Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(klementyna @ 2014 05 26, 00:21)
Reikes pasiziureti everyday minerals psl, tik kad man taip nepatinka registruotis daugybeje puslapiu del atskiru produktu.jau nebrprisimenu visu kur esu prisiregistravusi.

Tai kad paziurejimui nereikia registruotis... Nebent uzsakyma darant, bet kai kur ir kaip guest pasidaryt gali.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 26, 15:17)
Tai kad paziurejimui nereikia registruotis... Nebent uzsakyma darant, bet kai kur ir kaip guest pasidaryt gali.

Turejau omeny pirkima smile.gif
Atsakyti
Gal galite patarti:
BE naudoju golden fair arba light, kokie butu everyday minerals atspalviai semi matte pudru?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 27, 15:01)
Gal galite patarti:
BE naudoju golden fair arba light, kokie butu everyday minerals atspalviai semi matte pudru?
Aciu 4u.gif

Paziurek EM puslapyje prie spalvu aprasymo ir palygink su BE aprasymais. As tik grubiai sakyciau, kad 3-4 ziuret ir turbut 'W'.
Atsakyti
Golden light (w2) arba golden beige (w3)
Būtų puiku jei nebūtų tamsesnė už Bourjois Healthy mix serum 53?
Nebus golden beige per tamsi?

Ir kaip su atspalviu?
man tikrai tinka šilti, bet pamenu, kažkokį mėginuką turėjau iš EM,kuris ant manęs geltonas atrodė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 27, 16:27)
Paziurek EM puslapyje prie spalvu aprasymo ir palygink su BE aprasymais. As tik grubiai sakyciau, kad 3-4 ziuret ir turbut 'W'.

Kuriame EM psl?everydayminerals.com? ten nerandu jokių aprašymų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 27 gegužės 2014 - 18:50
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 27, 19:52)
Kuriame EM psl?everydayminerals.com? ten nerandu jokių aprašymų...

Aha, everydayminerals.com - nueini i semi-matte pudros psl ir ten pasirinkus spalva prie aprasymo raso kokiai odai tiks (ten pat raso ir senaji pudros pavadinima). W bus geltonas tonas, C rausvas tonas, o N neutralus.

Manau 2 tau per sviesus butu, nes as 2N pirkau, o jis senasis 'fairly light neutral', tai sakyciau tau 3 ar net 4 reiketu.
Atsakyti
Išbandžiau glominerals mineralinę pudrą, kol kas mano sausai odai patinka, tik su spalva neaišku ką daryt, bandžiau golden medium atspalvį tai iš pradžių tinka idealiai, bet po kokios valandos taip užtamsėjo. Esu turėjus bronzantą glominerals tai išnaudojau iki paskutinio, labai patiko. Gal kas galit pasidalint patirtim kaip sekas naudot glominerals mineralinę pudrą.
Atsakyti
Įsigijau Bellepierre mineralinę pudrą latte atspalvio, puikiai tinka. Rinkausi tarp glominerals ir šios, bet glominerals turi bismuto, todėl atkrito, nors kiek bandžiau rezultatas labai gražus su ja.Bella pierre kol kas labai patinka, mano oda sausa, dienos bėgyje neišlenda jokie sausumai, minusas įpakavimas, kažkaip nenori man ji byrėt per tas skylutes. Naudoju su logona kabuki šepetėliu, dengiasi su juo labai neblogai.
Atsakyti
Merginos, gal zinot ar buna mineraliniu pudru be cinko oksido? Neseniai ji pripazino kaip stipriu kancerogenu, tai teks arba ieskoti pudros be jo arba atsisveikinti su mineraline kosmetika doh.gif o man taip patiko
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 07 02, 11:25)
Merginos, gal zinot ar buna mineraliniu pudru be cinko oksido? Neseniai ji pripazino kaip stipriu kancerogenu, tai teks arba ieskoti pudros be jo arba atsisveikinti su mineraline kosmetika doh.gif  o man taip patiko

nu cia daba... g.gif tai kad greit isvis nebebus ko naudot, nes viska istirs ir ras, kam kenkia doh.gif as del cinko nesuksiu sau galvos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2014 07 02, 11:25)
Merginos, gal zinot ar buna mineraliniu pudru be cinko oksido? Neseniai ji pripazino kaip stipriu kancerogenu, tai teks arba ieskoti pudros be jo arba atsisveikinti su mineraline kosmetika doh.gif  o man taip patiko

Everyday Minerals kaip ir be cinko oksido.

O is kur ta informacija istrauket? Butu idomu paskaityt.
Atsakyti
Sveikos,
niekad nenaudojau jokiu kreminiu pudru ar pudru , bet pabandziau pas sese mineraline pudryte visai graziai atrodo (prislopina blizgesi) ir nesijaucia tokio sunkumo.
ziurineju Physician's Formula
PF biri
ir
PF kompaktine
gal galit pasakyt kas butu geriau pardenciai smile.gif
Oda pas mane misri.
Atsakyti