Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(klementyna @ 2014 08 26, 23:45)
Išsikankinau besirinkdama EM pudros atspalvius, bet pagaliau radau tinkama. vasarai naudoju N3 semi matte. prieš tai buvau nusipirkusi N2 matte, bet ji šiek tiek per šviesi. paliksiu ją žiemai. pirma kartą pirkau mineralinę pudrą, bet esu labai patenkinta. manau nieko naujo nepasakysiu - labai natūraliai atrodo veidas, nekemša porų. to man ir reikia. kadangi nėra spuogų ar šiaip didelių trūkumų, maskavimo man pakanka. jei labai reikia pamaskuoti kokį raudonį, turiu atskirai maskuoklį. man vienintelis minusas, kad neišlaiko matiškumo, nors ir tepu ant matinio kremo. mano oda mišri/riebi. dar labai nervina kai reikia ją iškrapštyti iš indelio, na nebyra ji man ir viskas. ryte laiko ir taip neturiu daug susiruosti, o reikia ją kažkaip iškrapštyti. ar jums taip būna?  4u.gif

Man pirmais kartais sunkiai byrėjo, o paskui lengviau.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 08 27, 00:45)
o reikia ją kažkaip iškrapštyti. ar jums taip būna?  4u.gif

Per nugarėlę trinkteliu - viskas puikiai byra. biggrin.gif Ar nepadeda? Tik šiaip maniškei pakuotei kažkas blogai, tas sukinėjamas dangtelis, kur skylutes dengia, kažkaip įdomiai persisuka, nesifiksuoja.

Bet Everyday minerals pudra man labai nepatinka. Turiu semi-matte formulę. Nepatinka nei kaip dengiasi ir išsisklaido (matosi kažkoks papildomas sluoksnis, nors spalva parinkta gerai), nei kaip maskuoja, nei bendras vaizdas, ypač praėjus geram pusdieniui. Nepalyginsi su Bare minerals original formule. Galvojau, kad nuo BM mane šiek tiek beria, bet vėliau paaiškėjo, kad vis dėlto ne. Ir dengimas, ir maskavimas, ir bendras vaizdas visai kitas - taip įpratau, kad visas turėtas kremines pudras nustūmiau į šalį. Oda sausa.
Atsakyti
[quote=zomša,2014 08 27, 09:23]
Per nugarėlę trinkteliu - viskas puikiai byra. biggrin.gif Ar nepadeda? Tik šiaip maniškei pakuotei kažkas blogai, tas sukinėjamas dangtelis, kur skylutes dengia, kažkaip įdomiai persisuka, nesifiksuoja.

Trankau aš ir į nugarą ir į šonus, visur. biggrin.gif tokiais momentais pagalvoju, nu blyn, ar man ant kaktos parašyta - VIŠTA. atrodo didelio daikto pudra iškrapštyti. trankau aš per tą nugarėlę, tai vos vos išbyra per vieną kartą, labai daug laiko sugaištu. rytais kartais net nesipudruoju, nes neturiu laiko žaisti. galvoju, gal sudrėko man ta pudra, gal labai pilna pakuotė, nežinau. g.gif
Atsakyti
[quote=klementyna,2014 08 27, 12:31]
[quote=zomša,2014 08 27, 09:23]

Trankau aš ir į nugarą ir į šonus, visur. biggrin.gif tokiais momentais pagalvoju, nu blyn, ar man ant kaktos parašyta - VIŠTA. atrodo didelio daikto pudra iškrapštyti. trankau aš per tą nugarėlę, tai vos vos išbyra per vieną kartą, labai daug laiko sugaištu. rytais kartais net nesipudruoju, nes neturiu laiko žaisti. galvoju, gal sudrėko man ta pudra, gal labai pilna pakuotė, nežinau. g.gif
[/quote]

as galiu toki buda patart, jei dar taip nedarot... tik sunku normaliai suprantamai paaiskint doh.gif ko gero, visalaik is vienos pozicijos bandot isibert? ta prasme, kad beriant skylutes yra arciau kamstelio, taip ir patogiau, aisku. o pabandykit pakeist pozicija, pagal laikrodzio rodykle apverst taip, kad skylutes beriant butu prie prilaikancio delno. ten, kur dezutej tuscia vieta, nera pudros, tuo sonu sukat zemyn ir kratot, kai subyra i kita vieta, kita karta vel orientuojates i tuscia dali ir pasukat ja zemyn bei kratot. vienu zodziu, reikia daryt taip, kad pudra dezutej kiekvienakart beriant judetu skirtingai, nuo vieno krasto iki kito, nes priberia per daug. tikiuosi, suprasit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2014 08 27, 14:00)
as galiu toki buda patart, jei dar taip nedarot... tik sunku normaliai suprantamai paaiskint  doh.gif ko gero, visalaik is vienos pozicijos bandot isibert? ta prasme, kad beriant skylutes yra arciau kamstelio, taip ir patogiau, aisku. o pabandykit pakeist pozicija, pagal laikrodzio rodykle apverst taip, kad skylutes beriant butu prie prilaikancio delno. ten, kur dezutej tuscia vieta, nera pudros, tuo sonu sukat zemyn ir kratot, kai subyra i kita vieta, kita karta vel orientuojates i tuscia dali ir pasukat ja zemyn bei kratot. vienu zodziu, reikia daryt taip, kad pudra dezutej kiekvienakart beriant judetu skirtingai, nuo vieno krasto iki kito, nes priberia per daug. tikiuosi, suprasit  doh.gif

Maždaug supratau, ačiū. Bandysiu ir taip. Jei išrasiu kokią nors dar technologija, pasidalinsiu patirtimi. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 08 27, 09:23)

Bet Everyday minerals pudra man labai nepatinka. Turiu semi-matte formulę. Nepatinka nei kaip dengiasi ir išsisklaido (matosi kažkoks papildomas sluoksnis, nors spalva parinkta gerai), nei kaip maskuoja, nei bendras vaizdas, ypač praėjus geram pusdieniui. Nepalyginsi su Bare minerals original formule. Galvojau, kad nuo BM mane  šiek tiek beria, bet vėliau paaiškėjo, kad vis dėlto ne. Ir dengimas, ir maskavimas, ir bendras vaizdas visai kitas - taip įpratau, kad visas turėtas kremines pudras nustūmiau į šalį. Oda sausa.

Man irgi dantelis nesilaiko - jei patrankau indeli, tai uzsisuka jis, todel tenka betrankant pirstu prilaikyt doh.gif Pudra gerai pradzioj byredavo, o dabar kai liko koks trecdalis, tai vos kazkas isbyra.... Bet tokiu atveju as nuimu ta besisukiojanti plastikini dangteli ir lengvai sepeteliu prilieciu prie pudros, o tada jau pagrindiniam dangtelyje pamaisau. Cia aisku patogu kai nereikia niekur nesiotis.

O EM pudra man kaip tik labiau patinka uz BM. BM viena pirmuju rimtu mineraliniu pas mane buvo, labai patiko ir ne viena pakuote sunaudojau. Po to idomu ivairias kitas isbandyt buvo. EM pries kokius 6 metus pirmakart pabandziau ir nepatiko, bet kai veliau teko isbandyt (pakeistom formulem), tai labai labai patiko. Jau kokias 3-4 pakuotes tikrai esu sunaudojus, sandeliuke dar 2 laukia. O vat BM neseniai vel testavau ir man ji visai nepatinka schmoll.gif EM man visa diena ant veido islieka - ryte pasidazius galiu drasiai eit i restorana ir vakare. Bet aisku pas mane nera ka daug maskuot - man svarbu spalva sulygintu, nesimatytu ant odos ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 27 rugpjūčio 2014 - 17:02
Naudoju Glo minerals Redness mineralinę pudrą kuri skirta raustančiai odai., kol kas geresnės neatradau 4u.gif

Gal galite parekomenduoti kokią pudrą, kuri nekemšą porų ir mažina spuogų atsiradimą? rolleyes.gif
Atsakyti
prasyciau pagalbos smile.gif gal parekomenduotumete koki nors mineralini bronzanta, tinkanti konturavimui? be oranziniu ar auksiniu natu, geriausiai matini... unsure.gif jau galvele susisuko beieskant.. doh.gif
Atsakyti
Artdeco mineralinė pudra yra mano meilė wub.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą smile.gif
Kuris laikas naudojau mineralinę pudrą Malu Wilz, pirkdavau iš atraskgrožį.lt puslapio, o dabar jos neberandu rolleyes.gif Gal netyčia žinot kur kitur ją gauti, jei kas naudoja? smile.gif
Atsakyti
Malu Wilz ieskok tinklapyje www.proco.lt
Atsakyti
Labas, damos smile.gif
Cafe, Malu Wilz maciau groziodraugas.lt smile.gif
Norejau paklausti, ar kas naudoja/naudojo Lily Lolo mineraline kosmetika? As kol kas istikima Everyday minerals, bet jau dairausi kazko kito uz panasia kaina smile.gif
Atsakyti