Nesuprantu,kodėl bijot pašto paslaugų. Kiekvienais metais siunčiuosi ir iš vyšniausku geles ir dariaus gėlės,eglės gėlės,ir šiaip mamyčiu SM. Visada augaliukai kuo puikiausiai ateina,niekas nesusitraiško,viskas auga ir žydi. Man dar patogiau paštu,nes važiuoti pora šimtu km augaliuku tai kažin ka benusipirkčiau,už degalus sumokėjusi. o pašto išlaidu pvz dariaus geles,rašo 10lt.,tai ir sumokėsit tiek,nesvarbu koks siuntinys,kiek augaliuku.
Aš taip pat galiu patvirtinti, kad paštu siųstis augalus yra patogu Iš dariausgėlės siunčiausi ne vieną kartą ir įvairius kiekius, jokių problemų
QUOTE(leliumai @ 2013 03 02, 16:15)
Ačiū visoms už mintis Pasilieku prie lendrūnų plius mažosios architektūros vertikalių elementų.
Užėjau ant senų postų - pamaniau, jei dar tavo mintys keisis, tai gal tiktų visokie fastigiata krūmeliai - pvz, raugerškis ir pan. Tiesa, ar tokio ūgio rastųsi, tai nežinau. Pas mane šviesiai žaliais lapais raugerškis labai gražiai atrodo ir žiemą, ir vasarą, ir rudenį. Tik augs jis max iki 1,5 m..
O šiaip, leliumai, tavo plotai labai akį džiugina, tik rodykis
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2013 02 26, 08:13)
Pinus mugo "Fastigiata" pas mane jau koks 15 metų, siekia kokus 2 metrus, dirvožemis derlingas, smėlyje augtų dar lėčiau. Maniškė panašiai atrodo http://www.cgpblog.org/ Veislės vardo nežinojo kai pirkau.
Knifofija, jau seniai planuoju pinus mugo fastigiata sodinti, o šiemet pribrendau galutinai. Kažkada minėjot, kad pardavėją užrodytsit - gal galit parašyti kontaktus?
QUOTE(daimura @ 2013 04 26, 09:16)
Niekaip neatsimenu kaip buvo pernai ar užpernai - atžels ar ne, jau reikia naujų dairytis?
svarbiausia, kai pirkau, buvo gražu, visai nesidomėjau pavadinimais
Zinoma, kad atzels. Kai nuzydes, apkarpyk.
QUOTE(daimura @ 2013 04 26, 09:16)
Niekaip neatsimenu kaip buvo pernai ar užpernai - atžels ar ne, jau reikia naujų dairytis?
As taip pat manau kad atzels- cia jei neklystu ilalapis flioksas
Klausimuką turiu- netikėtai vietinis oderis (upelis) išsiliejo iki neregėtų mąstų ir mano melsvės savaičiukę po vandeniu gyveno- ar išlys dar man jos?
O aš jau džiaugiuosi šilagėlėm .Pernai, aišku, žydėjau anksčiau, bet šiemet- žinome visi,buvo daug sniego ir viskas vėliau. http://public.fotki....letin-kain.html
Turiu ir kitokių gėlyčių, visos daugaimetės.
http://members.fotki...giaziede/about/
Turiu ir kitokių gėlyčių, visos daugaimetės.
http://members.fotki...giaziede/about/
QUOTE(Marmaledas @ 2013 04 26, 14:05)
Klausimuką turiu- netikėtai vietinis oderis (upelis) išsiliejo iki neregėtų mąstų ir mano melsvės savaičiukę po vandeniu gyveno- ar išlys dar man jos?
melsvėm dar anksti iš žemės lysti, bent jau pas mane jų yra daug visokių rūšių, bet nei viena dar nesiruošia rodytis, tai prognozuočiau, kad viskas gerai jūsų melsvėm ir kai ateis laikas, tai jos sėkmingai prasikals.
Papildyta:
QUOTE(kristina d @ 2013 04 27, 17:22)
O aš jau džiaugiuosi šilagėlėm .P
labai gražios
Papildyta:
Ateinu su kvailoku klausimu, norisi, kad kas paprotintų Pernai vasarą į šiltnamį pasisėjau daugiamečių gėlyčių sėklų, na kad sudigtų ir paaugtų kiek, kad jau šiemet vasarą žiedus sukrautų. Tai va, puikiai peržiemojo ir man jau norisi jas iškrapštyti iš to šiltnamio, nes trukdo dabar tenai tvarkytis, bet lauke atšąlo, tai nerimauju, kad nenudaigočiau išsodinus jas į lauką. Šiandien žiūriu, kad vienos iš ju - saulutės - jau žydi šiltnamyje. Kaip sakot, rizikuoti ir iškelti jas į lauką ar apsišarvuoti kantrybe ir dar laukti? Dar rudbekijos ir levandos auga šiltnamyje, o norisi jau susikasti šiltnamį, pasiruošti pomidorų sodinimui
QUOTE(bumsik @ 2013 04 27, 19:49)
Ateinu su kvailoku klausimu, norisi, kad kas paprotintų Pernai vasarą į šiltnamį pasisėjau daugiamečių gėlyčių sėklų, na kad sudigtų ir paaugtų kiek, kad jau šiemet vasarą žiedus sukrautų. Tai va, puikiai peržiemojo ir man jau norisi jas iškrapštyti iš to šiltnamio, nes trukdo dabar tenai tvarkytis, bet lauke atšąlo, tai nerimauju, kad nenudaigočiau išsodinus jas į lauką. Šiandien žiūriu, kad vienos iš ju - saulutės - jau žydi šiltnamyje. Kaip sakot, rizikuoti ir iškelti jas į lauką ar apsišarvuoti kantrybe ir dar laukti? Dar rudbekijos ir levandos auga šiltnamyje, o norisi jau susikasti šiltnamį, pasiruošti pomidorų sodinimui
Ateinančią savaitę bent kelias dienas naktimis šalnas praneša. Gali būti gėlytėms didelis šokas. Aš palaukčiau.
QUOTE(bumsik @ 2013 04 27, 18:49)
melsvėm dar anksti iš žemės lysti,
kad vienos iš ju - saulutės - jau žydi šiltnamyje. Kaip sakot, rizikuoti ir iškelti jas į lauką ar apsišarvuoti kantrybe ir dar laukti? Dar rudbekijos ir levandos auga šiltnamyje, o norisi jau susikasti šiltnamį, pasiruošti pomidorų sodinimui
kad vienos iš ju - saulutės - jau žydi šiltnamyje. Kaip sakot, rizikuoti ir iškelti jas į lauką ar apsišarvuoti kantrybe ir dar laukti? Dar rudbekijos ir levandos auga šiltnamyje, o norisi jau susikasti šiltnamį, pasiruošti pomidorų sodinimui
šiandien nuklosčiau vandens užneštus žoliukus, šypukus- jau bunda melsvės- gyvens
saulutės pas mane pievoj jau pačios žydi, jos nebijo nieko, o dėl kitų- neskubėčiau. Be to dar ir pomidorams labai anksti, juk nesinori dar dvi savaites lakstyt su agroplėvelėm, žvakėm ir pan. Nebent jūsų šiltnamis ne plėvelinis, tai gal kitaip, bet pomidorų temoj matau kad per anksti dar pomidoram keliaut į tą statinį. Aš dar neskubėsiu, susikast visada spėsiu.
QUOTE(Marmaledas @ 2013 04 28, 16:34)
šiandien nuklosčiau vandens užneštus žoliukus, šypukus- jau bunda melsvės- gyvens
saulutės pas mane pievoj jau pačios žydi, jos nebijo nieko, o dėl kitų- neskubėčiau. Be to dar ir pomidorams labai anksti, juk nesinori dar dvi savaites lakstyt su agroplėvelėm, žvakėm ir pan. Nebent jūsų šiltnamis ne plėvelinis, tai gal kitaip, bet pomidorų temoj matau kad per anksti dar pomidoram keliaut į tą statinį. Aš dar neskubėsiu, susikast visada spėsiu.
Žinokit pas mus tai jau visi kaimynai pasodinę į šiltnamį pomidorus, aišku šiltnamiai stikliniai