QUOTE(smth1 @ 2013 03 11, 12:05)
Tiesiog manes nebetenkina paplepejimai tokio lygio, kurie yra cia. Man jau norisi kaip lygus su lygiu, tai viena, o kita, kas yra tiesiog mano nerealus lukestis - na norisi tokio brandesnio poziurio ir i zmones kurie dalinasi - norisi, kad patarimus priimtu su pagarba ir tai reiskia, kad ir pats klausiantysis detu pastangu, o ne tiesiog 'ai, as atsirinksiu, jus juos tiesiog meskite'. Zmones yra kokie yra, o noreti nedraudziama. Ir cia yra visiskas OT.

QUOTE(smth1 @ 2013 03 11, 12:05)
O visgi mano patarimas yra toks. Para, yra gerokai daugiau augalu, ne tik vilkdalgiai, tulpes ir bijunai. Siulau tuo neapsiriboti, o tiesiog, na kad ir kaip siuliau, paskaityti pvz. praeito sezono temas - pamatysi kiek daug augalu su ilgesniu dekoratyvumo sezonu gali auginti.
Augalų turiu ir ne vieną gėlynėlį, tiesiog rūpi dabar tik tą kampą pertvarkyti, ir tiek. Patvorio gėlyno labai plėsti nesinori, per daug perkrauti įvairiomis gėlėmis taip pat (nors į kampą jau nukeliavo ežiuolė), bet tikriausiai reikės

P.S. Aš vis pykstu ant savęs, kad man vis maža ir maža, todėl ir pradedu save riboti, o tada kita problema - trūksta spalvų ar dar kažko . Čia kaip pasaka be galo