Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Gal kuri nors yra radusi alternatyvą Bare Minerals, original formulei, kad būtų toks pat dengimas (jokių miltų, nesausa) ir geras maskavimas?
Bare Minerals labai patinka, bet kyla įtarimas, kad mane nuo jos beria, nors oda visiškai nelinkusi kimštis.
[/quote]

Gal Jus beria ne nuo pudros o nuo sepeteliu...As Bare Minerals pudros atsisakiau manydama,kad nuo jos beria ,tik veliau supratau,kad tapau alergiska naturalaus plauko sepeteliams,kaip zinia ju sepeteliai itin siurkstus....Dabar net svelniausio naturalaus nebegaliu naudoti.Siaip bent man dar labai patiko EM semi mate pudra ,maskavimu ir kitomis savybemis.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2014 03 01, 09:56)
Gal Jus beria ne nuo pudros o nuo sepeteliu...

Ne, su šepetėliais viskas gerai, turiu ne vieną vnt. tokių pat, sintetiniai šereliai, švelnūs, dažnai plaunami ir dezinfekuojami, tais pačiais tepu ir kreminę pudrą kai reikia.smile.gif Tai nėra kažkokie dideli bėrimai, tiesiog pati matau, kad oda ne tokia lygi.

Pamiršau paminėti, kad EM (kai dar buvo senos formulės) ir Lily Lolo anksčiau teko bandyti, nepatiko dengimas ir/arba maskavimas. Gal dabar kas pasikeitė, bet matau krūvą kitų firmų, tik kad nesinori mėtyti pinigų perkant aklai. ax.gif
Atsakyti
Isigijau si rinkinuka:
http://www.naturallo...s-rinkinys.html
Visai neblogas rinkinukas, graziai pasidengia, maskuoja nedidelius trukumus, sudetis gera. Siandien isbuvau su ja visa diena ir atrode taip, kaip ryte pasidazius, T zona nesusiriebalavo nei trupucio smile.gif
Minusas kabuki sepeteliui, noretusi didesnio ir svelnesnio. Gaila, kad neturi meginuku, nes nepataikiau su spalva, megstu tamsesne, nes kitaip atrodau serganti ax.gif Bet kas megsta naturaluma, tai tam tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Sveikos, gal yra išbandžiusiu ir gali palyginti
LA MAW mineralinį makiažo pagrindą ir INIKA mineralinį makiažo pagrindą? Labai būtu įdomu sužinoti skirtumus ir kurį jūsų nuomone geresnė. smile.gif
Atsakyti
Pries pora meteliu isigyjau Bare Minerals pudra. Is pradziu Originals, paskui Matt. (Oda mano rieboka, linkusi kimstis.)
Kazkuroj temoj gyriau, dejau nuotraukas, rasiau atsiliepimus. Tuo metu buvo toks etapas, kai oda buvo tragiska ir keiciau veido prieziuros priemones, kosmetika is esmes. Pereimas prie mineralines pudros - vienas is etapu.
Mano pastebejimai po kurio laiko:

Ilgainiui eme erzint tas jos byrejimas, butinybe viska daryt atsargiai, neisbarstant pudros is dezutes. Veliau suvokiau, kad viskas uztrunka per ilga, ta parsme- visas tas procesas "swirl-tap-buff" pasidare toks... "uzknisantis" lotuliukas.gif

Abi pudros dezutes atsidure giliai, nenaudojamos kosmetikos (ar retai naudojamos) stalciuje. Vel grizau prie senuju krempudru.

Praejo kokie metai. "Iskasu" savo Bare Minerals dezutes. O!- galvoju. Reikia pabandyti vel. Ir ivyko eksperimentas. laugh.gif Ogi panaudojau sia pudra tik VIENAI veido pusei. Nagi taip geriausia sulyginti efekta, islaikyma ir t.t.
Praejus 5min., valandai ir visai dienai, vakare paziurejus i veidrodi- as nemaciau JOKIO skirtumo tarp veido pusiu. JO-KIO. Netgi buvo sunku suprasti, kuri puse be nieko, o kuri "itrinta" su Bare Minerals. Patikekit, naudoju as netaupant. Su spec.Kabuki sepeteliu, taip, kaip reikia.

Taigi...keliavo i siuksline sis produktas. Nes- arba is tiesu maskavimas toks arti nulio, efekto nulis, arba mano oda nuostabi. lotuliukas.gif (Ko nepasakyciau, nes man jau seniai nebe 17...)
Atsakyti
tai, kad mineralinės pudros, kiek žinau, nemaskuoja. Man tik šiek tiek raudonį prigesina, vos vos. Aš naudoju Uoga Uoga pudrą, man ji labai puiki thumbup.gif sukuria lygaus, švytinčio veido efektą. Labai miela wub.gif
Atsakyti
Dar ir kaip maskuoja! smile.gif
Atsakyti
Tai vat ir man pasirodr iš pradžių, kad maskuoja. g.gif
Bet po eksperimento su viena veido puse įsitikinau-nu vienodai atrodo oda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2014 04 05, 22:56)
Dar ir kaip maskuoja!  smile.gif

Spuogelių neužmaskuos smile.gif ne visos net prof. pudros maskuoja smile.gif
Atsakyti
BE original labai neblogai maskuoja...Viena Fairly light (kuri man per sviesi )spalva pasilikus net kaip maskuokli nes esu perejus prie CC kremu. O po visos dienos kartais kazkur dingsta bet kuri pudra,arba vis reikia pakoreguoti dienos begyje.
Atsakyti
QUOTE(EWI @ 2014 04 05, 22:34)
BE original labai neblogai maskuoja...Viena Fairly light (kuri man per sviesi )spalva pasilikus net kaip maskuokli nes esu perejus prie CC kremu. O po visos dienos kartais kazkur dingsta bet kuri pudra,arba vis reikia pakoreguoti dienos begyje.

Žinoma.
Tik aš skirtumo nemačiau jau iškart, ir valandai nepraėjus. Na vis pažiūrėt lindau.
Atsakyti
laba, kokį Lily Lolo barely buff ar in the buff spalvinį atitikmenį pasiūlytumėt iš EM (semi-matte) ar inikos g.gif mineralinių pudrų?
Lily lolo sausina, nebetinka mano odai, veidas negyvas atrodo. Galvoju net apie EM olive spalvą, nes oda raustanti g.gif patarkit mirksiukas.gif
Atsakyti