Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(goccia @ 2013 02 23, 09:18)
Nesakau, kad aliejines kaukes tai blogis. Tiesiog niekad nebandziusios tegu iskart daznai nedaro.Reikia paziuret ar plaukams tiks. As tikrai ne viena ir ne du aliejus bandziau, bet man geriau pasiteisino kauke su vandenine dalim ax.gif

Gal galima plačiau, apie tą kaukę su vandenine dalim? blush2.gif Pirmą kartą girdžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2013 02 23, 21:32)
Gal galima plačiau, apie tą kaukę su vandenine dalim? blush2.gif Pirmą kartą girdžiu smile.gif

pati darausi balzama. Jame daug visokiu geriu prikraunu. Nes tikrai yra labai daug geru plaukams priedu, kurie tirpus vandenyje, o ne aliejuje. Tai kai noriu kaukes uzsitepu ir pavaikstau pries plovima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 23, 22:19)
pati darausi balzama. Jame daug visokiu geriu prikraunu. Nes tikrai yra labai daug geru plaukams priedu, kurie tirpus vandenyje, o ne aliejuje. Tai kai noriu kaukes uzsitepu ir pavaikstau pries plovima wink.gif

Gal galite bent keletą priedų parašyti? blush2.gif
Pasidariau aliejaus kaukę, išploviau, plaukai buvo labai švelnūs, bet žymiai greičiau susiriebalavo, matyt netinka jiems g.gif
Atsakyti
O kiek kartu su sampunu plovet? As kol savo gaurus isplaudavau po aliejines kaukes, kad butu jau svarus, tris kart reikdavo sampuno det! Todel ir atsisakiau tokiu kaukiu.
I balzama, kuri panaudoju ir kaip kauke visad dedu keramidu, fitokeratinu, pantenolio, silko. O kitus priedus keiciu.
Atsakyti
Ploviau du kartus. Matyt mažai. Bet jeigu plaunant po tris kartus ar daugiau, tai kažkaip tirkai kad gal nelabai verta unsure.gif
O kur perkate tuos priedus į balzamą? ax.gif Gal kokią nuorodą galima?
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2013 02 24, 14:40)
Ploviau du kartus. Matyt mažai. Bet jeigu plaunant po tris kartus ar daugiau, tai kažkaip tirkai kad gal nelabai verta unsure.gif 
O kur perkate tuos priedus į balzamą? ax.gif  Gal kokią nuorodą galima?

http://www.supermama...howtopic=899911
pirmam puslapi daug info 4u.gif
paskui jau reikia pastovai sekti skaityti tema kad suzinotumet daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galinti @ 2013 02 24, 15:40)
O kur perkate tuos priedus į balzamą? ax.gif  Gal kokią nuorodą galima?

Nezinau, gal kitom merginom uztenka poros kartu. Gal jums parasys dar kuri mergina. Man po dvieju kartu sampuno dar nebudavo issiplove. Po triju jau budavo svarus, bet kaip esu rasius, tai pasausino plauka.Mano plaukai iki liemens, ju daug.Kieno trumpi, tai gal lengviau issiplauna.
Del balzamo jums zydrem jau idejo nuoroda kitos temos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 02 24, 15:45)
Nezinau, gal kitom merginom uztenka poros kartu. Gal jums parasys dar kuri mergina. Man po dvieju kartu sampuno dar nebudavo issiplove. Po triju jau budavo svarus, bet kaip esu rasius, tai pasausino plauka.Mano plaukai iki liemens, ju daug.Kieno trumpi, tai gal lengviau issiplauna.
Del balzamo jums zydrem jau idejo nuoroda kitos temos wink.gif

gal tiesiog aliejus netinkamas buvo g.gif mano plaukams netiko kokosu aliejus, avokadų aliejus labai sausino plaukus, buvo šiurkštus ir jokio poveikio nemačiau, bet kanapių, argano, linų sėmesų aliejai man tinka ir patinka, išsiplaunu galva per du kartus, net ir vieno pakaktu bet kad būčiau tikra praplaunu dar kart, mano plaukai sausi, šiaušiasi tai jiems drėkinimo tikrai reikia, gal plaukui kuris riebus ir netiktu, bet reikia ieškoti ir bandyti. Sudomino jūsų kaukės reisk daugiau apie tai pasiskaityti
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 02 24, 18:43)
gal tiesiog aliejus netinkamas buvo g.gif mano plaukams netiko kokosu aliejus, avokadų aliejus labai sausino plaukus, buvo šiurkštus ir jokio poveikio nemačiau, bet kanapių, argano, linų sėmesų aliejai man tinka ir patinka, išsiplaunu galva per du kartus, net ir vieno pakaktu bet kad būčiau tikra praplaunu dar kart, mano plaukai sausi, šiaušiasi tai jiems drėkinimo tikrai reikia, gal plaukui kuris riebus ir netiktu, bet reikia ieškoti ir bandyti. Sudomino jūsų kaukės reisk daugiau apie tai pasiskaityti

Oi as isbandziau daug alieju ir ju musiniu, bet visus sunku is mano plauku isplaut. Kokosai tai iskart patys pirmi atkrito. Net truputelio ju i musunius negaledavau det. Tokie aliejai kaip kanapes, linu semenys, dygminai geriau buvo (jie turi maziau sociuju rugsciu, tai lengviau isplaut), bet vistiek plaudavau triskart. O plaukai mano nemanau, kad riebus (plaunu kas 4d.) Butent del to, kad norejau ne tik maitinimo, bet ir drekinimo pasirinkau kaukes balzamo tipo 4u.gif i balzamo sudeti taip pat negaliu itraukt kokoso, jis mano plaukams kaip koks priesas. O va kunui po duso jis super. Nors kitos merginos ir plaukams giria...
Atsakyti
Plaukams išbandžiau argano aliejų. Aš jį pradėjau dievinti thumbup.gif Plaukai švelnučiai, nereikia man plauti 3 kartų, kad išsiplautų. Užtenka 1-2 kartų. Dar įsilašinu ylang ylang eterinio aliejaus, tai ir kvapas mielas wink.gif
Atsakyti
sveikos. radau akcija su siuo argano aliejumi. kaip manot, ar tikrai cia ne š, tikrai nerafinuotas ir naturalus? g.gif
http://kartu.lt/akci...turalios-idejos
gal kuri esat pirkusi toki?
Atsakyti
Merginos, man vienas klausimelis iskilo, jei tarkim vietoj varnalesu aliejaus plaukams stiprinti naudociau varnalesu saknu nuovira skalavimui, ar butu koks nors skirtumas? Ar visdelto aliejus geriau? Esu girdejusi, kad rusiskas varnalesu aliejus nera geras, bet gal tai netiesa? g.gif
Atsakyti