QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 03 09, 12:22)
Galima, dar geriau pamaišyt su saulėgrąžų aliejum, ir masažuoti būtinai taip kad strijios susiglaustų - netemptį jokiu būdu skresai, nes tik didės, o švelniai suspaudžiant, sužnybiant, patrinant glausti jas, tik taip strijas bet kur masažuoti galima.
Aciu jums uz paaiskinima, buciau masazavusi skersai
O kodel butent su saulegrazu aliejumi? Kokia jo nauda siuo atveju?
Papildyta:
QUOTE(Agnyte Jank @ 2013 03 09, 13:18)
Atradau sia tema,nuostabi:) del striju norejau pasidalint. Kai laukiausi, nuo 4men pradejau teptis makadamiju aliejumi,kas kart po duso dar dregna oda.bet viska tepiau,ne tik galimas striju vietas bet ir veida,kakla-viska. Nepakeiciamas is tikruju.. nei vienos strijos taip ir neislindo net.esu kudute,priaugus buvau apie 15kg panasiai.pilvas didziulis buvo.. tikiu situo aliejumi.nes seimos moterims visom ir daug striju like.o as apsiejau svariai visiskai
tepiau ir po gimdymo apie 4 mesesius. Susitrauke pilnai pilvas po menesio laiko. Nezinau ar del aliejaus,bet manau prisidejo:) rekomenduociau visom:) praejo jau 1.5 metu,bet sitas aliejus is mano naudojamu nesitraukia
Del striju ir as noriu paantrinti, visa nestuma naudojau naturalia priemone su
cacao butter ir
vitamin E. Saziningai tepiau deja tik pilva, o krutines netepiau. Kadangi buvo siltas metu laikas, man buvo nesmagu tas liekantis lipnumas ant krutines, tad pamaniau, ai, maza ta mano krutine, nieko neatsitiks
Nestumo metu priaugau 25kg, ir ka jus manote...ant pilvo neturiu nei vienos strijos, o krutine...
Jau nestumo gale pastebejau, kad pradeda krutyse strijos atsirasti, pradejau tepti, bet ka jau padesi, kai susigriebiau likus dviems savaitems iki gimdymo...Pagimdzius pirmomis dienomis, kai krutys issipucia kaip balionai, visos nuejo strijomis...
Taip kad pati kalta, o kitoms rekomenduoju saziningai teptis tam skirtomis priemonemis