Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai

Mano oda misri ir sis Alva aliejus man tinka, keleta lasu sumaisau su naktiniu kremu ir tiek. As jau nestumo pabaigoje, visa laika ryte ir vakare naudojau aliejus- Kneipp ir M. Gebhardt alieju misinius. Neatsidaro striju blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios.
Turiu keleta aliejuku: kvieciu gemalu, migdolu, avokado, ricinos bazinius aliejus, arbatmedzio eterini aliejuka ir taukmedzio sviesta.
Ricinos aliejuka naudoju blakstienoms stiprinti.
Avokado po depiliacijos.
Arbatmedzio naudoju spuogeliams gydyti, uodu ikandimams. Bandziau keliata lasu ilasinus i dantu pasta dantis valytis, bet skonis ... FU!
Gal as ne i tema, bet ar kuri bandete siu alieju pagalba pasidaryti cukraus sveitikli? kokiu komponentu reikia? Ar uztenka tik cukraus ir kurio tai pasirinkto aliejuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editule2552: 24 kovo 2013 - 12:39
as deduosi ivairius aliejus i sveitikli, kaip ir ivairius ea lasinu, visi jie turi naudingu komponentu, tad pagal nuotaika ir turimu alieju atsargas smile.gif
Atsakyti
Parsisiunciau is vitacost.com naturalius aliejus argano ir jojobos.
Kadangi brangus kuno teplioti nenoriu, o veido oda mano riebi,kur patartumet naudoti ? Plaukams,plauku galiukams, o gal tinka ir paakiams?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 03, 19:10)
Kadangi brangus kuno teplioti nenoriu, o veido oda mano riebi,kur patartumet naudoti ? Plaukams,plauku galiukams, o gal tinka ir paakiams?

Riebiai odai taip pat tinka aliejai. Jojobos aliejus yra vienas universaliausių, tinka įvairiems odos ir plaukų tipams. Argano aliejus kiek sunkesnis, jį galima naudoti maišant su kitu aliejumi. Turi labai daug antioksidantų, vertingas tiek odai, tiek plaukams.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 03, 18:10)

Jojobos aliejus riebiai odai pats tas thumbup.gif makiažą ir šiaip nešvarumus puikiai nuvalo, nekemša porų. Šitam aliejui duodu 10 balų.
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2013 04 07, 15:23)
Jojobos aliejus riebiai odai pats tas  thumbup.gif  makiažą ir šiaip nešvarumus puikiai nuvalo, nekemša porų. Šitam aliejui duodu 10 balų.

Bet ar neperprabanga makiaza nuvalineti su naturaliu jojobos aliejum?
Man puikiai nuvalo ir paprasti prausikliai.
O tepti vietoj kremo nebandet?

Kelias dienas ryta ir vakara tepiau paakius argano aliejum,gal sutapimas, bet vienam paaki keli pulingi spuogeliai isoko.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 07, 17:54)
Bet ar neperprabanga makiaza nuvalineti su naturaliu jojobos aliejum?
Man puikiai nuvalo ir paprasti prausikliai.
O tepti vietoj kremo nebandet?

Kelias dienas ryta ir vakara tepiau paakius argano aliejum,gal sutapimas, bet vienam paaki keli pulingi spuogeliai isoko.

as akiu makiaza argano aliejum valau, nes nemegstu daug priemoniu, o prausiklis nenuplauna. Tai cia jums paciai sprest, brangu ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 07, 18:28)
as akiu makiaza argano aliejum valau, nes nemegstu daug priemoniu, o prausiklis nenuplauna. Tai cia jums paciai sprest, brangu ar ne smile.gif

Aisku smile.gif
Na, tiesiog, mano nuomone neverta, brangaus aliejaus naudoti valymui, nes tapati atlieka neblogiau ir pigesnes priemones tarkim alyvuogiu aliejus, linu semenu ir pan.
Arganu aliejus toks turtingas,tad noretus ,jo savybemis pasinaudoti pilnai, o nenuplauti viska vandeniu tuoj pat smile.gif
Bet cia tik mano nuomone, idomu butu riebiadode, kokia naudoja siuos aliejus visam veidui vietoj kremu. Bandziau lazdynu alieju- isbere.

Uztat plaukams dauguma alieju patiko iskyrus alyvuogiu ir kokosu.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 07, 17:47)
idomu butu riebiadode, kokia naudoja siuos aliejus visam veidui vietoj kremu.

jei jus norit vietoj kremo naudoti alieju tai siūlau bent pora temo atgal perskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2013 04 07, 18:57)
jei jus norit vietoj kremo naudoti alieju tai siūlau bent pora temo atgal perskaityti  4u.gif

Skaiciau ir to pasekoje nusipirkau ir isbandziau lazdynu ir tumanu 4u.gif
Atsakyti
kiek as seku sita tema ax.gif tai daug kam issausejo veidas vien tik aliejus naudojant smile.gif džiaugiasi džiaugiasi metus du o paskui verkia kad oda labai issausejo doh.gif ne bet jus skaitėte 4u.gif
as bet aliejus perku jau zinodama kam ir kur juos naudosiu ax.gif
Atsakyti