QUOTE(jot.ka @ 2012 11 05, 11:20)
na tokių užuovėjų deja negaliu sau leisti, nuotraukose gal atrodo ir nemažai vietos, bet medžius sodint reikia nuo ribos atitraukus bent per tris metrus, tai tuomet man jau gėlynams vietos nelieka, ir kitas svarbus momentas, tai pietinė pusė, ir saulės užsistoti tikrai nesinori, ypač dabar, šešėlis net ir nuo gėlyno nutįsta iki pat namo, tai kur ten medžiai...o gyvatvorė auga, tik laiko reikia
o ką turit galvoje kad pas mane hayfieldas pagal šilumas?
Kas dėl medžių/krūmų užuovėjos, jums vietoje, aišku, geriau matosi.
Prie Heyefieldo dar žodelį čiut pridūriau. Turėjau omenyje atšiaurumo zonas. Bent jau garantuotą 5 zoną turite, o teoriškai ir dažniausiai praktiškai 6-tą. Nancy Odra augalynai, apie kuriuos čia vis pakalbu, 6-7 zonoje gyvena.
vobla, tai pas jumis dyyydelis medis auga ir labai gražus (beje, šalia jo elektros stulpai stypso, tai pastaruosius teks nupjauti, nes jiems maumedis gali pakenkti...
rimtai... pas mus savaiminės pušelės po laidais pridygo, tai elektrikai pareiškė, jog turime jas gerokai patrumpinti, nes antraip baudų užsidirbsime). Aš tai norėčiau kažko tokio iš žemųjų (apie 2 m), todėl ties eglūnu apsistojau. Bet gal būna žemų maumedžių?