Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(tursi @ 2014 04 17, 17:39)
laba, kokį Lily Lolo barely buff ar in the buff spalvinį atitikmenį pasiūlytumėt iš EM (semi-matte) ar inikos g.gif mineralinių pudrų?
Lily lolo sausina, nebetinka mano odai, veidas negyvas atrodo. Galvoju net apie EM olive spalvą, nes oda raustanti g.gif patarkit mirksiukas.gif

Kiek pamenu LL 'barelly buff' ir Inika 'nurture' atspalvius, tai man rodos jie panasus. Is EM nepatarsiu, nes sviesesne naudoju.
Atsakyti
Sveiki, mano skruostai visada paraude matyt kraujagyslės arti, bet šiaip esu baltaodė, visada rinkdavausi 2 nr. pudros, bet inikos lyg trečias unity puikiai tinka
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 17, 18:37)
Kiek pamenu LL 'barelly buff' ir Inika 'nurture' atspalvius, tai man rodos jie panasus. Is EM nepatarsiu, nes sviesesne naudoju.
ačiū 4u.gif

QUOTE(obelele @ 2014 04 18, 08:56)
Sveiki, mano skruostai visada paraude matyt kraujagyslės arti, bet šiaip esu baltaodė, visada rinkdavausi 2 nr. pudros, bet inikos  lyg trečias unity puikiai tinka

mano situacija ta pati drinks_cheers.gif dėkui 4u.gif

Merginos, o ką manot apie mano prielaidą naudoti EM olive atspalvį g.gif jis kitai rasei priskirtinas, bet kaip nugesindavo raudonį g.gif
Atsakyti
sveikos, ar tiktų toks šepetėlis everyday minerals pudrai?
http://www.everydaym...-top-brush.html
Jei ne, kokį geriau rinktis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 05 22, 16:42)
sveikos, ar tiktų toks šepetėlis everyday minerals pudrai?
http://www.everydaym...-top-brush.html
Jei ne, kokį geriau rinktis?  4u.gif

Na juk jis ir skirtas pudrai, ir siaip puikiai tinka. Turiu si ir paprasta, t.y. ne taip lygiai nukirsta. Abu mylimi, abu graziai padazo, negaliu isskirt vieno kazkurio - naudoju pakaitom: kol vienas isplautas dziusta, imu kita.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 22, 22:43)
Na juk jis ir skirtas pudrai, ir siaip puikiai tinka. Turiu si ir paprasta, t.y. ne taip lygiai nukirsta. Abu mylimi, abu graziai padazo, negaliu isskirt vieno kazkurio - naudoju pakaitom: kol vienas isplautas dziusta, imu kita.

aciu 4u.gif as susimaisiau su apibudinimu powder aplication, po to prisiminiau, kad skysta pudra - foundation, o ne powder.

perskaiciau pora temu apie mineralines pudras, ir apsisprendziau pirkti everyday minerals (ir del teigiamu asiliepimu ir del to, kad is iherb galima nusipirkti). daug geru atsiliepimu semi matte pudrai. ar tiktu ji mano misriai/riebiai odai? be to, ar as kazko nesuprantu iherb'e bet butent semi matte EM pudros nerandu, tik EM matte base. ar cia ta pati a skirtinga pudra? buciau dekinga jei pagelbetumete neismanelei g.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Yra ir lietuviskas EM puslapis, gal ten lengiau orientuotis butu aprasymuose renkantis. 4u.gif Mano oda sausa i normalia puse, tai semi- matte man labiausiai patinka, bet nezinau kaip kitiems tipams ji. Semi- matte ir matte skirtingos, dar yra it ir jojoba. Nezinau daugiau be siu yra ar ne, bet galit EM puslapyje rast visas ir ten bus aprasymai kam tinka ir koki efekta duoda.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 24, 08:12)
Yra ir lietuviskas EM puslapis, gal ten lengiau orientuotis butu aprasymuose renkantis.  4u.gif Mano oda sausa i normalia puse, tai semi- matte man labiausiai patinka, bet nezinau kaip kitiems tipams ji. Semi- matte ir matte skirtingos, dar yra it ir jojoba. Nezinau daugiau be siu yra ar ne, bet galit EM puslapyje rast visas ir ten bus aprasymai kam tinka ir koki efekta duoda.

aciu 4u.gif EM lietuvisame puslapyje parasyt, kad visos tos pudros tinka visu tipu odai g.gif mano riebokai odai gal matte tiktu labiausiai, nes veids tai labai blizga.
Atsakyti
Vakar kaip tik pirkau is EM puslapio (JAV), tai tik dabar pamaciau, kad belike 'semi-matte', 'matte' ir 'jojoba' variantai. Ir pavadinimus pakeite 'semi-matte' linijos. As pasiemiau butent sios ir 'jojoba', nes 'jojoba' nuo meginelio pasilikus pakuote, tai matyt patiko kai bandinejau (nors jau gerai nepamenu kas kaip). 4u.gif

Bent man 'matte' per daug negyva veida padaro, visiskai negaivu ir pan, nes ji visiskai matine.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 25, 21:46)
Vakar kaip tik pirkau is EM puslapio (JAV), tai tik dabar pamaciau, kad belike 'semi-matte', 'matte' ir 'jojoba' variantai. Ir pavadinimus pakeite 'semi-matte' linijos. As pasiemiau butent sios ir 'jojoba', nes 'jojoba' nuo meginelio pasilikus pakuote, tai matyt patiko kai bandinejau (nors jau gerai nepamenu kas kaip). 4u.gif

Bent man 'matte' per daug negyva veida padaro, visiskai negaivu ir pan, nes ji visiskai matine.

O as iherb neradau semi matte g.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 05 25, 22:40)
O as iherb neradau semi matte  g.gif

Tai iherb aplamai ne visas asortimentas buna ivairiu firmu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 05 26, 00:15)
Tai iherb aplamai ne visas asortimentas buna ivairiu firmu.

Reikes pasiziureti everyday minerals psl, tik kad man taip nepatinka registruotis daugybeje puslapiu del atskiru produktu.jau nebrprisimenu visu kur esu prisiregistravusi.
Atsakyti