Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

O gal kuri naudojote EM IT formulė riebiai/mišriai odai?..Ar tikrai sugeria odos riebalų perteklių?..Kaip ilgai laiko matiškumą?..Būčiau labai dėkinga už pasidalinta info..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2013 10 03, 12:35)
O gal kuri naudojote EM IT formulė riebiai/mišriai odai?..Ar tikrai sugeria odos riebalų perteklių?..Kaip ilgai laiko matiškumą?..Būčiau labai dėkinga už pasidalinta info..smile.gif

As turejau meginuka,mano oda misri o T zona tikrai gana riebi dazniausiai, Man nepatiko IT formule,nieko gero nepadare ir nepatiko kaip atrode visas veidas.Bandziau ir kombinuotai naudoti su semi mate,bet norimo efekto nebuvo... Tuomet naudojau semi mate formule ir ji man daug labiau patiko ir dar iki siol nuomone apie ja yra likusi gera palyginus su kitomis turetomis mineralinemis pudromis. O T zona vis patvarkydavau popierine servetele dienos begyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 03 spalio 2013 - 10:43
QUOTE(EWI @ 2013 10 03, 11:42)
As turejau meginuka,mano oda misri o T zona tikrai gana riebi dazniausiai, Man nepatiko IT formule,nieko gero nepadare ir nepatiko kaip atrode visas veidas.Bandziau ir kombinuotai naudoti su semi mate,bet norimo efekto nebuvo... Tuomet  naudojau semi mate formule ir ji man daug labiau patiko ir dar iki siol nuomone apie ja yra likusi gera palyginus su kitomis turetomis  mineralinemis pudromis. O T zona vis patvarkydavau popierine servetele dienos begyje.

Man irgi semi matte formulė labiausiai patiko..Dar matte nieko, dabar sumaišiau šias abi formules, tai visai nieko..smile.gif Dabar sulaukiau papildymo svetainėj jų, mėginėlis IT formulės, bet spalvų pasirinkimo tik 2..Ir siuntimas pabrango iki 5lt..Nelabai supratau šito dalyko, biggrin.gif sugalvojo daugiau užsidirbti matyt.. smile.gif Reikia peržiūrėti spalvas kokias bandžiau, ir imtis didesnį jau indelį..smile.gif
Ačiū už pasisakymą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 09 23, 13:01)
Keletą kartų išbandžiau "Micabella" mineralinę pudrą - patiko, kad nedidelis pudros kiekis pamaskuoja odą ir visai neblogai išlieka thumbup.gif. Sudėty nėra talko, bismuto, micos.

Šaltuoju metu laiku naudojat mineralines pudras ar visgi renkatės kremines? g.gif

naudoju smile.gif as esu istikima Bare Minerals, nu nereali man ta pudryte wub.gif
Atsakyti
Gal kuri galite palygint Barre minerals su Evereyday minerals, domina kuri labiau laiko matiskuma, kuri graziau dengia, ir atspalviai ar skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 10 14, 13:34)
Gal kuri galite palygint Barre minerals su Evereyday minerals, domina kuri labiau laiko matiskuma, kuri graziau dengia, ir atspalviai ar skiriasi.

Tai, kad sunku palygint, nes EM ne vienas uzbaigimo efektas yra, o ir BM 2 rusiu 4u.gif Mano oda sausa, labai sviesi, tai nenoriu as visiskai matinio vaizdo (nes tada kaip isblyskus atrodau ir truksta gyvumo veidukui) - man EM be konkurencijos. Is EM renkuosi 'semi-matte', ji duoda svytejimo, gaivu veiduka padaro. Kitos bandytos nepatiko. BM teke abi naudot, tai man originali formule labiau patiko nei matine, net dengimasis, laikymas atrode smagesnis originalios.
Atsakyti
Visiskai pritaru Ms.Blonde ,lygiai ta pati galeciau pasakyti apie sias pudras,labiau patiko semi matte EM...Mano oda misri vidutinio atspalvio.Visada renkuosi kazka panasaus i medium beige,BM originali kiek sviesesne nei matte.
Atsakyti
4u.gif Galutinai apsisprendziau EM semi mate isbandyti.
gal kuri naudojate GOLDEN MEDIUM spalva? ar labai ji golden smile.gif
Atsakyti
Labas visoms ax.gif Kaip užsisakant iš EM neprašaut su spalva? ir kuris labiausiai maskuoja, semi matte ar matte? g.gif Beje, ką galit pasayt apie skaistalus, ar verti dėmesio?
Atsakyti
Geriau EM maskuoja semi matte ,skaistalu nebandziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EWI: 22 spalio 2013 - 21:31
QUOTE(Trendy_ @ 2013 10 22, 20:45)
Beje, ką galit pasayt apie skaistalus, ar verti dėmesio?

Man tai ne - kiek bandziau, tai nei spalvom, nei efektais nepatiko schmoll.gif Gal ir uztept normaliai nemoku, nes birius ne taip patogu naudot... O siaip pigmentuoti pasirode, labai lengva padaugint.
Atsakyti
O man patiko skaistalai mirksiukas.gif Tiesa, jeigu sodresnė spalva, tikrai gan lengva padauginti ar nelygiai užsitepti, tiesiog reikia gerai juos įtrinti į šepetėlį, kad pasiskirstytų, o tik tada ant veido. Beje, kažkada bandžiau be pudros, tiesiai ant kremu patepto veido, tai toks jausmas, kad jie ir prilipo toj vietoj, kur priliečiau šepetėliu, sunku išsklaidyti buvo, matyt drėgna/lipni veido oda be pudros smile.gif
Atsakyti