Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(patrakusi @ 2013 10 03, 11:35)
O gal kuri naudojote EM IT formulė riebiai/mišriai odai?..Ar tikrai sugeria odos riebalų perteklių?..Kaip ilgai laiko matiškumą?..Būčiau labai dėkinga už pasidalinta info..smile.gif

turiu riebia/misria oda n audoju EM IT - tik T zonai ,gerai sugeria riebaliukus,o visa veida lyg per daug sausina,zandukamsir ant virsaus tepu matte formules pudryte.
Atsakyti
Turiu EM Matte pudra - viena blogiausiu kada nors turetu mineraliniu pudru schmoll.gif
Prastai maskuoja (nors man net nera ka daug maskuoti), veida palieka miltuota, kazkiek sausina oda. Mano oda normali-misri. Daugiau tikrai nekartosiu, pinigu metimas i bala verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 02, 01:20)
Turiu EM Matte pudra - viena blogiausiu kada nors turetu mineraliniu pudru  schmoll.gif
Prastai maskuoja (nors man net nera ka daug maskuoti), veida palieka miltuota, kazkiek sausina oda. Mano oda normali-misri. Daugiau tikrai nekartosiu, pinigu metimas i bala  verysad.gif

o man Matte -pati geriausia kada nors tureta smile.gif ideliai prisitaikiau atspalvi prie odos, maskuoja vidutiniskai, tam yra maskuokliai, ant odos nesimato , kad kas uzdeta, labai naturaliai, matot, kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kas tinka vienai , nereiksia , kad tiks kitai smile.gif
Atsakyti
http://www.kosmetikosdnr.lt/?p=1126
skaitau kaip tik straipsni ir susimasciau.
siaip pastaruoju metu labai uzsikimso poros ant smakro ir nuolat lenda visokie nemalonumai..viskui kaltinau EM pudra.
o raso, kad poru nekemsa doh.gif noriu duoti jai antra sansa, tik isbandyti kitokia spalva.
Naudoju visuomet medium beige neutral. vasara naudojau light beige. o kas nors gal bande - Butter atspalvius? mano oda labiau geltono atspalvio turi nei rozinio...o siuo metu Beige neutral man visiskai netinka - nes oda atrodo pavargus ir rausva (palyginus su kaklu).
kokia spalva tiktu tuomet?
Atsakyti
QUOTE(eleonorra @ 2013 11 02, 01:20)
Turiu EM Matte pudra - viena blogiausiu kada nors turetu mineraliniu pudru  schmoll.gif
Prastai maskuoja (nors man net nera ka daug maskuoti), veida palieka miltuota, kazkiek sausina oda. Mano oda normali-misri. Daugiau tikrai nekartosiu, pinigu metimas i bala  verysad.gif

Paprastai tas miltuoto veido įspūdis būna kai prieš tai netepama kremo arba jis labai lengvas, nes mineralinė turi turėti prie ko prikibti. Esu bandžiusi ant tik nuprausto veido, nieko gero, atrodė, kad vėjas visą pudrą nupūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopka @ 2013 11 28, 10:17)
Paprastai tas miltuoto veido įspūdis būna kai prieš tai netepama kremo arba jis labai lengvas, nes mineralinė turi turėti prie ko prikibti. Esu bandžiusi ant tik nuprausto veido, nieko gero, atrodė, kad vėjas visą pudrą nupūs  biggrin.gif

Mineraline pudra naudoju jau kelerius metus. Kad kremu veida reikia drekinti, zinau smile.gif Isbandziau tikrai nemazai mineraliniu pudru ir EM man vis tiek viena prasciausiu, kaip ir Benecos. Yra daug geresniu variantu, mano nuomone. Siuo metu negaliu atsidziugti Honeybee Gardens presuota, dar UNE puiki buvo smile.gif
Atsakyti
Jau kokius 4 metus naudoju Ultimo minerals mineralinę pudrą thumbup.gif Esu išbandžius Everydayminerals, labai nepatiko, LilyLolo labai patiko derinant persikų kauliukų aliejų vietoj kremo, oda labai pasitaisė, niekad gražesnės švaresnės odos nesu turėjus; tik tiek, kad neradau tinkamo atspalvio ir kaina nemaža. Ultimo minerals iš pirmokarto spalvą pataikiau thumbup.gif Dabar į nieką nekeičiu, tik perku iškarto po 30 gramų pakuotes. Niekad nebuvo sualergizavę, kai naudoju nuolat veido oda labai gera būna, jokių spuogelių. Dabar sėdžiu namie, tai nedažnai tenka pasidažyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 04, 00:33)
Jau kokius 4 metus naudoju Ultimo minerals mineralinę pudrą  thumbup.gif Esu išbandžius Everydayminerals, labai nepatiko, LilyLolo labai patiko derinant persikų kauliukų aliejų vietoj kremo, oda labai pasitaisė, niekad gražesnės švaresnės odos nesu turėjus; tik tiek, kad neradau tinkamo atspalvio ir kaina nemaža. Ultimo minerals iš pirmokarto spalvą pataikiau  thumbup.gif Dabar į nieką nekeičiu, tik perku iškarto po 30 gramų pakuotes. Niekad nebuvo sualergizavę, kai naudoju nuolat veido oda labai gera būna, jokių spuogelių. Dabar sėdžiu namie, tai nedažnai tenka pasidažyt smile.gif

O kur t Ultimo perkat? Kaip su atspalviais ir maskavimu?
Atsakyti
QUOTE(Indifference @ 2013 12 12, 22:19)
O kur t Ultimo perkat? Kaip su atspalviais ir maskavimu?

Perku ebay.com Man rodos daug mineralinės kosmetikos perka dideliais kiekiais iš to pačio gamintojo, tik etiketes skirtingas klijuoja smile.gif (kalbu apie smulkiuosius, kurie tikrai neturi gamyklų ir pan.) Maskuoja tikrai neblogai, bet naudojant mineralinę nuolat nebelieką ką maskuoti, pas mane tik spuogai bėda biggrin.gif Atspalvį pataikiau iš pirmo karto, pradžioj pasitepus atrodo lyg ir šviesoka, bet prisitaiko ir nebesimato, dar patinka tai, kad ji matinė ir ilgaineišlenda veido blizgėjimas.
Mano štai šita
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėjau pasiteirauti, kuri mineralinė mažiausiai išryškina veido poras? ax.gif
Atsakyti
Rinkausi rinkausi, kokią mineralinę kosmetiką išbandžius...ir išsirinkau INIKA. Dar labai paskatino ir tikrai nemažos nuolaidos! Kas norit, bėkit į www.thehealthbay.com mirksiukas.gif
Labai džiaugiuosi, kad taip užtaikiau. Prigriebiau šepetėlius pudrai bei skaistalams, pačius skaistalus bei mineralinę pudrą ir fiksuojančią smile.gif
Atsakyti
Gal galite patarti: ieskau is kur galima butu uzsisakyti EM meginuku ( i Meksika ), tik nesiseka rasti. Gal kuri nors esate naudojusi Barexminerals atspalvi Tan, idomu kuris atspalvis atitiktu sia spalva EM?
Atsakyti