mano plaukams tai pasakiskai tinka migdolu aliejus siandien uzsisakiau argano aliejuka, meginsiu
QUOTE(Diamond'e @ 2013 04 08, 18:08)
mano plaukams tai pasakiskai tinka migdolu aliejus siandien uzsisakiau argano aliejuka, meginsiu
Kuo patinka?
QUOTE(Diamond'e @ 2013 04 08, 18:08)
Gal galėtumėte pasidalinti informacija iš kur perkate migdolų aliejų?
QUOTE(Emixsit @ 2013 04 08, 20:58)
Kuo patinka?
Plaukai tampa labai svelnus ir graziai krenta, mano pacios plaukai yra garbanoti, sausi, pasipute, tai man po migdolu aliejaus kaukytes labai gerai jie atrodo
Papildyta:
QUOTE(arabas1 @ 2013 04 09, 15:03)
Gal galėtumėte pasidalinti informacija iš kur perkate migdolų aliejų?
Perku Biotekoje, Klaipedoje seniau internetu uzsisakinedavau
Kur geriausia kaina įsigyti argano aliejų?
Taip pat įdomu kokį aliejų galima pilti į vonią? kažkur skaičiau, kad galima įlašinti aliejaus besimėgaujant vonia, nes tai gerai sausai odai, bet nebuvo nurodyta kurį būtent aliejų būtų galima taip naudoti. Gal kuri žinote?
Taip pat įdomu kokį aliejų galima pilti į vonią? kažkur skaičiau, kad galima įlašinti aliejaus besimėgaujant vonia, nes tai gerai sausai odai, bet nebuvo nurodyta kurį būtent aliejų būtų galima taip naudoti. Gal kuri žinote?
I vonia galite pilte bet kurio jusu megstamo aliejaus
QUOTE(goccia @ 2013 04 14, 07:56)
I vonia galite pilte bet kurio jusu megstamo aliejaus
Ačiū, išbandysiu tada, jei nieko specialaus nereikia
Tik aisku aliejus nerafinuotas
As aliejaus i vonia pilu ir sau ir dukrytei. Taip atskiedziu eterinius. Dazniausiai naudoju migdolu alieju. Jis neturi ryskaus kvapo, tai galima megautis eteriniu alieju kvapu
As aliejaus i vonia pilu ir sau ir dukrytei. Taip atskiedziu eterinius. Dazniausiai naudoju migdolu alieju. Jis neturi ryskaus kvapo, tai galima megautis eteriniu alieju kvapu
QUOTE(agnite @ 2013 04 14, 13:12)
Ačiū, išbandysiu tada, jei nieko specialaus nereikia
Prieš pilant į vandenį aliejų reikia ištirpinti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 04 14, 18:03)
Prieš pilant į vandenį aliejų reikia ištirpinti
Ka turit omeni "alieju reikia istirpinti"? Eteriniai aliejai tai taip lasinami i bazini alieju, piena, medu. Bet aliejus tai tiesiog ipilamas.
QUOTE(goccia @ 2013 04 14, 18:51)
Ka turit omeni "alieju reikia istirpinti"? Eteriniai aliejai tai taip lasinami i bazini alieju, piena, medu. Bet aliejus tai tiesiog ipilamas.
Tiek bazinis, tiek eterinis aliejus vandenyje netirpsta. Tiesiog įpylus jis ir plūduriuos vandens paviršiuje.