasi kakta, kad nespėju sausint. dengia gražiai, maskavimas tiesa nėra įspūdingas, na bet tam, yra kitos priemonės smile.gif
kremų nepakeičiau... net nžn kas čia per reakcija tokia g.gif
jei nesusidraugausim iki pabaigimo, tai atsisveikinsiu smile.gif
tiesa, skundžiaus, kad nuo Ardeco poros išsiplečia ant žandų, su šita nieko panašaus smile.gif
tokia mano patirtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super.toma: 03 gegužės 2015 - 16:22
QUOTE(Chilli* @ 2015 04 06, 19:07)
Ir kaip su Uoga UOga, gal yra bandziusiu ?

Turiu megineli, tai siom dienom bandysiu. Labai suintrigavus buvo ji mane, internete pagal aprasyma issirinkau labiausiai tinkancia spalva, bet realiai ta spalva man per tamsi ir reikia pacios sviesiausios. Nors man noretusi vos tamsesnes uz ja, bet kad tu vidutiniu ir tamsiu nemazai, o tikrai sviesi tik viena. Tai va cia gal kiek liudnesnis momentas sad.gif Ant rankos kiek tepliojausi, nebuvo to wow efekto, bet ziuresiu kaip patiks ant veido uztepus.

Na ir kaina kiek nustebino, kazkodel galvoj 6-8 EUR buvo, tai 18 EUR daugoka... Na bet jei gera ir taupi, tai visai normaliai.
Atsakyti
Na va, pagaliau isbandziau Uoga Uoga mineraline ir as 4u.gif Kadangi nelabai patogus meginio indelis, tai sepeteliu paemiau pudra ir pritaskavau ant veido, o jau paskui graziai sepeteliu isskirsciau ir itryniau. Tik uzdejus atrode geltonoka, bet galutiniam rezultate spalva puikiai tinko thumbup.gif Pati pudra lengva, sulygina veido spalva, bet neduoda didelio maskavimo. Atrodo tikrai gaiviai ant odos, nera matinio, negyvo veido efekto, bet ir nera kazkokio didesnio blizgumo. Labai rimtai svarstau galimybe pirkt pilna pakuote.

Apie pudra ir kitus Uoga Uoga produktus parasiau bloge, jei kam idomu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip manote, ar gali egzistuoti biri pudrytė tik iš perlų ir jojobos? g.gif
Atsakyti
Labukas. Nors mineraliniu pudru pasirinkimas ne toks didelis.. bet vistiek negaliu apsispresti... KOkia jusu nuomone, kuris mineraliniu pudryciu gamintojas geresnis? renkuosi tarp LILY LOLO ir EVERYDAY minerals. KUr is ju geresne. Mano oda labai jautri, jei kazkas jai nepatinka, iskarto isberia verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos:-) Naudoju maxfactor Face Finity 3 in1 75golden,bet noriu pereiti prie everday minirals pudros,tacia negaliu parinkti spalvas:-( kokios spalvos is matte ir semi matte atitiktu mano naudojamai maxfoctor spalvai? Buciau dekinga,jei padetumete;-)
Atsakyti