Sveikos, nusipirkau terre d`oc biria pudra ir tikrai noreciau pasidziaugti, kad jos y nieka kita daugiau nekeisiu Labai graziai dengias, uztenka apie 3 men. induko kasdien tepant, labai grazu svytejima veidui suteikia, neprastai maskuoja Zodziu, verta savo kainos ir dziaugiuos, kad 20 min. pardaveja skyre butent ytikint mane, kad ji puiki, kitaip uz tokia kaina buciau nepirkus
As sviesiaode, naudoju 901 beige tendre. Puikiai prisitaiko prie odos, kazkiek net maskuoja super raudonus mano zandus
http://www.juara.lt/...udra_901,_3,5gr
Mano oda misri, linkus raudonuot ir paberia mane daznai.
Sveikos,
aš gal čia offtopinu, bet nžn kur paklausti..Ar kas nors užsisakinėjote mėginėlių iš barexminerals.lt?..Nesijuokit, bet niekaip nesuprantu kaip iš ten gauti vieną tą mėginėlį.. Iš EM viskas aišku, nusiperki ir valio..gal kas galite pasidalinti patirtim.
aš gal čia offtopinu, bet nžn kur paklausti..Ar kas nors užsisakinėjote mėginėlių iš barexminerals.lt?..Nesijuokit, bet niekaip nesuprantu kaip iš ten gauti vieną tą mėginėlį.. Iš EM viskas aišku, nusiperki ir valio..gal kas galite pasidalinti patirtim.
Man patinka mineralinės pudros, naudoju dažniausiai I.D. minerals ir esu labai patenkinta.
Po ilgo laiko vėl grįžau prie Everyday Minerals birios pudros ..ir pastebėjau, kad pradėjo man kimšti poras smakro zonoje... o man taip patinka, kaip ji atrodo ant veido. Patinka, kaip išlygina veido spalvą, paslepia paraudimus...
o kuo pakeisti Everyday Minerals?
o kuo pakeisti Everyday Minerals?
Keletą kartų išbandžiau "Micabella" mineralinę pudrą - patiko, kad nedidelis pudros kiekis pamaskuoja odą ir visai neblogai išlieka . Sudėty nėra talko, bismuto, micos.
Šaltuoju metu laiku naudojat mineralines pudras ar visgi renkatės kremines?
Šaltuoju metu laiku naudojat mineralines pudras ar visgi renkatės kremines?
Merginos, o presuotas mineralines naudojat? Ar aš ieškoti nemoku, ar jų tikrai labai nedidelis pasirinkimas yra? Norisi kažką turėti, kai mirk gyvenk reikia pasitvarkyti, o birios man visą rankinę pripudruoja
QUOTE(Kopka @ 2013 09 24, 16:36)
Merginos, o presuotas mineralines naudojat? Ar aš ieškoti nemoku, ar jų tikrai labai nedidelis pasirinkimas yra? Norisi kažką turėti, kai mirk gyvenk reikia pasitvarkyti, o birios man visą rankinę pripudruoja
As jau nemazai metu naudoju mineralines,nuo pirmuju ju atsiradimo...kiek ieskojau tai presuotu isties mazas pasirinkimas...Paskutinius kelis menesius jau nebeziuriu, nes perejau prie visokiu BB ir CC ,bet nemanau,kad situacija pasikeite.
QUOTE(EWI @ 2013 09 25, 08:18)
As jau nemazai metu naudoju mineralines,nuo pirmuju ju atsiradimo...kiek ieskojau tai presuotu isties mazas pasirinkimas...Paskutinius kelis menesius jau nebeziuriu, nes perejau prie visokiu BB ir CC ,bet nemanau,kad situacija pasikeite.
Aš taip pat, odai tinka ir patinka, nenoriu nieko keisti, todėl ir presuotos ieškau normalios sudėties. Vakar prasiėjau ir visgi išsirinkau tokią. Bandžiau dar Sante, bet ant odos Dr. Hauschka geriau atrodė, žiūrėsim kaip bus ilgiau panaudojus
QUOTE(Kopka @ 2013 09 25, 12:07)
Aš taip pat, odai tinka ir patinka, nenoriu nieko keisti, todėl ir presuotos ieškau normalios sudėties. Vakar prasiėjau ir visgi išsirinkau tokią. Bandžiau dar Sante, bet ant odos Dr. Hauschka geriau atrodė, žiūrėsim kaip bus ilgiau panaudojus
Aprasymas grazus,kai isbandysite parasykite atsiliepima Galimas dalykas,kad ir man prireiks ziema papildomai mineralines pudros nes nuo salcio greitai raudona darausi todel BB ir CC gali nebeuztekti ir prireiks papildomo kazko
Jei kam idomu isbandziau Elizabeth Arden mineraline pudra apie kuria minejau anksciau:
Gerai laiko matiskuma, lengva
Jei reikia didelio maskavimo gali pritrukt, bet jei uztenka medium ar light bus super
Gerai laiko matiskuma, lengva
Jei reikia didelio maskavimo gali pritrukt, bet jei uztenka medium ar light bus super