Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės VI tema 2012m. ruduo

kristina d labai grazhios gelytes smile.gif
pirma kart matau tokias melsves, labai patiko smile.gif
idomu kur ju gaut? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2013 05 20, 12:17)
kristina d labai grazhios gelytes smile.gif
pirma kart matau tokias melsves, labai patiko smile.gif
idomu kur ju gaut?  bigsmile.gif

Jos tokios baltos tik pavasarį, vėliau pažaliuoja rolleyes.gif
Atsakyti
X-iuke,
turiu aš daug gėlyčių, taip pat ir parduodu. Jeigu norite kažko konkrečiai, parašykite į Až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina d: 20 gegužės 2013 - 17:11
Sakykit, merginos, o kur užmatėt perovskijos pirkti? Man jos labai reikėtų. Kažkur lyg tai skaičiau, kad tai sausų žemių augalas, gal per daug laistant bus jam negerai g.gif Šį augaliuką dažnai matau Viduržemio jūros stiliaus soduose.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 20, 20:18)
Sakykit, merginos, o kur užmatėt perovskijos pirkti? Man jos labai reikėtų. Kažkur lyg tai skaičiau, kad tai sausų žemių augalas, gal per daug laistant bus jam negerai g.gif Šį augaliuką dažnai matau Viduržemio jūros stiliaus soduose.

Cia
Atsakyti

dar čia

Jei apie laistymą, tai neturiu sąlygų tam, bet dirva aplink derlinga ir humusinga, turėtų lietaus užtekti. Nebent labai užsitęstų sausros. Masę turintis augalas reikalingas, kelios šakutės tikrai netenkina bigsmile.gif
Atsakyti

Pernai pavasarį Knifofija ja tikrai prekiavo sodinukų mugėj Kairėnuose (Vilniaus botanikos sodas).
Šį savaitgalį ten mugė - pasidomėkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2013 05 20, 23:09)
Pernai pavasarį Knifofija ja tikrai prekiavo sodinukų mugėj Kairėnuose (Vilniaus botanikos sodas).
Šį savaitgalį ten mugė - pasidomėkite  mirksiukas.gif

Turėsiu mugėje perovskijos "Blus spike".
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2013 05 21, 07:45)
Turėsiu mugėje perovskijos "Blus spike".

o jis gal aukstesnis uz „Little Spire“ ? bandziau googlint, kazno nerandu aukscio unsure.gif
kada ir kokioj mugej prekiausit?
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2013 05 20, 23:09)

Šį savaitgalį ten mugė - pasidomėkite  mirksiukas.gif

oj, nu bus man skrolint doh.gif blush2.gif
Papildyta:
Randu info, kad muge "Lietuvos žiedai" gegužės 28 - 30 dienomis unsure.gif ne sis savaitgalis ir vabscie ne savaitgalis blink.gif
ar taip buna? patikslinkit, jei kas zinot, ka?
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 05 21, 08:20)
o jis gal aukstesnis uz „Little Spire“ ? bandziau googlint, kazno nerandu aukscio unsure.gif
kada ir kokioj mugej prekiausit?

Randu info, kad muge  "Lietuvos žiedai" gegužės 28 - 30 dienomis unsure.gif  ne sis savaitgalis ir vabscie ne savaitgalis blink.gif 
ar taip buna? patikslinkit, jei kas zinot, ka?

Nerandi todėl, kad pavadinimas ne toks, turėtų būti Blue Spire -aukštesnė už Little Spire 4u.gif

Ir parodos laikas, vieta botanikos sodo tinklapy nurodyti - 05.24-26. Labas rytas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 21, 08:27)
Nerandi todėl, kad pavadinimas ne toks, turėtų būti Blue Spire -aukštesnė už Little Spire  4u.gif

Ir parodos laikas, vieta botanikos sodo tinklapy nurodyti - 05.24-26. Labas rytas  laugh.gif

4u.gif
nu tikrai einu kavos isgersiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 05 20, 20:18)

Ačiū 4u.gif Kiek kartų žiūrinėjau ir pražiopsojau. O į Vilnių mugėn tikriausiai tingėsiu dardėti, nes vidury sąvaitės it taip su reikalais reiks važiuoti, tai nebus kaip.
Atsakyti