Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(saldus meduolis @ 2015 01 26, 20:22)
Labas, damos smile.gif
Cafe, Malu Wilz maciau groziodraugas.lt smile.gif
Norejau paklausti, ar kas naudoja/naudojo Lily Lolo mineraline kosmetika? As kol kas istikima Everyday minerals, bet jau dairausi kazko kito uz panasia kaina smile.gif

as naudoju smile.gif man ji geresne uz EM, nes geriau laikosi ant mano riebios odos, gal net padengimas siek tiek geresnis, seniai nesu turejus EM, tai sio apsekto neprisimenu. tik viena problema - asmeniskai man sunkoka atitaikyt atspalvi... nebent esu girdejus, kad ne tik pakeite pakuote, bet ir siek tiek reformulavo, gal yra tikimybe, kad ir atspalvius pakoregavo. o siaip jei Jusu oda prie riebesniu, tikrai rekomenduociau. ant sausos ar normalios yra tikimybe, kad atrodys per daug "miltuota" bei matiska
Atsakyti
Anksciau neisivaizdavau dienos be Bare Minerals mineralines pudros, bet pabandzius Dior nude mineraline , negrisciau prie bare minerals, nes labiau isryskina paserpetojimus, labiau sausina, aisku tai neaktualu jei oda nera linkusi sauseti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saldus meduolis @ 2015 01 26, 20:22)
Norejau paklausti, ar kas naudoja/naudojo Lily Lolo mineraline kosmetika? As kol kas istikima Everyday minerals, bet jau dairausi kazko kito uz panasia kaina smile.gif

Kazkada turejau LL pora pakuociu - nepamenu sunaudojau ar vistik galiausiai ismeciau. Bent man nepatiko ir su EM visiskai nesulyginama. LL man sausiau dengesi, truko gaivumo, o EM 'semi-matte' linija labai patinka. Dabar dar pradejau 'jojoba' linija naudot, tai irgi labai smagi. Mano oda sausa link normalios, tai man reikia, kad pudra nebutu matine ir suteiktu sveikos, spindincios odos ivaizdi.
Atsakyti
Pas mane oda nedekinga, vietom sausa, vietom blizgesys islenda, tai idomu, kaip LL dengsis ir laikysis. Kol kas meginuku laukiu. Jei netiks, kazko kito ieskosiu, nes norisi jau EM pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 27, 02:27)
Kazkada turejau LL pora pakuociu - nepamenu sunaudojau ar vistik galiausiai ismeciau. Bent man nepatiko ir su EM visiskai nesulyginama. LL man sausiau dengesi, truko gaivumo, o EM 'semi-matte' linija labai patinka. Dabar dar pradejau 'jojoba' linija naudot, tai irgi labai smagi. Mano oda sausa link normalios, tai man reikia, kad pudra nebutu matine ir suteiktu sveikos, spindincios odos ivaizdi.

O kuri formulė, t.y. EM semi-matte ar jojoba mažiau sausinanti, labiau tinkanti sausai odai? Turiu EM semi-matte, tavo/jūsų Ms.Blonde rekomenduotą nusipirkusi, tai labai fainutė (bet vis dar baiginėju Bare minerals), tai ir apie EM jojoba įdomūs atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 01 27, 15:30)
O kuri formulė, t.y. EM semi-matte ar jojoba mažiau sausinanti, labiau tinkanti sausai odai? Turiu EM semi-matte, tavo/jūsų Ms.Blonde rekomenduotą nusipirkusi, tai labai fainutė (bet vis dar baiginėju Bare minerals), tai ir apie EM jojoba įdomūs atsiliepimai  smile.gif

Man nei viena is ju nesausina schmoll.gif Semi-matte kelis metus is eiles naudoju ir viskas kuo puikiausiai. Siaip jojoba lyg dregnesne, o semi-matte sausesne, bet kaip sakiau, nesausina abi. Abi turiu ir abi naudoju, nes viena atitinka odos atspalvi, o kita vos tamsesne. Netgi mastau ziema pamaisyt abi, o vasara jojoba 'cream' viena naudot.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 27, 16:16)
Man nei viena is ju nesausina schmoll.gif Semi-matte kelis metus is eiles naudoju ir viskas kuo puikiausiai. Siaip jojoba lyg dregnesne, o semi-matte sausesne, bet kaip sakiau, nesausina abi. Abi turiu ir abi naudoju, nes viena atitinka odos atspalvi, o kita vos tamsesne. Netgi mastau ziema pamaisyt abi, o vasara jojoba 'cream' viena naudot.

Gal ne taip išsireiškiau "ar nesausina?", labai taikliai apibūdinai, kad jojobos drėgnesnė, taip ir maniau, vadinasi reikės kada prie progos ją užsisakyti smile.gif Ačiū Ms.Blonde smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar man vienai taip atrodo,kad lily lolo žymiai mažiau maskuoja nei BE ar Laura Mercier?Gavau mėginukus, atrodo,kad sunkiai limpa prie veido, reibesnio kremo tepti nenoriu.
Ir įdomiai su atspalviais - cookie ir warm honey smarkiai per tamsios, buff ir popcorn žiauriai per šviesios, keista, spalvos yra šalia viena kitos jų paletėje, o toks didelis skirtumas, nėra tarpinio varianto.
Ar atrodau super įdegus arba perbalus doh.gif
Ar yra iš kur siųstis EM mėginukų Europoje (UK)?
Atsakyti
Gal galite patarti kokią spalvą EM imti jei BE tiko Light?
3 ar 4? Ir N ar W? Cool tikrai netiks...ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2015 01 30, 18:16)
Ir įdomiai su atspalviais - cookie ir warm honey smarkiai per tamsios, buff ir popcorn žiauriai per šviesios, keista, spalvos yra šalia viena kitos jų paletėje, o toks didelis skirtumas, nėra tarpinio varianto.
Ar atrodau super įdegus arba perbalus doh.gif
Ar yra iš kur siųstis EM mėginukų Europoje (UK)?

Visada galima maisyt dvi spalvas - sakyciau daznai dar geriau eina nutaikyt atspalvi taip paciai susimiksavus, ypac jei palete nera plati.

O EM megineliu net nezinau ar kur yra - JAV psl duoda uz 1 centa 7 meginius, bet kazka perkant, kitaip ne. Lyg lietuviskam EM psl budavo meginiu, bet ten ikainoti jie, tai galima ir nieko neperkant pirkt juos.

QUOTE(Mitsouko @ 2015 01 30, 18:37)
Gal galite patarti kokią spalvą EM imti jei BE tiko Light?
3 ar 4? Ir N ar W? Cool tikrai netiks...ačiū 4u.gif

Sakyciau 3N - as BE 'fairly light neutral' naudodavau (EM 'fairly light 2N' atitinka), o 'light' kaip ir sekantis atspalvis (neziurint i visus tonus), tai logiskai mastant turetu 3 uztekt. Na o N siulau del to, kad nebuna pilki N atspalviai (kaip rasiau, naudoju 2N, turejau megini 3N) - jie i geltonuma, bet svelniai, o W gali per ryskus geltonas tonas but.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą!
Atsakyti
EM žinovės, sakykit - kuris EM atspalvis būtų panašiausias į Lily Lolo "Blondie"? Kad būtų labiau link neutralumo, na, kad nebūtų per daug geltonas. Kažkaip norėjau pirkt LL "Blondie" (ir ateity gal pirksiu, gal vasarai), bet dabar kažko tais oda pasausėjus - pradėjau net dažniau argano aliejų naudot, kremas ir sausesnei odai, o tai arba kažkiek kinta odos tipas, arba dehidratavus oda, ar dar koks briedas. Mano šiaip mišri oda su riebia T zona, gan jautri, linkusi pasikimšt. Ir kažkaip bijausi, kad norint pasluoksniuoti man LL kiek sausokai gali dengtis. Tai vėl pradėjau galvot apie EM, tik šį kart net ne Matte formulę, o Semi-Matte, nes noriu, kad veidas gyvas atrodytų, o ir sausų plotelių nekliudytų ir neišryškintų, o tai labai erzina mane tokie dalykai - pasiimu kartais veidrodį ir nagrinėju veidą visais kampais - pamatau kokį sausą lopelį išryškintą - einu plaut veido ir sėdžiu išvis nepasidažius. Man jau geriau nedažytai visai būt tada lotuliukas.gif
Atsakyti