Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės VI tema 2012m. ruduo

QUOTE(Top_Secret @ 2013 04 24, 18:26)
Tai galima, bet aš įsivaizduoju (aišku tiksliai nežinau), kad norimų sodinukų sunkiau rasti nei tiesiog sėklų unsure.gif  na manau reiks nuvažiuot į Žalią stotelę ir pasiklausinėt, jie manau ten visko turi  ax.gif

Papildysiu daugiameciu 'taskus'. www.kitokieaugalai.lt ir dariausgeles.lt ir maziejisodai.lt. Ot reklama uzsiemiau:)

Beje, augalu pirkimas internetu kiek kitoks - uzsisakai internetu, atsiimi gyvai pas pardaveja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 24 balandžio 2013 - 20:10
QUOTE(smth1 @ 2013 04 24, 20:58)
Nezinau ko jus norite, taciau sodinuku tikrai visai nemazas pasirinkimas ir www.kitokieaugalai.lt ir dariausgeles.lt ir maziejisodai.lt ir daugiametes.lt. Ot reklama uzsiemiau:)

Zalioj stotelej sodinuku gerokai maziau gausite.

Kadangi jau beveik žinau tiksliai ko noriu, tai arba rasiu, arba ne matomai biggrin.gif Bet peržiūrėsiu ir jūsų rekomenduotas svetaines, labai jums ačiū 4u.gif mane tik neramina tas sodinukų siuntimas paštu, kažkaip sunkiai aš jį įsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2013 04 24, 20:58)
Papildysiu daugiameciu 'taskus'. www.kitokieaugalai.lt ir dariausgeles.lt ir maziejisodai.lt. Ot reklama uzsiemiau:)

Beje, augalu pirkimas internetu kiek kitoks - uzsisakai internetu, atsiimi gyvai pas pardaveja.

šiandien varčiau dariausgeles.lt tai radau beveik viską ko noriu,tik kaip su tuo siuntimu,rašo 10lt,bet mano kiekiai dideli gaunasi tai abejoju,kad tiek siunčia,o atsiimti ne tas LT galas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 24, 21:45)
šiandien varčiau  dariausgeles.lt tai radau beveik viską ko noriu,tik kaip su tuo siuntimu,rašo 10lt,bet mano kiekiai dideli gaunasi tai abejoju,kad tiek siunčia,o atsiimti ne tas LT galas  doh.gif

Juk jums visai pašonėje Knifofija, gal vertėtų su ja sukontaktuoti? Gal ji norimus augalus turi. Seniau paprašius atsiųsdavo augalų sąrašus į až. Tik šį pavasarį kol kas SM nesimato.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 04 24, 21:45)
šiandien varčiau  dariausgeles.lt tai radau beveik viską ko noriu,tik kaip su tuo siuntimu,rašo 10lt,bet mano kiekiai dideli gaunasi tai abejoju,kad tiek siunčia,o atsiimti ne tas LT galas  doh.gif

Ech, koks čia internetu, jeigu važiuot dar kažkur reikia rolleyes.gif ot tai, kad apsimoka...
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2013 04 24, 22:06)
Ech, koks čia internetu, jeigu važiuot dar kažkur reikia  rolleyes.gif  ot tai, kad apsimoka...

Ar tikrai jus daugiametės domina?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 24, 22:29)
Ar tikrai jus daugiametės domina?

Na aš todėl ir rašiau šiame forume, kad daugiametės domina mirksiukas.gif bet kad važiuot pasiimt kažkur sodinukų, tai nežinau, ar tiek labai noriu gėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Top_Secret @ 2013 04 24, 23:03)
Na aš todėl ir rašiau šiame forume, kad daugiametės domina  mirksiukas.gif  bet kad važiuot pasiimt kažkur sodinukų, tai nežinau, ar tiek labai noriu gėlių ax.gif

Bandau spėti, kad ir turguj tikėsitės rasti akiai gražius augalus ir jei jau daugiametės, tai jokios priežiūros. Deja, norint gražaus vaizdo, teks kiek daugiau pasidomėti bei laiks nuo laiko prikišti nagučius 4u.gif

Atsakyti
siūlau nebijoti siuntimo paštu. Paštas dabar gi teikia dar ior tokią paslaugą- pristatymas į namus ar darbovietę per kurjerį, kaina maždaug +4lt prie paskaičiuotos siuntimo kainos, post.lt yra ir įkainiai tiskesni, tad tinkamai supakuota, pažymėta kur viršus kur apačia ir kad nevartyti, dūžta, pakuotė atkeliauja saugiai be problemų. Tikrai nebijokit pašto- dirba puikiai. Be to- yra siuntų terminalai- greita, patogu, atsiimat kad ir naktį.
Atsakyti
QUOTE(aispra @ 2013 04 24, 21:52)
Juk jums visai pašonėje Knifofija, gal vertėtų su ja sukontaktuoti? Gal ji norimus augalus turi. Seniau paprašius atsiųsdavo augalų sąrašus į až. Tik šį pavasarį kol kas SM nesimato.

Apsilankau, tik nelabai laiko turiu ką nors parašyti. O į svečius visad prašom.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 04 25, 07:54)
siūlau nebijoti siuntimo paštu. Paštas dabar gi teikia dar ior tokią paslaugą- pristatymas į namus ar darbovietę per kurjerį, kaina maždaug +4lt prie paskaičiuotos siuntimo kainos, post.lt yra ir įkainiai tiskesni, tad tinkamai supakuota, pažymėta kur viršus kur apačia ir kad nevartyti, dūžta, pakuotė atkeliauja saugiai be problemų.  Tikrai nebijokit pašto- dirba puikiai. Be to- yra siuntų terminalai- greita, patogu, atsiimat kad ir naktį.

O aš žinokit visai nepasitkiu kurjeriais, nes jie visai nesaugo svetimo turto. Žinau kaip jie ten elgiasi, nors ir parašyta stiklas ir nevartyti - būna dar labiau papurtoma, kompiuteriai tikra ta žodžio prasme skraido po automobilį. Mėto ir dar juokiasi kažin ar ilgai laikys. Taigi pasakymas, kad kurjeriai atlieka puikias paslaugas yra netiesa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2013 04 25, 11:33)
Taigi pasakymas, kad kurjeriai atlieka puikias paslaugas yra netiesa  schmoll.gif

aš kalbėjau apie pašto kurjerius. Tikrai daug ką siunčiu, kaip ir kartais gaunu, ir gan trapius daiktus- nu dar niekad nenusivyliau. Aplamai, kažkaip susidariau tokią nuomonę- jei gavęs prekę prie akių tikrini, tai labai atkreipia dėmesį tas kur atveža, paskui nelabai gali sau leist atsainiai elgtis nes gauna pylos kaip reikiant, juk kontūzytos prekės gali iš jo neimti. pas mus regioną kur aptarnauja vyrukai, jau etatiniai,- tikrai šaunūs- ir televizoriai ir kompiuteriai, ir augalai normaliai atkeliauja. Matytumėt kaip man šildytuvą nešė- lengvas, tai galvojo kad žaisliukai koki eglei, nes prieš kalėdas pirkau lotuliukas.gif Na bet aišku, visokių žmonių yra. Bet esmė ir supakavime- jei gerai supakuos- gali tu ten vartyt nevartęs. Va dabar laukiu gervuogių, dar kažkokių gražių augaliukų- tikiu kad viskas bus puiku
Atsakyti