kristina d labai grazhios gelytes
pirma kart matau tokias melsves, labai patiko
idomu kur ju gaut?
QUOTE(X-iuke @ 2013 05 20, 12:17)
kristina d labai grazhios gelytes
idomu kur ju gaut?
idomu kur ju gaut?
Jos tokios baltos tik pavasarį, vėliau pažaliuoja
Sakykit, merginos, o kur užmatėt perovskijos pirkti? Man jos labai reikėtų. Kažkur lyg tai skaičiau, kad tai sausų žemių augalas, gal per daug laistant bus jam negerai Šį augaliuką dažnai matau Viduržemio jūros stiliaus soduose.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 20, 20:18)
Sakykit, merginos, o kur užmatėt perovskijos pirkti? Man jos labai reikėtų. Kažkur lyg tai skaičiau, kad tai sausų žemių augalas, gal per daug laistant bus jam negerai Šį augaliuką dažnai matau Viduržemio jūros stiliaus soduose.
Cia
dar čia
Jei apie laistymą, tai neturiu sąlygų tam, bet dirva aplink derlinga ir humusinga, turėtų lietaus užtekti. Nebent labai užsitęstų sausros. Masę turintis augalas reikalingas, kelios šakutės tikrai netenkina
Pernai pavasarį Knifofija ja tikrai prekiavo sodinukų mugėj Kairėnuose (Vilniaus botanikos sodas).
Šį savaitgalį ten mugė - pasidomėkite
QUOTE(Oli_vija @ 2013 05 20, 23:09)
Pernai pavasarį Knifofija ja tikrai prekiavo sodinukų mugėj Kairėnuose (Vilniaus botanikos sodas).
Turėsiu mugėje perovskijos "Blus spike".
QUOTE(Knifofija @ 2013 05 21, 07:45)
Turėsiu mugėje perovskijos "Blus spike".
o jis gal aukstesnis uz Little Spire ? bandziau googlint, kazno nerandu aukscio
kada ir kokioj mugej prekiausit?
Papildyta:
QUOTE(Oli_vija @ 2013 05 20, 23:09)
oj, nu bus man skrolint
Papildyta:
Randu info, kad muge "Lietuvos žiedai" gegužės 28 - 30 dienomis ne sis savaitgalis ir vabscie ne savaitgalis
ar taip buna? patikslinkit, jei kas zinot, ka?
QUOTE(vobla @ 2013 05 21, 08:20)
o jis gal aukstesnis uz Little Spire ? bandziau googlint, kazno nerandu aukscio
Randu info, kad muge "Lietuvos žiedai" gegužės 28 - 30 dienomis ne sis savaitgalis ir vabscie ne savaitgalis
Nerandi todėl, kad pavadinimas ne toks, turėtų būti Blue Spire -aukštesnė už Little Spire
Ir parodos laikas, vieta botanikos sodo tinklapy nurodyti - 05.24-26. Labas rytas
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 21, 08:27)
Nerandi todėl, kad pavadinimas ne toks, turėtų būti Blue Spire -aukštesnė už Little Spire
Ir parodos laikas, vieta botanikos sodo tinklapy nurodyti - 05.24-26. Labas rytas
nu tikrai einu kavos isgersiu
QUOTE(Dvi @ 2013 05 20, 20:18)
Ačiū Kiek kartų žiūrinėjau ir pražiopsojau. O į Vilnių mugėn tikriausiai tingėsiu dardėti, nes vidury sąvaitės it taip su reikalais reiks važiuoti, tai nebus kaip.