Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Grįžtu su atsiliepimais apie INIKA smile.gif
Gavau pristatymą greitai, penktą dieną atkeliavo.
Mano oda klaiki, todėl nusprendžiau pereiti prie natūralių veido priežiūros priemonių, tame tarpe ir kosmetikos. Oda mano dehidratuota, greitai riebaluojasi, visa visa užsikimšusiom porom, spuoguota...labai stengiuosi ją išgydyti, tačiau nesėkmingai...bet nepasiduodu. Taigi, turiu ką maskuoti.
Kabuki bei skaistalų šepetėliai - wub.gif jau tooookieee švelnūs...pranoko visus lūkesčius. Kabuki toks tvirtas, daug jame šerelių, o skaistalų žinoma laisvesnis, nedidukas, man kaip tik.
Mineralinė pudra taip pat puiki...esu šviesios odos, tačiau ne baltos, plaukai tamsiai rudi, antakiai bei blakstienos juodos, tai spalvą puikiai atitaikiau - unity, tačiau vasarą norėčiau kiek tamsesnės. Labai greitai, paprastai, švelniai pasidengia, puikiai paslepia paraudimus, net nesitikėjau, kad taip gerai maskuos. Tačiau ryškesnių dėmelių ir spuogelių tikrai nepaslepia, bet to ir nesitikėjau. Ryškesnius tiesiog pamaskuoju papildomai, o vos matomus palieku...ne tragedija. Taip pat kas man patiko, kad jos reikia laaabai mažai. Vos vos šepetėliu paimi, o tada per visą veidą sklaidai, sklaidai, įmasažuoji mineralus, ir rezultatas superinis wub.gif
Užbaigiamoji pudra man reikalinga tik tom vietom kurios greitai susiriebaluoja, tai yra kaktai ir aplink nosytę. Jei oda stipriai neblizga, tai ji visai nereikalinga, nes ankstesnioji tikrai nėra riebi, jos matiškumo pakanka, tačiau nėra miltuota schmoll.gif net nežinau, ar ją kartosiu, nes nėra mirtinai reikalinga. Bet nėra niekuo ir bloga smile.gif
Skaistalai... wub.gif spalva tobula, pasiėmiau peachy keen. Persikinės ir skaisčios rožinės viduriukas, puikiai pigmentuoti, taip pat reikia labai mažai. Labai natūraliai atrodo, nei per daug rožinė, nei per daug oranžinė.
Taigi savo pirkiniais esu labai patenkinta thumbup.gif Kartosiu tiek makiažo pagrindą, tiek skaistalus tikrai smile.gif o dėl užbaigiamosios pudrytės...dar pagyvensiu su ja ir pažiūrėsiu, ar būtina ji man tongue.gif
Atsakyti
Taip pat man ir patinka inika pudryte ir kaip jus naudoju unity spalvyte, jau nuo vasaros esu raudonplauke skruostai rausvi netgi raudoni esu patenkinta , dabar dar laukiu kremines pudros idomu paziureti kaip ji, nes ziemos metu naudoju ne mineraline
Atsakyti
Gal kuri bandet sita pudryte: http://www.naturallo.../rinkiniai.html ?
Kaip tik renkuosi imti si kazkuri rinkinuka, BareXminerals ar EM doh.gif teks nuo meginuku pradet. Turiu ka pamaskuoti, oda normali, taciau i vakara T zonoj siek tiek blizget pradeda.
O kokius spetelius naudojat? Kurie jums geriausi?
Atsakyti
QUOTE(Eneila @ 2014 02 02, 20:11)
Gal kuri bandet sita pudryte: http://www.naturallo.../rinkiniai.html ?
Kaip tik renkuosi imti si kazkuri rinkinuka, BareXminerals ar EM doh.gif  teks nuo meginuku pradet. Turiu ka pamaskuoti, oda normali, taciau i vakara T zonoj siek tiek blizget pradeda.
O kokius spetelius naudojat? Kurie jums geriausi?

Man geriausias sepetelis Real Techniques

Del mineralines esu bandzius BareX, man per daug svytinti, jei oda blizga, nerekomenduoju. EM naudojau jau seniai, kiek zinau pasikeite sudetis, tai negaliu komentuot, pati siuo metu naudoju Lily Lolo,siuncia nemokamai i visas salis, esu patenkinta ir maskavimu ir laikymusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 03 vasario 2014 - 17:48
[quote=Vai2lka,2014 02 03, 18:44]
Man geriausias sepetelis Real Techniques

O ne per maza sepetelio galvute visam veidui padengti? kazkaip foto mazoka atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneila @ 2014 02 05, 21:23)
O ne per maza sepetelio galvute visam veidui padengti? kazkaip foto mazoka atrodo g.gif

Man asmeniskai tai ne per mazas, nes norisi visa veida kruopsciai padent.
Didesnis jau butu labiau skaisalams tinkamas.

Cia jei idomu keletas Lily Lolo spalvu realiai.
Atsakyti
Prieš gerus metus išbandžiau Everyday Minerals Semi-Matte ir kol kas labai džiaugiuosi. Mano nuomone, tai nėra tinkamiausias produktas žiemai, mat kažkiek sausina, tačiau šiaip puikios kokybės. Antrodo natūraliai, jaučiuosi lyg be makiažo. Naudoju eidama į paskaitas ar kitomis progomis, kai nenoriu, jog atrodyčiau pasidažiusi.

Minusai:
- Užtrunka kol randi tinkamą atspalvį. Mėginėlių siuntinėjimas tikrai išvargino
- Reikia gero šepetėlio (aš naudoju firminį kabuki), nes be jo neįmanoma naudoti produkto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ammba: 08 vasario 2014 - 00:37
QUOTE(Ammba @ 2014 02 08, 01:36)
Prieš gerus metus išbandžiau Everyday Minerals Semi-Matte ir kol kas labai džiaugiuosi. Mano nuomone, tai nėra tinkamiausias produktas žiemai, mat kažkiek sausina,

Minusai:

Gal tiesiog riebesnio kremo jums ziemai reikia? g.gif Mano oda sausa, naudoju butent 'semi-matte' formule, bet man tinka tiek ziema, tiek vasara, jokio sausinimo nejauciu.

O del antro minuso, tai cia jau su visom pudrom taip - radus ta vieninteli sepeteli ir efektas visai kitas wink.gif
Atsakyti
ar kazas bandet Artdeco mineraline? kaip ispudis? g.gif
Atsakyti
Pasakykit neismanelei ar bareMinerals Original Medium Beige Foundation pudryciu buna ir padelku? Kas zino kodel vienu ptu paciu dugnas toks:

http://www.ebay.co.u...=item417d44c42e

o kitu toks:

http://www.ebay.co.u...=item19e36a9aa3
ar cia nuo leidimo priklauso?
As turiu ta antra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2014 02 28, 16:39)
Pasakykit neismanelei ar bareMinerals Original Medium Beige Foundation pudryciu buna ir padelku?

Kad BM padelkų būna, tai tikrai.smile.gif Bet dėl Jūsų parodytų dugnų nieko negaliu pasakyti.

Gal kuri nors yra radusi alternatyvą Bare Minerals, original formulei, kad būtų toks pat dengimas (jokių miltų, nesausa) ir geras maskavimas?
Bare Minerals labai patinka, bet kyla įtarimas, kad mane nuo jos beria, nors oda visiškai nelinkusi kimštis.
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2014 02 28, 17:39)
Pasakykit neismanelei ar bareMinerals Original Medium Beige Foundation pudryciu buna ir padelku? Kas zino kodel vienu ptu paciu dugnas toks:

http://www.ebay.co.u...=item417d44c42e

o kitu toks:

http://www.ebay.co.u...=item19e36a9aa3
ar cia nuo leidimo priklauso?
As turiu ta antra ax.gif

Padielkų dažnai būna, skiriasi ir atspalvis ir maskavimas. Kadangi seniai naudoju, tai kai gavau padielką iškart atskyriau. Dežutė buvo identiška originalui. Kur jūs įkėlėt foto, tai talpos skirtingos, todėl ir dežutės skirtingos. Viena 8 g, kita 2 g. Ta kur 2 g tai iš startinio rinkinio.
Atsakyti