Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Sveikos merginos,
gal kuri bande Youngblood mineraline kosmetika? smile.gif
Kokios nuomones? Numetu linka i ju puslapi jei kas negirdejo apie tokia kosmetika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2014 07 18, 20:05)
Sveikos merginos,
gal kuri bande Youngblood mineraline kosmetika?  smile.gif
Kokios nuomones? Numetu linka i ju puslapi jei kas negirdejo apie tokia kosmetika  mirksiukas.gif

As sios firmos dvipusi piestuka nude spalvos turiu - viena puse matine, kita blizgi. Dazniausiai kaip highlighter'i blizgia naudoju.

Pudra Everyday Minerals naudoju ir kolkas is visu bandytu ji pati paciausia, o YB brangoka, nors sudetis elementari ir kazko ypatingesnio neturi (na tikeciausi uz ta kaina, kad bus jau kokio ekstrakto ar pan ilasinta).
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2014 07 18, 19:05)
Sveikos merginos,
gal kuri bande Youngblood mineraline kosmetika?  smile.gif
Kokios nuomones? Numetu linka i ju puslapi jei kas negirdejo apie tokia kosmetika  mirksiukas.gif

Aš nesirinkčiau dėl bismuto ,kuris antroje vietoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 18, 21:15)
Pudra Everyday Minerals naudoju ir kolkas is visu bandytu ji pati paciausia, o YB brangoka, nors sudetis elementari ir kazko ypatingesnio neturi (na tikeciausi uz ta kaina, kad bus jau kokio ekstrakto ar pan ilasinta).

o Uoga Uoga mineraline esat bande gal? kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 07 19, 10:30)
o Uoga Uoga mineraline esat bande gal? kokie butu atsiliepimai?

As ne LT, tai Uoga Uoga man nepasiekiama, nors labai domina. 4u.gif
Atsakyti
Naudoju Glominerals pudra, ji patinka, bet dar norėtųsi išbandyti ir Bare minerals. Gal kas abi bandėte ir galite pakomenhtuotiž, kuri labiau patikol Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Ar galima everyday minerals matte pudra naudoti paakių zonai, sutvirtinti maskuoklį, kad nesubėgtų į raukšleles? 4u.gif
Atsakyti
Bandymas numeris 2 smile.gif
išbandžiau EM matte light 2n, bet labai per šviesi mano odai, atrodau kaip lavonas, nors esu baltaodė, šviesiaplaukė. buvau taip pat bandžiusi BM matte light, šita vasarai buvo pats tas, žiemai gal kiek per tamsi. nu nesugebu išsirinkti tinkamo EM atspalvio nors galvą trankyk į sieną. kokį atspalvį perkate šviesiaodės ? HELP 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 07 27, 17:21)
Ar galima everyday minerals matte pudra naudoti paakių zonai, sutvirtinti maskuoklį, kad nesubėgtų į raukšleles?  4u.gif

Aisku galima, nematau kodel butu negalima to daryt. 4u.gif

QUOTE(klementyna @ 2014 08 03, 16:56)
Bandymas numeris 2  smile.gif
išbandžiau EM matte light 2n, bet labai per šviesi mano odai, atrodau kaip lavonas, nors esu baltaodė, šviesiaplaukė. buvau taip pat bandžiusi BM matte light, šita vasarai buvo pats tas, žiemai gal kiek per tamsi. nu nesugebu išsirinkti tinkamo EM atspalvio nors galvą trankyk į sieną. kokį atspalvį perkate šviesiaodės ? HELP  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O tai tada belieka turbut 3N imt - ar cia ta 'light' ir yra? g.gif Blogiausiu atveju galima rasta tinkama spalva naudot vasara, o ziema miksuot su sviesesne ir bus gerai.

As tai jau pasisakius, kad esu sviesiaode ir man 'semi-matte' linijos 2N (buvus 'fairly light neutral' berods) man tobula. Vasara as nesideginu ir nemegstu saulej but, bet vistiek kazkiek patamseja oda, tai tada gal ir sviesoka ji, bet nera per sviesi. Dar turiu tos pacios linijos 'multi tasking neutral' (nezinau naujojo nr), tai truputi tamsesne ji, bet tonas i ruzavumo, o '2N' i geltonuma (nors abi neuotralios skaitosi). bet kai as tokia balta, tai man abu tonai normaliai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 04, 20:45)
Aisku galima, nematau kodel butu negalima to daryt.  4u.gif
O tai tada belieka turbut 3N imt - ar cia ta 'light' ir yra?  g.gif Blogiausiu atveju galima rasta tinkama spalva naudot vasara, o ziema miksuot su sviesesne ir bus gerai.

As tai jau pasisakius, kad esu sviesiaode ir man 'semi-matte' linijos 2N (buvus 'fairly light neutral' berods) man tobula. Vasara as nesideginu ir nemegstu saulej but, bet vistiek kazkiek patamseja oda, tai tada gal ir sviesoka ji, bet nera per sviesi. Dar turiu tos pacios linijos 'multi tasking neutral' (nezinau naujojo nr), tai truputi tamsesne ji, bet tonas i ruzavumo, o '2N' i geltonuma (nors abi neuotralios skaitosi). bet kai as tokia balta, tai man abu tonai normaliai atrodo.

3N tai beige. manau geriausia išeitis būtų miksuoti dvi pudras. aš visada saugau veidą, kad neįdegčiau. dabar veidas šviesesnis nei kūnas, o kai užsipudravau, veidas išvis kaip lavono paliko. manau 2n tiks žiemai, bet vasarai nelabai man. beje, pirmą kartą kai tepiau 2n ant matinio kremo atrodė tikrai tragiškai, toks negyvas veidas, o kai tepiau ant paprasto drėkinamojo kremo, situacija šiek tiek geresnė, bet vistiek trūksta gyvumo veidui. pamenu buvai minėjus, kad matte padaro veidą negyvą labai. nors oda ir labai riebi mano, reikės bandyti semmi matte vis dėlto. gal numatizavo man veidą per daug. ačiū tau už atsakymus ir pagalbą. niekad nemokėjau išsirinkti pudrų, o dabar kai reikia išsirinkti vien tik iš aprašymų, tai iš vis sudėtinga man. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

ar yra isbandziusiu LaMav biru makiazo pagrinda?
galvoju ar daug skiriasi nuo Inika ax.gif
Atsakyti
Išsikankinau besirinkdama EM pudros atspalvius, bet pagaliau radau tinkama. vasarai naudoju N3 semi matte. prieš tai buvau nusipirkusi N2 matte, bet ji šiek tiek per šviesi. paliksiu ją žiemai. pirma kartą pirkau mineralinę pudrą, bet esu labai patenkinta. manau nieko naujo nepasakysiu - labai natūraliai atrodo veidas, nekemša porų. to man ir reikia. kadangi nėra spuogų ar šiaip didelių trūkumų, maskavimo man pakanka. jei labai reikia pamaskuoti kokį raudonį, turiu atskirai maskuoklį. man vienintelis minusas, kad neišlaiko matiškumo, nors ir tepu ant matinio kremo. mano oda mišri/riebi. dar labai nervina kai reikia ją iškrapštyti iš indelio, na nebyra ji man ir viskas. ryte laiko ir taip neturiu daug susiruosti, o reikia ją kažkaip iškrapštyti. ar jums taip būna? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klementyna: 26 rugpjūčio 2014 - 23:48