Siaubas kaip gaila
Tikrai gaila. O ten aukso folija ar kas? Gal karščio mažai, dėl to nesigauna?
Gal ir truko keliu laipsniu, bet as manau ,kad pagrindine problema- itrinimas. Kol dar braukiau, tai siek tiek vistiek likdavo ,o kai tik spoaudinejau, perskaicius knygoje, tai ir su visam niekas neprilipo. O kai jau aukas pasiruoses prifjuzinimui, jis pradeda labai blizgti, bet neimanoma ilgai rankos laikyti prie gaminio, nes karstis nysusvietnas , tas yra kad atrodo smarkiai prispaustum, bet ranka degina ,turi atitraukti greitai.
Kazka kitaip treikes bandyti daryti. Uzsispyriau dabar, kad ir sugadinsiu visa turima aukso folija.
Vakar vaikas sako- mama, sitiek aukso sugadinai .O as jam - sa, niekam nepasakok
Kazka kitaip treikes bandyti daryti. Uzsispyriau dabar, kad ir sugadinsiu visa turima aukso folija.
Vakar vaikas sako- mama, sitiek aukso sugadinai .O as jam - sa, niekam nepasakok
Jusu burbenybe, labai grazus ir idomus ziedas Man netiketas sprendimas, kai ziedo akis ne per viduti pirsto
QUOTE(Bjauruska @ 2012 11 01, 20:17)
Jusu burbenybe, labai grazus ir idomus ziedas Man netiketas sprendimas, kai ziedo akis ne per viduti pirsto
Jusu Bjaurybe ..Bjauruska, kaip zinia, mano juvelyriniai ismislai ne kiekvieno skoniui, labai specifiniai. Dazniausiai net man paciai netiketai, nes viskas pas mane vyksta darbo eigoje. Aciu uz pagyras.
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 11 01, 18:59)
Rodau pabaigta varianta. 925, 14K ir 22K. Sendinta ir apipurksta laku.
Super. O nesisuka ant piršto? Ta prasme, akis nebando atsistot per vidurį?
QUOTE(hidargy @ 2012 11 01, 20:32)
Super. O nesisuka ant piršto? Ta prasme, akis nebando atsistot per vidurį?
Ne, visiskai, nes as ne tik sonu prilitavau, bet ir truputi pakripusi i sona( x ir y). Stovi, kaip nulietas.
Aciu, aciu.
Bet jei nepatinka ,tai tikrai negirkit, as labai gerai suprantu, kad ne kiekvieno skoniui tai.
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 11 01, 13:24)
Jusu Bjaurybe ..Bjauruska, kaip zinia, mano juvelyriniai ismislai ne kiekvieno skoniui, labai specifiniai. Dazniausiai net man paciai netiketai, nes viskas pas mane vyksta darbo eigoje. Aciu uz pagyras.
nu ir kaifovai gavosi o tu bijojai ir verkei cia mes labai panasios, as irgi viska procese darau, kartais ir piesini turiu ir vistiek kitaip gaunasi
cia prisiminiau viena pmc juvelyre aiskino, kaip ji daro, tiesa su aukso pasta (man taip atrodo, o gal ne?) http://suemcnenly.bl...-that-gold.html siaip del idomumo paskaityk
o man vel "suplyso", tik dabar jau molis, nu bet nebaisiai, nors bijau net perdaug gilintis, nuvalysiu pamatysiu
QUOTE(ziit @ 2012 11 01, 20:35)
nu ir kaifovai gavosi o tu bijojai ir verkei cia mes labai panasios, as irgi viska procese darau, kartais ir piesini turiu ir vistiek kitaip gaunasi
cia prisiminiau viena pmc juvelyre aiskino, kaip ji daro, tiesa su aukso pasta (man taip atrodo, o gal ne?) http://suemcnenly.bl...-that-gold.html siaip del idomumo paskaityk
o man vel "suplyso", tik dabar jau molis, nu bet nebaisiai, nors bijau net perdaug gilintis, nuvalysiu pamatysiu
Verkiau ,oi verkiau
Paskaitysiu butinai. Jo, cia clay. Ji tik uztepi ir isdegini. Butu labai mazais kirekiais, tai nusipirkciau pabandymui. Reiks paieskot kur nors ,nes atejo laikas pasipildyti sidabro vielos atsargas, tai tuo paciu ir apsidairysiu gold clay
Nu tau tai irgi nesekasi.
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 11 01, 20:34)
Ne, visiskai, nes as ne tik sonu prilitavau, bet ir truputi pakripusi i sona( x ir y). Stovi, kaip nulietas.
Aciu, aciu.
Bet jei nepatinka ,tai tikrai negirkit, as labai gerai suprantu, kad ne kiekvieno skoniui tai.
Aciu, aciu.
Na, toki, ko gero ir as uzsimauciau Taip, kad pagyros, bent jau is mano puses - nuosirdzios Jei man nepatinka, as geriau patyliu
P.S. Jusu burbenybe, as karunos neturiu, tad galima vadinti tiesiog Bjaurybe