Sveikos
Radau FeelUnique BM kosmetikos rinkinuka - originali pudra, stroke of light paakiu maskuoklis/highlighteris (nors uzmusk nesugalvoju kaip lietuviskai highlighter verciasi, tai atsiprasau uz anglisko zodzio sulietuvinima!), antakiu piestukas, tusas, skaistalai/highlighteris, sepetelis ir marvelous moxie blizgis. 7 daiktai uz 30 svaru. Nusipirkau ir jau atejo. Mano pirmas kartas naudojant mineraline kosmetika
mano oda linkusi i riebuma, turiu siek tiek uzsikimsusiu poru, bet nelabai spuoguojasi. Kol kas viskas labai patinka. Fairly light spalva mano sviesiai odai ne per sviesi, pasidengia graziai, nors daug labai nemaskuoja (nors manau jeigu uztepti kelis sluokscius, tada maskuotu geriau), bet atrodo graziai, pagyvina ir padailina veido oda. Nors darbo pabaigoje noretusi papudruoti oda jau..Paakiu maskuoklis patinka, nors taip pat nelabai maskuoja, bet akivaizdziai pasviesina paakius. Gal tik blizgis nelabai koks, siek tiek lipnokas. As pastaruoju metu kazkaip noriu ne tokios 'high coverage' kosmetikos, taip kad visos priemones atitiko mano lukescius su kaupu! Kol kas tikrai labai patenkinta