Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(Bjauruska @ 2012 10 30, 19:07)
Praktiskas vyras biggrin.gif Na, gerai, prisipazinsiu...  blush2.gif As kartais su savo degikliu zefyrus apskrudinu  blush2.gif  lotuliukas.gif Labai skanu ir labai patogu  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Praktiškas užsiėmimas ta juvelyrika. Vienos juvelyrės bloge mačiau nuotraukas kur ji su vyru (irgi juvelyru, kaip supratau) sulitavo varinius santechnikos vamzdžius. biggrin.gif
Atsakyti
Ne nepamaniau panaudoti maisto gaminimui doh.gif . O kaip zefyrus skrudini? Ar pirktinius?

Geriau imk vidutini lydmetali. As su tokio tipo degikliuku ir telituoju, kitokio neturiu blush2.gif . Bet lituoju su visu kietumu lydmetaliais, o ir visai nemenkus daiktelius mirksiukas.gif Bet aisku ta lydmetali islydyti ir gerai prilituoti ne iskart pavykdavo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 30 spalio 2012 - 19:15
Jo ,teisingai naca sako, vidutinio kietumo pradziai lydmetalis viskam sueis.
Atsakyti
Naca, perku tuos, kur saldainiu skyriuose buna - marshmallow. Smeigiu ant dantu krapstuko ir pirmyn po degikliu biggrin.gif Beja, praktikos irgi reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
O as siandien vel vargau su aukso padengimu .Ir nagus nusisvilinau ir aukso sunaudojua nezinia kiek -nu nepasidengisa jis man lygiai ir vientisai nors tu ka. Nezinau, jau rankos nusviro.
Atsakyti
QUOTE(.burbanti princiesa. @ 2012 10 30, 19:25)
O as siandien vel vargau su aukso padengimu .Ir nagus nusisvilinau ir aukso sunaudojua nezinia kiek -nu nepasidengisa jis man lygiai ir vientisai nors tu ka. Nezinau, jau rankos nusviro.

Gal gali plačiau? Labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 10 30, 13:05)
Parodziau vyrui degikliu variantus - tai jo komentaras buvo "Super! Pirk butinai, panaudosim dvigubai - dabar galesim ir "Crem brule" namie pasigamint"  lotuliukas.gif

man pirma mintis galvoj buvo apie "Crem brule" lotuliukas.gif juokingiausia tai, kad pas mus "virtuvinese" parduotuvese jis pigesnis, nei juvelyrinese ar statybinese biggrin.gif
Atsakyti
net internete pasieskojau kamm tas degiklis krem bliure biggrin.gif Reiks ir man pasidaryti rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jus man pasakykit - su kuo apdirbti auksa uzdeta, kad jis pasidarytu, kaip pas visus, sviesiai geltonas?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(hidargy @ 2012 10 30, 21:04)
Gal gali plačiau? Labai įdomu.

Ojei, daug pasakoti, o rezultatas gaunasi mizernas biggrin.gif
Atsakyti
o man patnka tas tavo rezultatas rolleyes.gif noreciau suzinoti, jei ne baisiai sudetinga ax.gif
Atsakyti
Siandien prisikaiciau internete, dar perverciau savo visas knygas su uzrasais, tai bandysiu dar kitaip biskiuka daryti. Del idomumo pafotografuosiu visa procesa ir parodysiu mazdaug kaip tai atliekama. Nes pasirodo ,kad negali buti oro burbuliuku 'prifjuzinant' biggrin.gif auska prie sidabro ,o geriausias aukso prilipinimas prie pagrindo - seilės. Taip, kad bandysiu siandien seiliotis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .burbanti princiesa.: 31 spalio 2012 - 15:34
Ant dujines uzdejau dangti nuo rukelnycios savo biggrin.gif , ugni padaryti kuo didesne, nes reikia mazdaug karscio nuo 280- 300kazkiek*C. Kai jau dantu krapstukas pradeda juoduoti ,tai reiskiasi temperaturta tinkama
user posted image

Stai taip su seilemis priklijhavau 22 karatu auksa ir su teptuku isstumdziau visus oro burbuliukus. Rankomis visiskai nieko negalima liesti
user posted image

Burniseris man netilpo i zieda, tai as paemiau stai sita ,kaip lietuviskai ir vel uzkrito, nu vienu zodziu ,bet ka ,kas yra 'stainless steel' ir tik ne braukyti o liesti. Baksnoti, vienu zodziu biggrin.gif. Pora pabaksnojimu ir metalini ' baksnotoja' (nu bet skamba tai gerai biggrin.gif ) kisti i salta vandeni atvesinimui. Taip vargti ilgai ir nuobodziai.
user posted image

Stai kaip atrodo pabaigus darba. Dabar , kaip atsals sidabras, teks valyti ,paziuresim kiek liks si karta aukso.
user posted image
Atsakyti