Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

mano plaukams tai pasakiskai tinka migdolu aliejus wub.gif siandien uzsisakiau argano aliejuka, meginsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2013 04 08, 18:08)
mano plaukams tai pasakiskai tinka migdolu aliejus  wub.gif siandien uzsisakiau argano aliejuka, meginsiu  biggrin.gif

Kuo patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2013 04 08, 18:08)
mano plaukams tai pasakiskai tinka migdolu aliejus  wub.gif siandien uzsisakiau argano aliejuka, meginsiu  biggrin.gif

Gal galėtumėte pasidalinti informacija iš kur perkate migdolų aliejų?
Atsakyti
argano aliejus nerafinuotas man plaukus labai apsunkina. Turiu juodojo sezamo alieju, tai man jis taip smirda, kad nezinau ne kur ir naudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 08, 20:58)
Kuo patinka? smile.gif

Plaukai tampa labai svelnus ir graziai krenta, mano pacios plaukai yra garbanoti, sausi, pasipute, tai man po migdolu aliejaus kaukytes labai gerai jie atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(arabas1 @ 2013 04 09, 15:03)
Gal galėtumėte pasidalinti informacija iš kur perkate migdolų aliejų?

Perku Biotekoje, Klaipedoje smile.gif seniau internetu uzsisakinedavau
Atsakyti
Kur geriausia kaina įsigyti argano aliejų?

Taip pat įdomu kokį aliejų galima pilti į vonią? kažkur skaičiau, kad galima įlašinti aliejaus besimėgaujant vonia, nes tai gerai sausai odai, bet nebuvo nurodyta kurį būtent aliejų būtų galima taip naudoti. Gal kuri žinote? 4u.gif
Atsakyti
I vonia galite pilte bet kurio jusu megstamo aliejaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 04 14, 07:56)
I vonia galite pilte bet kurio jusu megstamo aliejaus wink.gif

Ačiū, išbandysiu tada, jei nieko specialaus nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
Tik aisku aliejus nerafinuotas wink.gif
As aliejaus i vonia pilu ir sau ir dukrytei. Taip atskiedziu eterinius. Dazniausiai naudoju migdolu alieju. Jis neturi ryskaus kvapo, tai galima megautis eteriniu alieju kvapu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 14 balandžio 2013 - 14:20
QUOTE(agnite @ 2013 04 14, 13:12)
Ačiū, išbandysiu tada, jei nieko specialaus nereikia bigsmile.gif

Prieš pilant į vandenį aliejų reikia ištirpinti
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 04 14, 18:03)
Prieš pilant į vandenį aliejų reikia ištirpinti

Ka turit omeni "alieju reikia istirpinti"? g.gif Eteriniai aliejai tai taip lasinami i bazini alieju, piena, medu. Bet aliejus tai tiesiog ipilamas.
Atsakyti
QUOTE(goccia @ 2013 04 14, 18:51)
Ka turit omeni "alieju reikia istirpinti"?  g.gif Eteriniai aliejai tai taip lasinami i bazini alieju, piena, medu. Bet aliejus tai tiesiog ipilamas.

Tiek bazinis, tiek eterinis aliejus vandenyje netirpsta. Tiesiog įpylus jis ir plūduriuos vandens paviršiuje.
Atsakyti