QUOTE(vienintelė @ 2013 02 24, 18:43)
gal tiesiog aliejus netinkamas buvo
mano plaukams netiko kokosu aliejus, avokadų aliejus labai sausino plaukus, buvo šiurkštus ir jokio poveikio nemačiau, bet kanapių, argano, linų sėmesų aliejai man tinka ir patinka, išsiplaunu galva per du kartus, net ir vieno pakaktu bet kad būčiau tikra praplaunu dar kart, mano plaukai sausi, šiaušiasi tai jiems drėkinimo tikrai reikia, gal plaukui kuris riebus ir netiktu, bet reikia ieškoti ir bandyti. Sudomino jūsų kaukės reisk daugiau apie tai pasiskaityti
Oi as isbandziau daug alieju ir ju musiniu, bet visus sunku is mano plauku isplaut. Kokosai tai iskart patys pirmi atkrito. Net truputelio ju i musunius negaledavau det. Tokie aliejai kaip kanapes, linu semenys, dygminai geriau buvo (jie turi maziau sociuju rugsciu, tai lengviau isplaut), bet vistiek plaudavau triskart. O plaukai mano nemanau, kad riebus (plaunu kas 4d.) Butent del to, kad norejau ne tik maitinimo, bet ir drekinimo pasirinkau kaukes balzamo tipo
i balzamo sudeti taip pat negaliu itraukt kokoso, jis mano plaukams kaip koks priesas. O va kunui po duso jis super. Nors kitos merginos ir plaukams giria...