Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės VI tema 2012m. ruduo

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 07, 20:39)
Vobla, pas mane perovskia jau prabudo, kaip pas tave, gyva?

schmoll.gif verysad.gif
bet dar lauksiu. islenda ir atsibunda tokie augaleliai, kuriu jau nesitikejau. mirusios levandos nuo pat saknu labai graziai atzelia, o jau baudziausi raut. japonine pluke, pernai rudeni labi paskubom ir atmestinai pasodinta, tasik tiesiog nuvyto ir nebeatsigavo, o dabar po ziemos ziuriu lenda kuo graziausiai.
-------------------
dar norejau paklaust apie ciaudulines kraujazoles- o jos pacios sejasi? po ziemos labai mazai islindo senosiose vietose, bet kazkas labai panasaus dygsta salia mazais daigiukais g.gif
sekantis klausimas apie dvimecius siurpinius gvazdikus. kiek metu jie is tiesu gyvena? jau ketvirta ziema atlaike ir kasmet ju kupstai vis grazesni. dekoratyvus net be jokiu ziedu. kiek jie dar gyvens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2013 05 07, 16:35)
SCOPOLIA PHYSALOIDES 

begalinis dėkui 4u.gif
Atsakyti
Radau tąją fantastišką foto iš Landscapes in Landscapes knygos, kurioje ežiuolės Fatal Attracion po pievą braido. Tiesa, šios foto išmiera bent 4 sykius mažesnė už knyginę, tad įspūdis kiek silpnesnis gaunasi. Bet vis tiek gėris akivaizdžiai matosi.

O čia kažkam šovė į galvą mėlitinėje (Sesleria autumnalis) pievoje... karpažoles ganyti (žr. paskutinę foto). Kai karpažolė yra išdrimbanti, o ne gražios rutulio formos, gal visai nebloga idėja ją į žolę guldyti?
Atsakyti
NU galu gale perovskia pas mane prisidave. jaunas augalas, pernai rudeni tesodintas- jam maniau, kad bus amen. ale ko gero tik dvi sakeles siemet tebus verysad.gif kaip man ja uzmyleti, kad ji greiciau isbujotu. nu koks man ji grazus augalas.
Atsakyti
Ir kogi tema taip pritilo? unsure.gif
akims paganyti:
http://federaltwist....ut-not-all.html
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 05 17, 13:50)
Ir kogi tema taip pritilo? unsure.gif

Todėl, kad labai specifinė tema pasidarė, ir narės tik tarpusavyje bendrauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2013 05 17, 08:21)
NU galu gale perovskia pas mane prisidave. jaunas augalas, pernai rudeni tesodintas- jam maniau, kad  bus amen. ale ko gero tik dvi sakeles siemet tebus verysad.gif  kaip man ja uzmyleti, kad ji greiciau isbujotu. nu koks man ji grazus augalas.

mulčiuok aplink, rimtai. Arba per karščius laistyk mirksiukas.gif

QUOTE(sm2002 @ 2013 05 17, 13:58)
Todėl, kad labai specifinė tema pasidarė, ir narės tik tarpusavyje bendrauja  mirksiukas.gif

Vi_ gėlynų vizijos nemielos? biggrin.gif Gi, nebūtina pagal vieną kurpalių visoms. Daugiametės bendra tema ir nei viena nėra ignoruojama, jei tik turi ką atsakyt wink.gif
Atsakyti
Tai dabar į temą nugis, mįslė ax.gif - kas per augalas gali būti- lapai kaip kanapės, aukštis bent 3m, krūmas, žydi neišvaizdžiais žiedukais- įtaisiau mamai prieš kelis metyus sėklų, augina monstrą, ale nežinom ką. daugiametis 100proc
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 17, 16:41)
mulčiuok aplink, rimtai. Arba per karščius laistyk  mirksiukas.gif

oj, butinai- ir laistysiu ir mulciuosiu wub.gif
-------------
dar kilo klausimas apie Rugiaveide smiltynine (Leymus). zinau, kad ji labai agresyviai plinta, turejom kazkada pas tevus sode ir kai sugalvojo isnaikint oj kiek darbo buvo. ale emiau ir uzsimaniau. kazkokie sentimentai prispaude. jau nebepamenu kokiam gylyje eina jos ataugos g.gif jei ja kazkaip apribojus, ikasus kokia uztvara ar pan, kokio gylio ji turetu mazdaug buti g.gif ar visgi saugiau neprasidet, pasieskot kazko panasaus g.gif
gaila , kad tevai isnaikino. man ji visad patiko, ir vieta jai tiko salia baseinelio, et...
Atsakyti
Mėlitas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 05 19, 00:27)
Mėlitas  ax.gif

wub.gif ir man reikia doh.gif
Atsakyti
SVEIKI,
ir aš turiu, auginu daugybę daugiamečių gėlių. Mano grožiai čia:

http://members.fotki...giaziede/about/

Šiuo metu pradeda žydėti žemaūgiai vilkdalgiai, žydi gencionai, žiognagės, pradeda augti melsvės.user posted image
user posted image
http://images16.fotk...pai10lt_-vi.jpg
user posted image
user posted image
Atsakyti