Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(Flossy Lady @ 2013 03 04, 15:51)
Merginos, man vienas klausimelis iskilo, jei tarkim vietoj varnalesu aliejaus plaukams stiprinti  naudociau varnalesu saknu nuovira skalavimui, ar butu koks nors skirtumas? Ar visdelto aliejus geriau? Esu girdejusi, kad rusiskas varnalesu aliejus nera geras, bet gal tai netiesa?  g.gif

skalaujant neilgai ant galvos užsilaiko, o aliejų galima ir kelias valandas palaikyt
aš į keleto tinkamų plaukams aliejų mišinį įpilu varnalėšų ekstrakto, perku tokį
http://www.iherb.com...l-oz-30-ml/5247
na, dar ir dilgėlių, ir apynių dar ekstrakto pilu smile.gif
manau, kad gal ekstraktas koncentruotas, labai daug nereikia, o ir atitinkami aliejai gerai... mišinys iš vis jėga smile.gif
bet čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau miniuka sito aliejaus ir man labai patinka
user posted image
sudetis jojobu, migdolu, saltalankiu, mandarinu, nakvisu aliejai ir vitaminas E. maisau nakciai su kremu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 03 04, 21:47)
Nusipirkau miniuka sito aliejaus ir man labai patinka
user posted image
sudetis jojobu, migdolu, saltalankiu, mandarinu, nakvisu aliejai ir vitaminas E. maisau nakciai su kremu wub.gif  wub.gif  wub.gif

O jusu koks odos tipas? Nekemsa poru? smile.gif
Papildyta:
Dar iskilo neaiskumas smile.gif uzsisakiau ersketroziu aliejaus ir planuoju ji naudot krutinei, nes matau kad zindymas man neapsieis be pasekmiu doh.gif gal dar ir strijas pasviesins g.gif zodziu, ar galima ji masazuoti gryna i dregna oda?
Atsakyti
Galima, dar geriau pamaišyt su saulėgrąžų aliejum, ir masažuoti būtinai taip kad strijios susiglaustų - netemptį jokiu būdu skresai, nes tik didės, o švelniai suspaudžiant, sužnybiant, patrinant glausti jas, tik taip strijas bet kur masažuoti galima. 4u.gif
Atsakyti
Atradau sia tema,nuostabi:) del striju norejau pasidalint. Kai laukiausi, nuo 4men pradejau teptis makadamiju aliejumi,kas kart po duso dar dregna oda.bet viska tepiau,ne tik galimas striju vietas bet ir veida,kakla-viska. Nepakeiciamas is tikruju.. nei vienos strijos taip ir neislindo net.esu kudute,priaugus buvau apie 15kg panasiai.pilvas didziulis buvo.. tikiu situo aliejumi.nes seimos moterims visom ir daug striju like.o as apsiejau svariai visiskai thumbup.gif tepiau ir po gimdymo apie 4 mesesius. Susitrauke pilnai pilvas po menesio laiko. Nezinau ar del aliejaus,bet manau prisidejo:) rekomenduociau visom:) praejo jau 1.5 metu,bet sitas aliejus is mano naudojamu nesitraukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė/Ramutė @ 2013 03 09, 12:22)
Galima, dar geriau pamaišyt su saulėgrąžų aliejum, ir masažuoti būtinai taip kad strijios susiglaustų - netemptį jokiu būdu skresai, nes tik didės, o švelniai suspaudžiant, sužnybiant, patrinant glausti jas, tik taip strijas bet kur masažuoti galima. 4u.gif

Aciu jums uz paaiskinima, buciau masazavusi skersai doh.gif
O kodel butent su saulegrazu aliejumi? Kokia jo nauda siuo atveju? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnyte Jank @ 2013 03 09, 13:18)
Atradau sia tema,nuostabi:) del striju norejau pasidalint. Kai laukiausi, nuo 4men pradejau teptis makadamiju aliejumi,kas kart po duso dar dregna oda.bet viska tepiau,ne tik galimas striju vietas bet ir veida,kakla-viska. Nepakeiciamas is tikruju.. nei vienos strijos taip ir neislindo net.esu kudute,priaugus buvau apie 15kg panasiai.pilvas didziulis buvo.. tikiu situo aliejumi.nes seimos moterims visom ir daug striju like.o as apsiejau svariai visiskai  thumbup.gif  tepiau ir po gimdymo apie 4 mesesius. Susitrauke pilnai pilvas po menesio laiko. Nezinau ar del aliejaus,bet manau prisidejo:) rekomenduociau visom:) praejo jau 1.5 metu,bet sitas aliejus is mano naudojamu nesitraukia  thumbup.gif

Del striju ir as noriu paantrinti, visa nestuma naudojau naturalia priemone su cacao butter ir vitamin E. Saziningai tepiau deja tik pilva, o krutines netepiau. Kadangi buvo siltas metu laikas, man buvo nesmagu tas liekantis lipnumas ant krutines, tad pamaniau, ai, maza ta mano krutine, nieko neatsitiks blush2.gif Nestumo metu priaugau 25kg, ir ka jus manote...ant pilvo neturiu nei vienos strijos, o krutine... doh.gif Jau nestumo gale pastebejau, kad pradeda krutyse strijos atsirasti, pradejau tepti, bet ka jau padesi, kai susigriebiau likus dviems savaitems iki gimdymo...Pagimdzius pirmomis dienomis, kai krutys issipucia kaip balionai, visos nuejo strijomis... schmoll.gif Taip kad pati kalta, o kitoms rekomenduoju saziningai teptis tam skirtomis priemonemis smile.gif
Atsakyti
Tikrai verta nepatinget:) o lipnumas nuo to tepalo budavo? nuo makadamiju riesutu aliejaus tai likdavo labai maloni oda.ir kvapas nieko,nors ne visiem patinka ax.gif bet galima kvapa nesunkiai pagerinti eter.alieju pagalba:)
Atsakyti
QUOTE(Agnyte Jank @ 2013 03 09, 14:24)
Tikrai verta nepatinget:) o lipnumas nuo to tepalo budavo? nuo makadamiju riesutu aliejaus tai likdavo labai maloni oda.ir kvapas nieko,nors ne visiem patinka  ax.gif  bet galima kvapa nesunkiai pagerinti eter.alieju pagalba:)

nestuke.gif ir maitinancios turetu atsargiai rinktis eterinius 4u.gif kvapu namu puslapi buvo apie tai labai nemazai info bet dabar nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte Jank @ 2013 03 09, 15:24)
Tikrai verta nepatinget:) o lipnumas nuo to tepalo budavo? nuo makadamiju riesutu aliejaus tai likdavo labai maloni oda.ir kvapas nieko,nors ne visiem patinka  ax.gif  bet galima kvapa nesunkiai pagerinti eter.alieju pagalba:)

Taip, sioks toks lipnumas budavo, gal nelaukdavau, kol susigers ir eidavau miegoti smile.gif nors siaip Burt's bees man labai patiko smile.gif
Atsakyti
Gal kas esat bandžiusios šitą?
https://www.uogauoga...a8dc4c5ac4b.jpg

AVIEČIŲ SĖKLŲ ALIEJUS
Priešuždegiminis, regeneruojamasis, apsaugantis aliejus jautriai odai.

Papasakokit kokie Jūsų atsiliepimai?
Gal pigesnių variantų yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 kovo 2013 - 19:45
O kokiu tikslu norite naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 03 10, 17:14)
O kokiu tikslu norite naudoti?

Ant veido ir kūno dažnokai būna tai spuogiukų, tai išsausėjimų kaip egzemų.
Atsakyti