Sveikos,
noriu pasidalinti savo ispudziais apie Argano alieju
zodziu, turiu sausa oda ir kasdien sunaudoju nemazia kremuku... Naudojau ir kokoso alieju, bet jis per riebus, naudojau ir abrikosu alieju, mikdolu ir t.t. bet mano naujausias atradimas - Arganas! nusipirkau 50 ml ekologikso aliejaus ir prasidejo jo pilstymas visur kur tik imanoma )) net i sampuna isipyliau ir nustebau, kad sukuojasi plaukai paprasciau, nesivelia, tuo paciu nepalieka riebumo...
ar kas nors naudoja Argano alieju?kokie ispudziai?
E
QUOTE(Elizarackauskiene @ 2013 06 20, 17:31)
Sveikos,
zodziu, turiu sausa oda ir kasdien sunaudoju nemazia kremuku... Naudojau ir kokoso alieju, bet jis per riebus, naudojau ir abrikosu alieju, mikdolu ir t.t. bet mano naujausias atradimas - Arganas! nusipirkau 50 ml ekologikso aliejaus ir prasidejo jo pilstymas visur kur tik imanoma )) net i sampuna isipyliau ir nustebau, kad sukuojasi plaukai paprasciau, nesivelia, tuo paciu nepalieka riebumo...
E
E
Kokį konkrečiai arganų aliejuką turite?
QUOTE(Elizarackauskiene @ 2013 06 20, 17:31)
zodziu, turiu sausa oda ir kasdien sunaudoju nemazia kremuku... Naudojau ir kokoso alieju, bet jis per riebus, ...
Kokosas per riebus?? Man kaip tik atvirkščiai, jis vienas skalsiausių, lengviausių aliejų, geriausiai įsigeriančių aliejų (aišku nepadauginus ir ant drėgnos odos, nes ant sausos jis kaip masažinis tinka labai)
Sveiki. Nusprendžiau ir aš "įsikišti" trumpai:
- kokosų aliejus nepakeičiamas man kaip kūno losjonas po prausimosi. Taip pat itin patinka kaip rankų kremas, nors po to mano vyriškis sako, kad viskas riebaluota, ką paliečiu Naudoju ilgai, skalsiai, kaip tik baigėsi ir eisiu pirkti dar iš SP.
- makadamijos ir jojobos aliejus pirkau seniai seniai is Rudugio, nebuvau pribrendus jų naudojimui, tai tik truputį pažaidžiau ir išmečiau dėl pasibaigusio galiojimo. Tiesa, gal ir gerai, nes dabar žinau, kad Rudugys, ne pati geriausia vieta pirkti...
- argano aliejų pirkau iš naturata.lt (Akamuti firmos), tikiu kad geras, brangokas, todėl gaila naudot Truputį "žaidžiu" su veido oda, bet man jis kiek per sunkus... Mano oda mėgsta tokią gaivą ir lengvumą (nežinau, ar suprasit, ką turiu omenyje )
Tai tokia mano maža patirtis. O dabar turiu klausimą:
Kokį aliejų geriausia vartoti "į vidų" norint pagerinti bendrą plaukų, nagų, odos ir viso organizmo būklę? Galvoju apie linų sėmenų arba moliūgų sėklų aliejus, o gal yra dar koks geresnis? Patarkite. Ačiū.
- kokosų aliejus nepakeičiamas man kaip kūno losjonas po prausimosi. Taip pat itin patinka kaip rankų kremas, nors po to mano vyriškis sako, kad viskas riebaluota, ką paliečiu Naudoju ilgai, skalsiai, kaip tik baigėsi ir eisiu pirkti dar iš SP.
- makadamijos ir jojobos aliejus pirkau seniai seniai is Rudugio, nebuvau pribrendus jų naudojimui, tai tik truputį pažaidžiau ir išmečiau dėl pasibaigusio galiojimo. Tiesa, gal ir gerai, nes dabar žinau, kad Rudugys, ne pati geriausia vieta pirkti...
- argano aliejų pirkau iš naturata.lt (Akamuti firmos), tikiu kad geras, brangokas, todėl gaila naudot Truputį "žaidžiu" su veido oda, bet man jis kiek per sunkus... Mano oda mėgsta tokią gaivą ir lengvumą (nežinau, ar suprasit, ką turiu omenyje )
Tai tokia mano maža patirtis. O dabar turiu klausimą:
Kokį aliejų geriausia vartoti "į vidų" norint pagerinti bendrą plaukų, nagų, odos ir viso organizmo būklę? Galvoju apie linų sėmenų arba moliūgų sėklų aliejus, o gal yra dar koks geresnis? Patarkite. Ačiū.
QUOTE(Ponichka @ 2013 06 29, 21:57)
Aš kurį laiką esu gėrusi moliūgų sėklų aliejų. Poveikio nepastebėjau beveik jokio - na gal tik truputį paskaistėjo oda, bet nežymiai. Man kur kas labiau patinka nakvišų aliejus, kurį pavartojus žymiai pagerėjo odos būklė, sumažėjo pavieniai bėrimai, sutvirtėjo nagai. Nesakau, kad geriant šį aliejų įvyko didžiausi stebuklai, tačiau jis man pasirodė visai veiksmingas
Taip nakvisos moterims tikrai gerai. Atkreipkit demesi, kad kai kur nakvisu aliejaus preparatai skiriami moterims negalincioms pastoti. Jis gerina reprodukcine funkcija. Tad jei nepageidaujamas nestumas - pasisaugokit
As aliejaus negaliu gerti net desertinio sausktelio. Ka jau kalbeti apie arbatini - skrandis sustoja. Cia mano asmenine beda. Bet nakvisas vartojau su duona. Tikslas buvo - nuraminti menesiniu skausmus. Vartojau gal apie du men. Padejo
As aliejaus negaliu gerti net desertinio sausktelio. Ka jau kalbeti apie arbatini - skrandis sustoja. Cia mano asmenine beda. Bet nakvisas vartojau su duona. Tikslas buvo - nuraminti menesiniu skausmus. Vartojau gal apie du men. Padejo
Man labai skiriasi argano aliejus. Esu turejus ji 2 rusiu. Vienos firmos argano aliejus Joliette, jam daznai taikomos nuolaidos akcijos atrakcijos per masiniu pirkimu portalus, bet argano alieju is Aromanatural.lt. Nezinau ka galvoti. Tas Joliette isvis neduoda tokio poveikio, kuris buvo naudojant antraji Gal jis skiestas? Raso, kad serfifikuotas ecosert. Kai naudojau alieju is aromanatural.lt, oda is pradziu ima valytis, kyla visi nesvarumai, ji kai kur rausta, paskui normalizuojasi. O sitas - tarsi tepciau koki kulinarini alyvuogiu. Gal turejot kas patirties?
Ponichka, tikrai rekomenduoju nakvisu alieju. Man jis praktiskai stebuklas. Pradejau gert tada, kada odos ir plauku bukle buvo tragiska. Geriau maziausiai 2-3menesius kol pastebejau ryskius rezultatus, tada dariau pertrauka ir vel grizau. Baigusi maitinti ketinu vel grizti. Nakvisos man LABAI padejo sumazinti PMS, taip pat visiskai sutvarke spuoguota oda (smakras), oda issilygino, "atjaunejo", ne tik veido - bet ir kuno oda tapo dregnesne, skaistesne. Plaukam naudojau aliejus ir trynimui, tai nezinau kiek grynai nakvisos padejo, taciau plaukai tikrai tapo daug blizgesni, sveikesni. (Siaip jie garbanoti, sausi).
Ačiū už idėjas. Prisiminiau, kai paskaičiau, jog mano mama geria nakvišų aliejaus kapsules (tokios ružavai baltam buteliuke) ir ji sako, kad tai vieninteliai papildai, kurie jai iš tiesų turi poveikį. Kažkada ginekologė išrašė, būtent moteriškoms bėdoms palengvinti, tai iki šiol naudoja su pertraukomis. Sako pagerėja visa bendra būsena, plaukai, nagai, oda... Tai aš dabar pagalvojau, jei gerti gryną, tai turėtų būti dar didesnis efektas... Juk tose kapsulėse neaišku kaip ten kas...
Iš tiesų, dar norėjau pasitikslinti, ar tik ne nakvišų aliejus yra super šlykštaus skonio ir kvapo?
Iš tiesų, dar norėjau pasitikslinti, ar tik ne nakvišų aliejus yra super šlykštaus skonio ir kvapo?
QUOTE(Ponichka @ 2013 06 30, 22:55)
Tai aš dabar pagalvojau, jei gerti gryną, tai turėtų būti dar didesnis efektas... Juk tose kapsulėse neaišku kaip ten kas...
Žinoma, kad geriant gryną galima sulauti didesnio efekto, nei geriant tabletes, kuriose dažniausiai dar kokių nors priedų būna Kiekvienas skonį supranta ir mėgsta/nemėgsta skirtingai, man nakvišų aliejus gal ir nėra super šlykštus, tačiau ir ne iš maloniųjų...
QUOTE(Ponichka @ 2013 06 30, 21:55)
Gėriau gryną nakvišų aliejų Šlykštynė, kankinausi kol pabaigiau, daugiau nenoriu
Kas kapsulese ideta tikrai negalite zinoti. Gal rafinuotas aliejus
Na taip skonis ne ismaloniausiu. Bet vartojama juk ne del skanumo, o del poveikio. Su menesiniu skausmais kankinausi daugiau nei 15metu. Tik su nuskausminamaisiais galedavau gyventi ir tai jausdavau. Pora menesiu pavartojau ir tfu tfu tfu jau apie metus nuskausminamuju namuose net nebera
Beje naudojau maitindama dukryte. Jei gerai pamenu (pries gerdama domejausi, bet vistik jau metai praejo), tai maitinanciom galima nakvisu preparatus naudoti.
Na taip skonis ne ismaloniausiu. Bet vartojama juk ne del skanumo, o del poveikio. Su menesiniu skausmais kankinausi daugiau nei 15metu. Tik su nuskausminamaisiais galedavau gyventi ir tai jausdavau. Pora menesiu pavartojau ir tfu tfu tfu jau apie metus nuskausminamuju namuose net nebera
Beje naudojau maitindama dukryte. Jei gerai pamenu (pries gerdama domejausi, bet vistik jau metai praejo), tai maitinanciom galima nakvisu preparatus naudoti.