Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(illuminated @ 2015 02 17, 13:03)
EM žinovės, sakykit - kuris EM atspalvis būtų panašiausias į Lily Lolo "Blondie"? Kad būtų labiau link neutralumo, na, kad nebūtų per daug geltonas.

Semi-matte formules 'light 2N', jojoba formules 'vanilla'.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 17, 14:22)
Semi-matte formules 'light 2N', jojoba formules 'vanilla'.

O kaip dar 1N Ivory? Į 2N ir žiūrinėjau, bet iherbo wishliste turėjau 1N Ivory įsimetus.. Pamenu, dar kai spalvų pavadinimai ir sudėtys buvo seni, turėjau Ivory mėginėlį, tai patiko lyg ir.. Bet nebeturiu jau jo, tai sunku prisimint.. Ačiū, reiks pasižymėt ir šitas tada. Gal net pabandysiu 2N, blogesniu atveju vasarai sueitų vis vien biggrin.gif Arba nusipirkčiau kokią šviesenę pamaišymui..

Kalbant apie LL, tai man ir China Doll visai tiko.. Bet kadangi žiema jau kaip ir į pabaigą, tai vaiduokliškai atrodyt ir nebesinori..
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 02 17, 15:39)
O kaip dar 1N Ivory? Į 2N ir žiūrinėjau, bet iherbo wishliste turėjau 1N Ivory įsimetus.. Pamenu, dar kai spalvų pavadinimai ir sudėtys buvo seni, turėjau Ivory mėginėlį, tai patiko lyg ir.. Bet nebeturiu jau jo, tai sunku prisimint.. Ačiū, reiks pasižymėt ir šitas tada. Gal net pabandysiu 2N, blogesniu atveju vasarai sueitų vis vien biggrin.gif Arba nusipirkčiau kokią šviesenę pamaišymui..

Kalbant apie LL, tai man ir China Doll visai tiko.. Bet kadangi žiema jau kaip ir į pabaigą, tai vaiduokliškai atrodyt ir nebesinori..

'Blondie' is light serijos, 'china doll' is fair serijos, tai 'cd' labiau EM 'ivory 1N' atitiktu. Esu turejus abi, tai man labiau 'blondie' tiko, bet pati pudra nepatiko ir gal vos sviesoka (na kaip ir tip top su veido odos spalva, bet truksta gyvumo, spalvos), tai kaip pakaitalas jai EM '2N' isigijau, nors su ja kartais irgi norisi tamsesnei but, bet odos atspalvi atitinka, tai kaip ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 17, 14:52)
'Blondie' is light serijos, 'china doll' is fair serijos, tai 'cd' labiau EM 'ivory 1N' atitiktu. Esu turejus abi, tai man labiau 'blondie' tiko, bet pati pudra nepatiko ir gal vos sviesoka (na kaip ir tip top su veido odos spalva, bet truksta gyvumo, spalvos), tai kaip pakaitalas jai EM '2N' isigijau, nors su ja kartais irgi norisi tamsesnei but, bet odos atspalvi atitinka, tai kaip ir gerai.

Aa, aišku viskas. Nes man kažkaip bežiūrint pačių EM puslapį, "Newbies" skilty, kur padeda spalvas pasirinkt, "Light" kategorijos moteris tokia tikrai tamsoka atrodo biggrin.gif https://www.everyday.../stories/light/
Tai ir galvoju ar čia patys EM netinkamas nuotraukas/merginas parinkę, ar pati '2N/W/C" kategorija man per tamsi jau būtų. Nes jei grynai pagal nuotraukas vertinant, tai man "Ivory" kategorijos mergina atrodo arčiau mano šviesumo, o ji, kaip matau, ir naudoja 1N Ivory https://www.everyday.../stories/ivory/
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Norėčiau patarimo dėl EM Semi Matte mineralinės pudros atspalvio pasirinkimo rolleyes.gif Naudoju Bourjois Healthy Mix pudra (atspalvis No 54, Beige) smile.gif Kokį atspalvį reiktų rinktis iš siūlomų, kad atrodytų, kuo natūraliau ir nepriduotų geltonumo? Dėkoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2015 02 17, 16:09)
Aa, aišku viskas. Nes man kažkaip bežiūrint pačių EM puslapį, "Newbies" skilty, kur padeda spalvas pasirinkt, "Light" kategorijos moteris tokia tikrai tamsoka atrodo biggrin.gif https://www.everyday.../stories/light/
Tai ir galvoju ar čia patys EM netinkamas nuotraukas/merginas parinkę, ar pati '2N/W/C" kategorija man per tamsi jau būtų. Nes jei grynai pagal nuotraukas vertinant, tai man "Ivory" kategorijos mergina atrodo arčiau mano šviesumo, o ji, kaip matau, ir naudoja 1N Ivory https://www.everyday.../stories/ivory/

Paziurejau dabar ir as tuos veidus - man sunku lygint odos atspalvi kai pvz plaukai tamsus foto, o as sviesiaplauke esu. Save priskirciau prie antros pagal sviesuma merginos, net ir link pirmos noreciau eit (per viduriuka tarp ju sakyciau esu). Bet paziurejus rekomendacijas kazkaip neatitinka realybes - antrai merginai rekomenduoja jojoba 'cream' spalva, o tik treciai (ne pro kur tokia tamsi nesu) semi-matte '2N'. Tuo tarpu man paciai '2N' tikrai visu tonu sviesesne uz 'cream' ir 'cream' naudoju kaip ta gyvesni, tamsesni savo atspalvi. Dabar kolkas pamaisau su '2N', bet vasara manau 'cream' viena naudosiu. Na nera ji tokia tamsi, kad negaleciau vienos ir dabar teptis, bet reikia ir sviesesne sunaudot.
Atsakyti
o misriai odai geriau rinktis jojoba ar semi matte serija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2015 02 19, 14:07)
Sveiki  4u.gif

Norėčiau patarimo dėl EM Semi Matte mineralinės pudros atspalvio pasirinkimo  rolleyes.gif Naudoju Bourjois Healthy Mix pudra (atspalvis No 54, Beige)  smile.gif Kokį atspalvį reiktų rinktis iš siūlomų, kad atrodytų, kuo natūraliau ir nepriduotų geltonumo? Dėkoju  blush2.gif

Aš naudoju Bourjois CC pudrą nr32, kiek lyginau tai yra tarpinis variantas tarp Healthy mix 52 ir 53 (man 52 per šviesi, 53 per tamsi, nebent vasarai tinka).
Nusipirkau EM 3N- smarkiai per šviesi, tai manau man mažų mažiausiai 4n reiktų, o jums 5 ar 6.
Spėju, jei naudojate 54nr jūs gan įdegus?
Jei bijote kad bus per geltona neimkit warm atspalvio, imkite neutral.

Šiaip nusivyliau šita pudra, mano anksčiau naudotos BE ir Laura Mercier žymiai geresnės, EM visiškai "nelimpa" ant veido...
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2015 03 07, 16:12)
Aš naudoju Bourjois CC pudrą nr32, kiek lyginau tai yra tarpinis variantas tarp Healthy mix 52 ir 53 (man 52 per šviesi, 53 per tamsi, nebent vasarai tinka).
Nusipirkau EM 3N- smarkiai per šviesi, tai manau man mažų mažiausiai 4n reiktų, o jums 5 ar 6.
Spėju, jei naudojate 54nr jūs gan įdegus?
Jei bijote kad bus per geltona neimkit warm atspalvio, imkite neutral.

Šiaip nusivyliau šita pudra, mano anksčiau naudotos BE ir Laura Mercier žymiai geresnės, EM visiškai "nelimpa" ant veido...

Esu tamsesnė šiek tiek jau iš prigimties blush2.gif Ačiū už pagalbą, įsigyjau EM Medium 4N atspalvį, turėčiau sulaukti artimiausiu metu, žiūrėsiu kaip tiks rolleyes.gif Kadangi miltukų spalva labiausiai atitiko Mano pudros atspalvį, na ir jis toks neutral, susinaudos, tikiuosi g.gif
Atsakyti
Ms. Blonde, o kurį Physicians Formula Organic wear loose powder atspalvį naudojot? Kažkada pirkau pagal jūsų atsiliepimus, bet nepamenu, koks atspalvis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2015 03 14, 23:39)
Ms. Blonde, o kurį Physicians Formula Organic wear loose powder atspalvį naudojot? Kažkada pirkau pagal jūsų atsiliepimus, bet nepamenu, koks atspalvis buvo doh.gif

Galejai ko nors lengviau paklaust biggrin.gif Taip seniai jau naudojau, kad nepamenu... Manyciau pavadinime turi but 'light' arba 'beige' - as paprastai sviesiausia imu kai nera plati spalvu palete, tai gal tiek pades. Kompe tik viena foto su kazkuria biria PF pudra turiu ,tai ten 'translucent light' (dvieju daliu), bet tu lyg apie paprasta klausi.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 03 14, 22:36)
Galejai ko nors lengviau paklaust  biggrin.gif Taip seniai jau naudojau, kad nepamenu... Manyciau pavadinime turi but 'light' arba 'beige' - as paprastai sviesiausia imu kai nera plati spalvu palete, tai gal tiek pades. Kompe tik viena foto su kazkuria biria PF pudra turiu ,tai ten 'translucent light' (dvieju daliu), bet tu lyg apie paprasta klausi.

Klausiu apie šitą. Translucent light. Tikriausiai ir bus ta pati. Dar turėjau PF face sculpting trio. Tai tą kiečiausią likusią švytėjimo suteikiančią dalį atsimenu sutryniau ir į didžiąją pudrą supyliau. Gavosi ideali. thumbup.gif

Tiesa, gal esi bandžius šitą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 15 kovo 2015 - 00:05