Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

QUOTE(goccia @ 2013 07 03, 06:10)

Aš pati asmeniškai turiu reikalų su medicina ir farmacija, taigi..
Bent vidutinės? Na aš su tokiais dar nesusidūriau, tai negaliu pasakyti čia tiesą sakote, ar ne. Galima visada apsilankyti gamintojo puslapyje taip pat, geriausiu atveju išbandyti skirtingus preparatus ir patikrinti veiksmingumą, bet tikrai būna puikių piliulių su puikios kokybės aliejumi viduje.
Kur kokybę aliejuko patikrinti lengviau, čia jau kitas klausimas smile.gif Niekur neaiški kokybė, mausto žmones, kas tik netingi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 03 liepos 2013 - 22:52
QUOTE(Emixsit @ 2013 07 03, 23:50)
Aš pati asmeniškai turiu reikalų su medicina ir farmacija, taigi..
Bent vidutinės? Na aš su tokiais dar nesusidūriau, tai negaliu pasakyti čia tiesą sakote, ar ne. Galima visada apsilankyti gamintojo puslapyje taip pat, geriausiu atveju išbandyti skirtingus preparatus ir patikrinti veiksmingumą, bet tikrai būna puikių piliulių su puikios kokybės aliejumi viduje.
Kur kokybę aliejuko patikrinti lengviau, čia jau kitas klausimas  smile.gif Niekur neaiški kokybė, mausto žmones, kas tik netingi  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tad as uz gryna produkta, nes ten paemei ir iskart patikrinai mirksiukas.gif Kiekvienas pasirenka tai kas jam priimtiniau 4u.gif
Tiesa sakant as ir pagalvojau, kad jus irgi is tos srities. 4u.gif Zmones susije su sia sritim labai daznai pirmenybe teikia piliulems, o ne naturaliems budams. Taip juk lengviau. wink.gif Cia as ne del kazkokiu pykciu. 4u.gif Namie toki turiu ir giminej tokiu ne vienas. Ziuri i mane kaip i trenkta, galva kraipo kai zoliu kruvas namo tempiu ar susirgus issitraukiu eteriniu alieju dezute biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniai perskaityti puslapiai labai išgyrė nakvišų aliejaus vartojimą į vidų. Seniai knietėjo pačiai pabandyt. Gal pasidalintumėte informacija kaip teisingai reikėtų vartoti? Nes viena ausim esu girdėjus, kad geriausiai ryte ant tuščio skrandžio, o va jau kažkur kitur skaitau, kad ant tuščio negalima ir būtina užgerti arbata ar užkąst. Taip kaip geriau iš tiesų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 07 04, 06:14)
drinks_cheers.gif Tad as uz gryna produkta, nes ten paemei ir iskart patikrinai mirksiukas.gif Kiekvienas pasirenka tai kas jam priimtiniau 4u.gif 
Tiesa sakant as ir pagalvojau, kad jus irgi is tos srities.  4u.gif Zmones susije su sia sritim labai daznai pirmenybe teikia piliulems, o ne naturaliems budams. Taip juk lengviau. wink.gif Cia as ne del kazkokiu pykciu. 4u.gif  Namie toki turiu ir giminej tokiu ne vienas. Ziuri i mane kaip i trenkta, galva kraipo kai zoliu kruvas namo tempiu ar susirgus issitraukiu eteriniu alieju dezute biggrin.gif

Kad patikrinti kokybę reikia būti jau prakutusiai, turėti patirties, o ji ateina tik per laiką, vis mėginant įvairių gamintojų gaminius, tuo met tik galima nuspręsti apie kokybę smile.gif
Aš neteikiu pirmenybę tam, tik sakiau, kad tai yra paprasčiau, ir dažnai piliulėse būna dar papildomų mikro/makro elementų, kurių negauname užtektinai su maistu ar gerdami tik gryną aliejuką. Klystate, kad farmacininkai teikia pirmenybę vaistams, aš pati kai skauda galvą, nepuolu jų gerti, niekada nemėgau vaistų, geriau atsigeriu vandens ir paguliu, nors paradoksas, dirbu su vaistais biggrin.gif
Nėra čia pykčių, tik diskutuojam 4u.gif

O kas į temą, nes truputėli nukrypom, dabar naudoju avokadų aliejuką veidui, labai patinka, juo tepuosi vakare, taip siekdama pamaitinti odą. smile.gif
Atsakyti
Koks aliejus - jojobos, kokosų, alyvuogių ar dar koks - labiausiai tinka skilinėjantiems plaukų galiukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 07 04, 18:34)
Koks aliejus - jojobos, kokosų, alyvuogių ar dar koks - labiausiai tinka skilinėjantiems plaukų galiukams?  4u.gif

Man kokosų sausino galiukus, jojobos naudojau tik veidui, dėl plaukų negaliu nieko pasakyti. Dabar naudoju argano, kol kas patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Sakykit, o ar aliejines kaukes plaukams neitakoja kaipnors dazytu plauku spalvos?
Na ar nepastebejote, kad tarkim greiciau nusiplauna spalva ir pan.? Gal geriau vengti tokio "patepliojimju" jei nori islaikyti ilgiau spalva? g.gif
Gal nusisneku, nezinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 07 07, 15:07)
Sakykit, o ar aliejines kaukes plaukams neitakoja kaipnors dazytu plauku spalvos? 
Na ar nepastebejote, kad tarkim greiciau nusiplauna spalva ir pan.? Gal geriau vengti tokio "patepliojimju" jei nori islaikyti ilgiau spalva?  g.gif
Gal nusisneku, nezinau. doh.gif

mano dažyti, kartais pasitepu alyvuogiu aliejumi pusvalandį prieš plaudama plaukus, tai pastebiu, kad vanduo su aliejumi nubėga toks vos rusvas g.gif
kaip jūs tepates aliejaus kaukes nakčiai? smile.gif prieš kelis mėnesius tepdavaus linų sėmenų aliejumi šaknis, o per visą plauko ilgi alyvuogių aliejumi, prisidengdavau maišeliu ir eidavau miegot, taip pora sykių per savaitę, bet plaukai vos ne sruogom pradėjo slinkt, bei trupėti pats plaukas doh.gif nežinau ar čia sutapimas, bet nutraukus, viskas apsiramino.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 07 07, 05:19)
mano dažyti, kartais pasitepu alyvuogiu aliejumi pusvalandį prieš plaudama plaukus, tai pastebiu, kad vanduo su aliejumi nubėga toks vos rusvas g.gif
kaip jūs tepates aliejaus kaukes nakčiai? smile.gif prieš kelis mėnesius tepdavaus linų sėmenų aliejumi šaknis, o per visą plauko ilgi alyvuogių aliejumi, prisidengdavau maišeliu ir eidavau miegot, taip pora sykių per savaitę, bet plaukai vos ne sruogom pradėjo slinkt, bei trupėti pats plaukas doh.gif nežinau ar čia sutapimas, bet nutraukus, viskas apsiramino.

Hmm..idomiai. g.gif
Tepdavau nakciai: saknis itrindavau gerai varnalesu aliejum, o per visa ilgi - alyvuogiu ar koksu. Supindavau standzia kasa ar kuoduka ir eidavau miegot be maisiuko. Pagalves uzvalkala pasikeisdavau paskui, nors nelabai ir "issimozodavo". ax.gif Ryte issiplaudavau.

Kai nustos slinkti ir vel noresiu atsiaugint - bandysiu vel ta pati plana, kuris pasiteisino kai norejau atsiaugint plaukus po pirmo pogimdyvinio slinkimo. Taigi tokios kaukes, itrinimai man laaabai paskatino plauku augima, o ir jie buvo zymiai sveikesni, gyvybingesni. (Na dar zinoma turbut prisidejo papildu gerimas.)

Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 02, 23:44)
perkuosi ten tuos vokiškus aliejus tamsiuose buteliukuose, tai jie labai geros kokybės.

kur perkate?
--------

Kvapų namai

QUOTE(goccia @ 2013 07 04, 07:14)
Tiesa sakant as ir pagalvojau, kad jus irgi is tos srities.  4u.gif Zmones susije su sia sritim labai daznai pirmenybe teikia piliulems, o ne naturaliems budams. Taip juk lengviau. wink.gif Cia as ne del kazkokiu pykciu. 4u.gif  Namie toki turiu ir giminej tokiu ne vienas. Ziuri i mane kaip i trenkta, galva kraipo kai zoliu kruvas namo tempiu ar susirgus issitraukiu eteriniu alieju dezute biggrin.gif

Nesutinku. As esu iš tos srities, mūsų šeima vaistus vartoja išimtinais atvejais, labai retai. Daug skaitom, domimės, turim pakankamai teisingos info - esame sveiki, stiprūs, užsigrūdinę smile.gif
Tie žmonės, manau, ir nesusiję su medicina vartotų daug chemijos.
Atsakyti
koks aliejus geriausiai tiktu akiu makiazui valyti? bandziau su avokadu, bet man ziauriai grauzia akis, reikia kazko kito, bet bijau pirkt aklai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 08 14, 20:19)
koks aliejus geriausiai tiktu akiu makiazui valyti? bandziau su avokadu, bet man ziauriai grauzia akis, reikia kazko kito, bet bijau pirkt aklai smile.gif

Pabandykit abrikosų kauliukų aliejų. Jis labai švelnus, lengvas, gerai nuvalo akių makiažą ir dar pamaitina akių sritį.
Atsakyti