Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

gal galėtumėte patarti, koks aliejus tinka tepti ant drėgnų, išplautų plaukų vietoj silikoninio aliejuko? Bet kad neapsunkintų ir nesuriebalintų plaukų? Tepčiau plaukų galiukus, mano plaukai dažyti, ploni.
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2013 07 01, 10:47)
gal galėtumėte patarti, koks aliejus tinka tepti ant drėgnų, išplautų plaukų vietoj silikoninio aliejuko? Bet kad neapsunkintų ir nesuriebalintų plaukų? Tepčiau plaukų galiukus, mano plaukai dažyti, ploni.

Aš plaukų galiukus mėgstu patepti lašeliu sezamo sėklų aliejaus, jis labai lengvas ir neapsunkina plaukų.
Atsakyti
Gal yra isbandziusiu EMU ALIEJU plaukams ir kunui. Labai domintu atsiliepimai, nes sis aliejus mano pirkiniu sarase pirmas:), labai daug geru dalyku apie ji prirasyta, idomu butu isgirsti isbandziusiu nuomone:).
Papildyta:
QUOTE(Tik$a @ 2013 07 01, 07:47)

As dar dregnus galiukus patepu su trupuciu Argano aliejum, man gerai isigeria, bet mano plaukai nera ploni, tai neatrodo sukrite, gal ploniems ir butu per sunkus...
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 06 30, 18:52)
Beje naudojau maitindama dukryte. Jei gerai pamenu (pries gerdama domejausi, bet vistik jau metai praejo), tai maitinanciom galima nakvisu preparatus naudoti.

Oi, aciu! Visur ieskojau info del galima/negalima nakvisu alieju gert maitinancioms, bet neradau. doh.gif O jau sulaukiau pirmuju mmm ir BAISAUS PMS, beigi plauku bukle ir odos ne is geriausiu, tad vis knieti vel pradet gert nakvisas. ax.gif
Atsakyti
Kvailokas, man atrodo, pasakymas, kad nežinia kas gali būti tose kapsulėse, gal rafinuotas aliejus. Taigi sudėtis nėra kažkokia konfidenciali paslaptis. biggrin.gif
Gerti kapsules, tiesiog yra paprasčiau, jose + dar būna kitų organizmui reikalingų dalykų, jeigu moki analizuoti - teisingas išsirenki. Didžiausias jų minusas tiesiog vienas - jos kainuoja gerokai daugiau negu nusipirkti natūralų 100 proc. aliejuką wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emixsit: 02 liepos 2013 - 17:17
Parasiau, kad nezinia koks aliejus kalbedama ne tik apie tai kad rafinuotas ar ne, bet ir apie aliejaus lokybe. Sudeti parasius nerfinuotas, tai dar nereiskia, kad tikrai geras. Rudugy taip pat nerafinuotu aliejai, bet savo kvapu, konsistencija tikrai skiriasi nuo kokybisku alieju.
Atsakyti
O kaip Sveikų produktų aliejai, ar geros kokybės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mairux: 02 liepos 2013 - 20:49
QUOTE(Tik$a @ 2013 07 01, 10:47)

Patinka kamelijų aliejus, neapsunkina drinks_cheers.gif
Mano dažyti, nėra labai vešlūs, sveiki, blizgantys plaukučiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 07 02, 19:29)
Parasiau, kad nezinia koks aliejus kalbedama ne tik apie tai kad rafinuotas ar ne, bet ir apie aliejaus lokybe. Sudeti parasius nerfinuotas, tai dar nereiskia, kad tikrai geras. Rudugy taip pat nerafinuotu aliejai, bet savo kvapu, konsistencija tikrai skiriasi nuo kokybisku alieju.

Rašomi yra lotyniški pavadinimai, taigi jeigu tikrai norėsite ir pasidomėsite, internetas pilnas informacijos, nereiks mokslinių žinynų. Aišku, kas norės terliotis tiek, bet esmė yra galimybę pilnai ištirti naudojamų preparatų sudėtį jeigu norima smile.gif
QUOTE(mairux @ 2013 07 02, 20:48)

turėjau kokosų, man pasirodė gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2013 07 02, 20:48)

perkuosi ten tuos vokiškus aliejus tamsiuose buteliukuose, tai jie labai geros kokybės.

QUOTE(Intrinsa @ 2013 07 02, 21:16)
Patinka kamelijų aliejus, neapsunkina  drinks_cheers.gif

kur perkate?
--------
prisiskaičius, irgi bandžiau gerti nakvišų al kapsules, bet jau mane taip išbėrė, kad net nežinau, ar verta duoti dar vieną šansą g.gif gal nuo gryno būtų kitaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 07 02, 23:13)
Rašomi yra lotyniški pavadinimai, taigi jeigu tikrai norėsite ir pasidomėsite, internetas pilnas informacijos, nereiks mokslinių žinynų. Aišku, kas norės terliotis tiek, bet esmė yra galimybę pilnai ištirti naudojamų preparatų sudėtį jeigu norima smile.gif
turėjau kokosų, man pasirodė gera  smile.gif

Ne lotyniskam pavadinimus esme, jau parasiau praeitoj zinutej - nezinot kokios kokybes ten aliejus. Rudugy, rusiskose butliukuose pas bobutes turguje, SP, KN, Akomoj ir kitur, visur tas pats pavadinimas -lot. Oenothera biennis . O aliejus tikrai skiriasi 4u.gif Farmacininkai nori kuo daugiau uzdirbti (farmacija labai didelis verslas Vyras medikas tad apie farmacijos ir medicinos versla tikrai zinau gerai). Tikrai nededa pacio kokybiskiausio aliejaus. Jei kapsulese bent vidutines kokybes aliejus, tai jau gerai. Imdama gryna alieju galite pati ivertinti jo kokybe 4u.gif Kadangi aliejus perku ne tik maistui, bet ir visoms kosmetinems priemonems, muilams ir pan, tai tikrai turiu nemazai patirties su jais ir visi inci suprantami (ne tik alieju pavadinimai, bet ir visi priedai, stabilizarotiai, konservantai ir pan.) mirksiukas.gif

QUOTE(Elle_ @ 2013 07 02, 23:44)
--------
prisiskaičius, irgi bandžiau gerti nakvišų al kapsules, bet jau mane taip išbėrė, kad net nežinau, ar verta duoti dar vieną šansą g.gif gal nuo gryno būtų kitaip? unsure.gif

Gali buti, kad jums nakvisos netiko, bet as pabandyciau gryna alieju, nes kapsulese ne grynas. Galejo isberti nuo to, is ko pati kapsule padaryta 4u.gif
Taip aliejus ne is skaniausiu. Nors as isgerdavau (zuvu taukai man asmeniskai slykstesni), bet kaip anksciau rasiau negaliu vartoti jokio aliejaus vieno, skrandis sustoja, tai pasiimdavau duonos gabaliuka, uzsipildavau alieju ir suvalgydavau. Taip skrandis nepyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 03 liepos 2013 - 06:12
Merginos, gal patarsit koki alieju nusipirkti pagerti, nes pati niekaip neapsisprendziu: jau kuri laika rytais keliantis labai skauda raumenis, traska koju sanariai, pablogejo veido odos bukle, del plauku ir nagu bedu dar nera, bet:(...Nezinau ka pasirinkt- zuvu taukus, linu semenu ar nakvisu alieju, ka jus patartumet?
Atsakyti