QUOTE(smth1 @ 2012 11 05, 09:56)
Man atrodo pas tave veju pagaire viska keicia i blogaja puse. Labai reikia uzuovejos, uznugario, kuris auga ne taip greitai, kaip noretusi ar ne?
Miskantas is tiesu dabar man nepaprastai grazus. Toks kaip netikras, kaip nupiestas:) Nors ir sniego buvo, ir vejo. Del jo man kyla dilema. Miskantai velyvi, ir nors iki kazkurios ziemos dalies dziugina, taciau veik visa siltaji sezona tik lapeliai. O vietos uzima daug. Lyg ir noretusi jo daugiau, bet kita vertus, ar ne per trumpas efektas.
taip, pas mane pagairė, auga ir užuovėja, bus gyvatvorė, suaugus gal kažkiek situacija kis į geresnę pusę, bet iš esmės, turi atsirasti gal net labiau uždaras vidinis kiemas, kad apsaugot ir nuo kitų krypčių vėjų. kol kas su tuo susitaikiau, ir atradau, kad vėjam atsparūs kemerai, miskantai, mano vėjuotam kiemui puikūs augalai.
o kiek metų su miskantais draugauji? man kol kas dar ta stadija, kai augalus pažįstu per trumpai, kad padaryt normalias išvadas, kol kas miskantas man patinka net ir savo lapija, aišku kuo daugiau džiaugsies kai šluotos būna pastoviai šlapios
, šį rudenį aš irgi dažnai pagaunu save galvojant ar ne per ilgai kuris augalas užima vietą gėlyne atlikdamas tik žalios masės vaidmenį, tokių pas mane daug, ir astrai visi vėlyvi, chrizantema vėlyva karalienė, bet tikrai tas žydėjimas neilgas, miskantai, lendrūnai korėjiniai...reikia matyt peržiūrėt kiekius rūšių, ir saikingiau komponuot, nes dabar ryškiai visko perdaug.