QUOTE(smth1 @ 2012 11 02, 12:34)
Kadangi neturiu savo blogo, o ir nematau reikalo jo turet, tai parasysiu cia. Visada galima ir neskaityti, ar ne
Kilo noras vel isguldyti kylancias mintis. Inspiracija turbut buvo pora sauletu valandu, praleistu sode ir kiti, taciau labiau salutiniai veiksniai.
Kilo noras vel isguldyti kylancias mintis. Inspiracija turbut buvo pora sauletu valandu, praleistu sode ir kiti, taciau labiau salutiniai veiksniai.
Ačiū, kad dalinatės Ryte paskaičiau ir paskui visą dieną mintis nešiojausi Man šiais metais irgi užėjęs baisus noras atsisakyti rudenį negražiai atrodančių augalų. Bus žiemos dėlionė, kaip gėlynų vientisumą rudeniop išlaikyti Tik mano patirtis rodo, kad augalo rūšis dar negarantuoja, kad jis gražiai ar negražiai atrodys. Pavyzdžiui, turiu pusiau visžalę viendienę, kuri iki pat galo atrodė puikiai. Labiau iš inercijos ją nurėžiau, nes rėžiau visas kitas. Tuo tarpu kraujalakės ir ežiuolės, kurios turėjo išlaikyti gražius nužydėjusius žiedynus, nusišėrusios ir neįspūdingos. Su šilokais labai skirtinga patirtis - vieni gražūs, kiti - ne. Žinoma, dauguma mano augalų labai jauni, oro sąlygos daug lemia, anksti spręsti ir t.t. Bet po truputėlį ima aiškėti, kodėl Outdolf ar van Sweden išvedinėjo savo augalų veisles
Čia šiaip šiek tiek paveiksliukų be konkretaus tikslo . Vakar aptikau, pasirodė gražu : http://garten-moorriem.de/garten.html