Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Terezza @ 2015 03 15, 00:59)
Tiesa, gal esi bandžius šitą?

Esu bandzius, bet atsiliepimu nepamenu... Ilindau i PF tema forume ir iskart radau savo atsiliepima apie ja. Beje, cia rasyta apie 'translucent' spalva.

QUOTE(Ms.Blonde @ 2010 02 23, 05:17)
KOREGUOJANTI_PUDRA (Mineral Wear® Talc-Free Mineral Correcting Powder) - cia kaip maskuoklis, primer'is ir pudra viename. Tik man jis nualina veiduka, tai po to tepu bronzata ir labai svelnus atspalvis gaunasi. Bet pamaskuoja puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 15 kovo 2015 - 05:42
QUOTE(Terezza @ 2015 03 14, 23:59)
Tiesa, gal esi bandžius šitą?

Turėjau šitą, nepatiko visiškai ir aplamai man PF priemonės (biri mineralinė, šita presuota, bb kremas) nepatiko ir netiko. Labai prasta kokybė, bent jau taip pasirodė, ta marga pudra padaro veidą miltuotą, menkai maskuoja, prastai laikosi, na išvis sakiau daugiau nieko nebepirksiu iš PF veidui, niekiniai produktai, man tada jau UogaUoga lietuviška linija geresnė unsure.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Radau FeelUnique BM kosmetikos rinkinuka - originali pudra, stroke of light paakiu maskuoklis/highlighteris (nors uzmusk nesugalvoju kaip lietuviskai highlighter verciasi, tai atsiprasau uz anglisko zodzio sulietuvinima!), antakiu piestukas, tusas, skaistalai/highlighteris, sepetelis ir marvelous moxie blizgis. 7 daiktai uz 30 svaru. Nusipirkau ir jau atejo. Mano pirmas kartas naudojant mineraline kosmetika smile.gif mano oda linkusi i riebuma, turiu siek tiek uzsikimsusiu poru, bet nelabai spuoguojasi. Kol kas viskas labai patinka. Fairly light spalva mano sviesiai odai ne per sviesi, pasidengia graziai, nors daug labai nemaskuoja (nors manau jeigu uztepti kelis sluokscius, tada maskuotu geriau), bet atrodo graziai, pagyvina ir padailina veido oda. Nors darbo pabaigoje noretusi papudruoti oda jau..Paakiu maskuoklis patinka, nors taip pat nelabai maskuoja, bet akivaizdziai pasviesina paakius. Gal tik blizgis nelabai koks, siek tiek lipnokas. As pastaruoju metu kazkaip noriu ne tokios 'high coverage' kosmetikos, taip kad visos priemones atitiko mano lukescius su kaupu! Kol kas tikrai labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 01, 04:26)
Paziurejau dabar ir as tuos veidus - man sunku lygint odos atspalvi kai pvz plaukai tamsus foto, o as sviesiaplauke esu. Save priskirciau prie antros pagal sviesuma merginos, net ir link pirmos noreciau eit (per viduriuka tarp ju sakyciau esu). Bet paziurejus rekomendacijas kazkaip neatitinka realybes - antrai merginai rekomenduoja jojoba 'cream' spalva, o tik treciai (ne pro kur tokia tamsi nesu) semi-matte '2N'. Tuo tarpu man paciai '2N' tikrai visu tonu sviesesne uz 'cream' ir 'cream' naudoju kaip ta gyvesni, tamsesni savo atspalvi. Dabar kolkas pamaisau su '2N', bet vasara manau 'cream' viena naudosiu. Na nera ji tokia tamsi, kad negaleciau vienos ir dabar teptis, bet reikia ir sviesesne sunaudot.

Ateinu pailiustruot savo si komentara 4u.gif Susipyliau i viena indeli abi spalvas, tai galiu parodyt kokie tie atspalviai realybej: apacioje jojoba 'cream', o ant jos (geltonesne) semi-matte '2N'
user posted image
Atsakyti
Bet kokio brangumo ta INIKA... o LT randu tik 3 gr. pirkt. o kaina apie 80 lt. ką su tiek mažai daryt? nosį pudruot? ax.gif
domina ji mane dėl to, kad turiu Artdeco ir po pietų poros išsiplečia...
įdomu kaip ši..
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 03 29, 09:56)
Bet kokio brangumo ta INIKA... o LT randu tik 3 gr. pirkt. o kaina apie 80 lt. ką su tiek mažai daryt? nosį pudruot?  ax.gif
domina ji mane dėl to, kad turiu Artdeco ir po pietų poros išsiplečia...
įdomu kaip ši..

Geriau paieškoti ax.gif http://www.bioeco.lt...pagrindas_grace
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 03 29, 14:12)

O dar geriau čia - http://www.naturisim...c...905&nme=ini
Su koduku TREAT dar papildoma 10% bus. Patikima parduotuvė, siunčia nemokamai ir gan greitai.
Atsakyti
ačiū 4u.gif
o iš čia http://www.naturisim...c...905&nme=ini siunčia tiesiai ar reikia tarpininkų ieškot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 03 30, 11:21)
ačiū  4u.gif
o iš čia http://www.naturisim...c...905&nme=ini siunčia tiesiai ar reikia tarpininkų ieškot?  ax.gif

Nereikia tarpininkių. Galit pati pirkt, siųs iš UK, muito ir nebus 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot kokia šiek tiek tamsesnė spalva būtų Lily Lolo už Blondie spalvą? g.gif man ji kiek per šviesi, norėčiau nedaug tamsesnės, bet nežinau kokią imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 03 30, 15:21)
Gal kuri žinot kokia šiek tiek tamsesnė spalva būtų Lily Lolo už Blondie spalvą?  g.gif man ji kiek per šviesi, norėčiau nedaug tamsesnės, bet nežinau kokią imti g.gif

barely buff 4u.gif dabar, man toks jausmas, kad biski pasviesino ji. anksciau man budavo per tamsus, o naujoj pakuotej pasidare pats tas
Atsakyti