Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Tai paaiškinkit kaip reikia į tą vonią pilti? Ištirpinti tai čia pašildyti? blush2.gif

Dabar turiu vynuogių kauliukų aliejų, neturiu kur konkrečiai jo naudoti, bet skaičiau, kad tiesiog stangrina odą, mažiną niežulį, šerpetojimą, tai tepu rankas juos vietoje rankų kremo. Labai greit susigeria, išvis nelieka jokio riebumo, žiūrėsiu ar bus kokios naudos (mano rankų oda sausa, vietomis problematiška, yra šerpetojimų) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 04 15, 00:24)
Tai paaiškinkit kaip reikia į tą vonią pilti? Ištirpinti tai čia pašildyti?  blush2.gif

Ne, ne pašildyti, o sumaišyti su pvz. su medumi, druska ar pienu ir tada pilti į vandenį. Aliejus juk su vandeniu nesusimaišo, tai tiesiog įpylus, vandens paviršiuje plaukios aliejaus ratilai.
Bent jau aš taip darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 04 15, 15:19)
Ne, ne pašildyti, o sumaišyti su pvz. su medumi, druska ar pienu ir tada pilti į vandenį. Aliejus juk su vandeniu nesusimaišo, tai tiesiog įpylus, vandens paviršiuje plaukios aliejaus ratilai.
Bent jau aš taip darau biggrin.gif

tai ka jus rasot, tai cia tradicinis eteriniu alieju skiedimas voniai.
Naudojant bazini alieju galima pasidaryti hidrofilini alieju. Bet as nedarau. Jei i vonia noriu det druskos, tai turiu pasidarius su aliejum ir eteriniais. Tada tokia ir dedu. O kai noriu tik aliejaus su eteriniais, tai saukste susimaisau, i vonia ipilu ir gerai tuo saukstu pamakaluoju ir iskart lipu. Aliejus apkimba iskart gulant kuna. Taip jau daugiau nei 10 metu darau. Nezinau gal profesionalai pasakytu kad negerai, bet man gerai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 15 balandžio 2013 - 15:13
QUOTE(goccia @ 2013 04 15, 16:13)
tai ka jus rasot, tai cia tradicinis eteriniu alieju skiedimas voniai.
Naudojant bazini alieju galima pasidaryti hidrofilini alieju. Bet as nedarau. Jei i vonia noriu det druskos, tai turiu pasidarius su aliejum ir eteriniais. Tada tokia ir dedu. O kai noriu tik aliejaus su eteriniais, tai saukste susimaisau, i vonia ipilu ir gerai tuo saukstu pamakaluoju ir iskart lipu. Aliejus apkimba iskart gulant kuna. Taip jau daugiau nei 10 metu darau. Nezinau gal profesionalai pasakytu kad negerai, bet man gerai ax.gif

Tai tinka ir baziniams aliejams. Man asmeniškai būtų labai nemalonu aplipt ta riebia plėvele įlipus į vandenį schmoll.gif todėl niekada gryno nepilu.
Atsakyti
Bet juk alieju ir naudojat voniai, kad jis isiskverbtu i oda, pamaitintu ja. Kaip isiskverbs nepatekes ant odos. Kai maudausi nejauciu jokios riebios pleveles rolleyes.gif gal todel kad nedaug pilu. Po tokios vonios (su aliejais ir EA ar su druska, aliejais ir EA) niekuo nesiprausiu, tiesiog islipu, nusisluostau tapsniukais ir viskas. Net niekuo teptis nebereikia smile.gif Merginos po duso tepasi kokosu ar kitais aliejais irgi noredamos pamaitinti oda. Tada man ant odos riebesnis jausmas, nei po vonios su trupuciu aliejaus 4u.gif
Bet cia kiekviena kaip pripranta, kaip jai patogiau, taip ir daro 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau aliejų su druska voniai. Labai labai patiko wub.gif Kodėl seniau nebandžiau - nežinau. Mano sausai odai buvo pats tas..
Atsakyti
Noreciau paklausti, koks aliejus tiktu kunui? Alyvuogiu per riebus, siuo metu naudoju kokosu, tai visai patinka, greitai isigeria, bet jau pabodo. Esu veidui bandziusi vynuogiu kauliuku, tai gerai isigerdavo, galvoju kad gal ji teks ir bandyti kunui. Bet gal dar kas nors gali pasiulyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelita @ 2013 04 18, 20:53)
Noreciau paklausti, koks aliejus tiktu kunui? Alyvuogiu per riebus, siuo metu naudoju kokosu, tai visai patinka, greitai isigeria, bet jau pabodo. Esu veidui bandziusi vynuogiu kauliuku, tai gerai isigerdavo, galvoju kad gal ji teks ir bandyti kunui. Bet gal dar kas nors gali pasiulyti? smile.gif

makadamiju pabandykite mirksiukas.gif sitas http://www.akomaskin..._nerafinuotas__ dar labai skaniai kvepia nors man per saldžiai ax.gif
Atsakyti
Keliu primirštą šaunią temutę... smile.gif

Pasidalinkite, kur laikote aliejus - ar būtina juos laikyti šaldytuve? 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif Ar dar beliko naudojančių natūralius aliejus?

Noriu pasitarti su praktikuojančiom veido valymą aliejais - ar tiktų su ricina kaip bazę naudoti avokadų aliejų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelita @ 2013 04 18, 21:53)

Mano mylimukas Nilo sviestmedžių aliejus - minkštas, švelni tekstūra, o jau kvapas swoon.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Taip pat labai tinkamas kūdikio odelei.

Esu turėjusi kitų sviestmedžių al., iš Akomos, nepatiko nei vienas.

Kvapų namai
Atsakyti
O man Akomos sviestmedis superinis thumbup.gif Ne nilinis, o paprastas - naturalus taukmedzio sviestas. 4u.gif
Atsakyti